Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Michael Jackson

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Michael Jackson

evet 'King of Pop' fanatikleri göstersin bakalim kendilerini... favori MJsarki listeniz,favori MJklipleriniz,MJ hakkindakidüsünceleriniz, MJ'inbilgisayarinizda bulunan güzel resimleri,MJ hakkindaki gözlemleriniz,vs......

bu arada (!)taciz(!) davasinda durum çok iyi gidiyor... Insallah kisa zamanda MJ tamamen aklanacak... son gelisme: iddiaci çocugun itirafi:'' Michael bana hiçbir sey yapmadi...''

--The King of Pop , Rock and Soul...--

Edited by: yattara11
    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Igreniyorumbu adamdan
    keyif adamı ..

Yorum

ben taciz konusundan hiç bir sey anlamadim.

michael jackson'un 3-4 yil önce güzel bir sarkisi vardi.bu zamana kadar sadece o sarkisini begendim .öbürleri pek hosuma gitmiyor

Yorum

biraz kompleksli bi adam herhalde beyaz olmaya çalismalar falan.

ne gerek var yahu?

bak yattara'ya [img]smileys/smiley36.gif[/img]
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi

ben taciz konusundan hiç bir sey anlamadim.

michael jackson'un 3-4 yil önce güzel bir sarkisi vardi.bu zamana kadar sadece o sarkisini begendim .öbürleri pek hosuma gitmiyor

MJ'in çocuk tacizi gerekçesiyle mahkemede davasi var... ama suçsuzlugunu ispatlamaya çok yakin... durum budur... tabi biraz daha derin mesele ama biraz ön bilgin olmasi lazim durusmayla ilgili... onun için verebilecegim bilgiler bu kadar...
          [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Ortaokul'a giderken hastasiydim bu adamin, hele o danslari yokmu? Birkaç konser kaseti vardi elimde, dans konusunda üzerine tanimam. O kasetlerin akibetini bilmiyorum ama su anda olsaydida izleseydim dedigim çok oluyor.

Çok severek dinledigim bazi sarkilari (hatirladigim kadariyla):

Beat it, Billie Jean, Speed Demon, Dirty Diana, Smooth Criminal ve niceleri.

Sanatiyla ön plana çikmaya devam etseydi hala takip ediyor olacaktim belkide ama ne yazikki öyle olamadi.
            <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

Bu adamin yildiz olacagi çocukken belliydi zaten...En sevdigim sarkilari:

Smooth Criminal,In the closet,Thriller,Beat it...
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Beat it, Billy jean, You rock my world hosuma gidenler
                İnsan ol evlat!

Yorum

Benim THRILLER ve SMOOTH CRIMINAL....Sarkilari hosuma gidiyor Özellikle Araba da SMOOTH CRIMINAL harika gidiyor....Zaten SMOOTH CRIMINALIN klipide çok güzel....[img]smileys/smiley32.gif[/img]Ama görüntüden midir? Michael Jaksonin rengi biraz atmis gibi geldi bana....[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saygilarimla...Edited by: FORZA61

Yorum

adamin danslari cok guzel
                    Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

Ya arkadaslar Michael Jacksonun bir parçasini bize uyarlasak olmaz mi?

Mesela THRILLER,DON'T STOP TILL YOU GET ENOUGH...

Hos olmaz mi?...Bu konu da yardimci olabilecek arkadaslardan mesaj bekliyorum...

Saygilarimla...

Yorum

bu arada hazir baslik ilk siraya çikmisken bilmeyenlere duyuralim;

Michael Jackson kendisi hakkinda yapilan suçlamalarin hepsinden aklandi... Yani iddia edilen suçlarin hiçbirin islemedi... artik en güzelinden bir albüm bekliyoruz...

Yorum

NUMBER ONE
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

helal yav [img]smileys/smiley17.gif[/img]vaktinde basligi açtigimda nerdeydiniz? [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

beat it rulez...
                              Tek yildiz,tek büyük...
                              Oflu...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X