Beni birşey dikkatimi çekti bu son hazırlık maçlarında.Sanki hazırlık maçlarımız fener provaları gibi oldu.Haydi hayırlısı.Bu maç varya kazanırsak bizi uçurur.
Beni birşey dikkatimi çekti bu son hazırlık maçlarında.Sanki hazırlık maçlarımız fener provaları gibi oldu.Haydi hayırlısı.Bu maç varya kazanırsak bizi uçurur.
bu maci kazanirsak sampiyonluk yolunda buyuk bir yol kat etmis oluruz beraberlikde iyi bir sonuc. yenilirsekde iddamizdan bir sey kaybetmeyiz..
Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
eğer saçma sapan işler yapmazsak feneri yeneriz.En kötü gs maçındaki gibi oynuyalım aglatırız fb yi sahada 90 dk bir ömür gibi geçicek bir ömür.
feneri yen şampiyon ol bu kadar basit !!
u will need justice at the end..
beraberlik yeter olası mağlubiyet
sivas 37
fener 35
Trabzon 34
galatasaray 33
ankara 33
beşiktaş 31
çok kötü değil ama beraberlik çok iyi sonuç
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
ben yenecegimizi pek sanmiyorum ama Insallah yanilirim..sayet yenirlirsek te zirveden kopariz gibime geliyor
allem edin kallem edin bu maca gelin feneri yencez stadtaki sanslı kişilerden olun bu feneri burda yenme zamanı geldide gecti bile mutlaka yencez 5-2 alcaz macı benden demesi
bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
netten bilet alınabilecekmi arkadaşlar bilgisi olan varmı
HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Hadi bismillah, ilk mesajımı yazayım bu başlığa.
Kuşkusuz en heyecanlanacağım maç bu olacak şu ana kadar sezonda. O kadar mühim bir hal aldı ki hele şu durumda... Bu maçtan galip gelmemiz neticesinde, çok çok önemli bir avantaj ve camia olarak moral sağlayacağımızı düşünürsek heyecanlanmakta ne denli haklı olduğumuzu anlayabiliriz herhalde.
Allah oyuncularımızı utandırmasın ve Kadıköy'e Fener'i gömmeyi nasip etsin.
Amin!
(Fenerin büyü muhabbetleri geldi aklıma şimdi, ey gidi.)
![]()
nette satılmaz biletler mecbur gitcen alacan bileti biletixten
bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
maça gitmeyi düşünen varmı bizim tarafın biletleri hangi bloklar bilen varmı ?
gene kimlik fotokopisiyle satılır galibe cunku fenr besiktaş macındfa boyle oldu bizim gs macında artık boyle bir uygulama baslattılar galiba iyi oldu ama bir kişi en fazla iki bilet alıyor
biletikse bakıyodum şimdi neden alınmıyor bi zamanı mı var ?
usta bizim biletler maca bi iki gun kala cıkar belli olmaz belki bu persembe yada cumada cıkabilir cıktıgı zaman rakip takım yazıyor sitede zaten ama siteden alamazsın bilet
gs macında siteden satıs yoktu cunku
07/08 = Ceyhun Eriş(2)
06/07'de maç İzmir'de oynandı.
05/06 = Lee Eul Yong, Fatih Tekke
04/05 = Fatih Tekke
03/04 = Fatih Tekke
02/03 = Fatih Tekke, Hüseyin Çimşir
Son yıllarda Trabzonspor formasıyla Şükrü Saraçoğlu'nda gol atan futbolcular.
Gereksiz bir istatistik.![]()
lanet olası trabzonum istanbul da maça gidemeyecezmi yani o danarın içinde izleyemiyorum kavga çıkar kesin .... bakalım inşallah alırım bileti hayırlısı
maça gitmek güzelde maçtan sonra stadta çok bekletiolar.. fener tribününde maçı izleyebilir miyim?
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Pazar gecesi hepimizin beklediği o fener maçı var ama sanki maç yok havası var bende çok ilginç.Devre arasının verdiği rahatlıktan olsa gerek...
2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
beyler alırsınız rahat olun
mactan sonra fazla beklemezsin en fazla 45 dakka kardes zaten stad sıcak oluyor ısıtıcılarda var sorun olmaz
bendede öle ya en önemli maçımız halbuki çok kritik bi maç sivas gs ile oynayacak sonraki hafta ankara ile sonraki hafta ise ankaragucu ile puan kaybetmezsek 7 geliyor 7 olcak
@tsmustafakemal
kardes ben ortakoyde oturuyom karsıdan motorda var gemide var karaköye rahat ol sorun olmaz
gecen sen gemiyle geri dondum ben karakoye rahat ol geri donus sorun olmaz
gecen sene 9.45 galiba bıraktıklarında iste cıkman falan 10 oluyor
gemi vardı ama heralde mac var diye gemi oluyor
insallah takım otobusu gelirken stada 61 tane mesale yanarsa yolun sagında solunda super olur
Konu Gamze tarafından (14.01.2009 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
bana kaybedeceğiz gibi geliyor....![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)