Sayfa 100 Toplam 190 Sayfadan BirinciBirinci ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 ... SonuncuSonuncu
Toplam 4739 adet sonuctan sayfa basi 2,476 ile 2,500 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nesine.com Sundu: Fenerbahçe 0 - 0 TRABZONSPOR

Mert67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İngiltere

Galatasaraylı kardeşim Gs-Ts maçını hatırla;
    Servet elle gol atıyo sonra dalga geçercesine bunu Arda'ya söylüyo.Ve gülüyorlar.
    Lincoln bayrak direğini çıkarıyo.Hakem gördüğü halde sarı kart vermiyo.
    Bunları unutmadık.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

temel_yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

korkum yine bir gol atıp salak saçma bir biçimde geri yaslanmamız olur bence 1-0 da olsa 10 -0 da olsa maça ilk başlar gibi oynamalıyız il yarı çok gördük bir gol atıp geriye çok yaslanıyoruz

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Takın kulaklığınızı hareketeli bişeler dinleyin.
    Artık gavurca mı olur, lazca mı olur, Türkçe mi olur, Rock mı olur, kemençe mi olur size kalmış.

Şöyle havayı girin bakalım...
    Titreyin ve kendinize gelin.

İnanıyorum ki biz yenilsek de (Allah göstermesin) başımız dik olacak.

ilhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Şöyle maç arifelerinde hal, hatır sorma "dost canlısı" ayağına siteye üye olanlara bayılıyorum. Sadece şunu diyorum;Gölge etmeyin başka ihsan istemez! ! !
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Emre ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

Alıntı mehmet yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun yaratır hemde bal gibi....gs li isen burada ne işin var ??? hem gs li hem trabzonluyum diyorsan daha kötü....en nefret ettiğim gs bjk-fb li memleketi trabzon olandır.bir trabzonlu takım tutmayabilir,futbollailgisi olmayabilir ama bir futbol takımı tutuyorsa bu takım TRABZONSPOR dan başka olamaz. bir türkün türk milli takımı nı değilde başka ülkenin milli takımını tutmasından farkı yok bu işin....bence defol bu forumdan.git sen gs ile sevin...ve birgün şampiyonluk yaşarsak elimde olsa bu şampiyonluğu tüm dünyaya hediye ederim,sadece trabzonlu olup ts yi tutmayanlar hariç derim...bilmem anlatabildimmi.....ayrıca gs liler tribünden inbe trabzon yada burası leş gibi hamsi kokuyor derken sende onlara eşlik ediyormusun sayın irlandalı ???

mükemmel bir yazı aynen duygularımızı paylaştın arkadaşım..Artık ben gs den Fb ye oranla daha fazla nefret eder oldum.Her zaman bize dost gibi görünüp arkamızdan vurdular.Bu forumda gslılere yer yok die düşünüyorum

lazanya61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Allahım yardım et bize bu akşam istediğimiz gibi olsun

trab61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

hayde trabzonum feneri gom cimlerin icine. mactan sonrada kolbasti sovunu yasat bize.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

ilhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Siteye bir başka takım taraftarı sızmış ve mesaj yazmış. Forum kuralları gereği o mesaj silinecektir. Yine forum kurallarına göre "silinen mesaj" alıntılanıp cevap verilmişse o mesaj da silinecektir. Yani keyfi bir durum yok ortada, hiç olmadığı gibi.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Muhammed KOÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

şu 100. sayfayı geçelim herkes skor tahmini yazsın..

...........fb 2 - 3 TRabzonspor
    deivid,semih - umut,yattara,gökhan
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

onur-ts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

2-0 veya 3-1 yeneriz diye düşünüyorum.
    inşallah tayfun oynamaz.hüseyin de rakibe ara paslar atmaz

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Bursa

bu maç için camia olarak havaya giremedik.fener bizden çok daha bu maçın havasına girmiş vaziyette... ve bizi çok önemisyorlar,alex bugün yine toplantı yapmış takımla ve maçın önemini anlatmış...biz transfere kilitlendik gibi bişey......keşke fener bu maç için bizi küçümseseymiş diyesim geliyor....ve keşke ilk yarı oynasaydık bu maçı....ama neyse bakalım.trabzonda harika bir hava var bugün,İnşallah yüzümüz güldürecek bir sonuç alırızda günümüz tam güzel olur.....

Berk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Fenerbahçe maçı ile ilgili skor tahmini için ayrı bir başlık açıldı, iki tarafa birden yazmaya gerek yok:

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=11413
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Nereden
    Bursa

defasın çakılı oynaması lazım.song a ve egemene orta sahayı geçme yasağı koymalı hoca

MerTT61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2-1 ALırız YaTTaRa - GöKHaN .... HaYDi HaYDi HaYDi ALLAH aşkınaaaaa istanbulun eZiKLeRiii.. DöNSüN ŞaŞKıNaaaaaaa....

burak28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

bu maçta yakalıyacamız gol pozisyonlarını cömetce harcamazsak hüseyinde bizim kaleye doğru asist felan yapmazsa çok rahat alabiliceğimiz bir maç olcak inş. bu akşam kanaryaları kafeslerine koyacağız.

Nereden
    İstanbul

Muhammed KOÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı servet nuh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    defasın çakılı oynaması lazım.song a ve egemene orta sahayı geçme yasağı koymalı hoca
    aynen.. egemen biraz insaflı da song bazen alıyo başını gidiyo..şimdiye kadar şabanları oynayan guizayı kahraman yapmayız inş..
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Nereden
    Bursa

şu fener formasını kaldırın buradan lütfen

lazanya61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

tabiki kolbastı maç bitiyor 3-0 yenmişiz bütün takım bizim taraftarların bulunduğu tribüne gidiyor, off oofff hadi be çocuklar alın şu maçı

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Adamlar ruhlu oynayan bir Selçuk vardı, o da yok sanırım.

Bu maçı alamamamız için hiç bir sebep yok. Hakemer müstesna....

Berk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

'Yengeç Dansı' mı, 'Kolbastı' mı?

Turkcell Süper Lig'de 17. haftanın kapanış mücadelesinde Saracoğlu'nda bir şölen var. Ligde zirve potası içinde bulunan iki takım Fenerbahçe ve Trabzonspor karşı karşıya geliyor. 19.00'da başlayacak maçı hakem Bünyamin Gezer yönetecek. Saracoğlu'ndaki mücadele Lig TV'den canlı yayınlanırken, Sporx Canlı Anlatım Servisi ile de bu maçı an be an takip edebileceksiniz.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'e verilen aranın ardından bugün Trabzonspor ile yapacağı 17. hafta maçını kazanarak, ligin ikinci bölümüne galibiyetle başlamak istiyor. Sarı-lacivertliler, güçlü rakibi Trabzonspor'u kendi sahasında seyircisinin desteğiyle yenerek, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Selçuk'un bugünkü maçta oynayıp, oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Trabzonspor'da bu akşam oynanacak olan maçta 11'de sahaya çıkması beklenen futbolculardan 8'i ilk kez Fenerbahçe'ye karşı forma giyecek. Trabzonspor'un geçen sezonun son maçında Fenerbahçe'ye karşı aldığı 2 - 0'lık galibiyette forma giyen 14 futbolcudan, 7'si şu anda bordo - mavili takımda bulunmuyor. Dev maç öncesi Trabzonspor'da sakat veya cezalı futbolcu yok.

MUHTEMEL 11'LER
    FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Edu
    Lugano
    Roberto Carlos
    Deivid
    Emre
    Deniz (Selçuk)
    Uğur
    Alex
    Güiza

TRABZONSPOR
    Sylva
    Serkan
    Song
    Egemen
    Cale
    Isaac
    Hüseyin
    Selçuk
    Colman
    Yattara
    Gökhan

Stat: Şükrü Saracoğlu
    Saat: 19.00
    Hakem: Bünyamin Gezer
    Yayın: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

98. RANDEVU
    F.Bahçe ve Trabzonspor 98. kez Fenerbahçe ile Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'de bugün yapacakları maçla birlikte 98. kez karşı karşıya gelecek. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974 tarihinde yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 35 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.
    Sarı-lacivertli ekip, 68 lig, 10 Türkiye Kupası, 9 özel, 4'er Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, geride kalan toplam 97 maçtan 36'sını kazanırken, bordo-mavili ekip bu süre içinde 35 galibiyet elde etti.
    Taraflar 26 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe'nin toplam 117 golüne, Trabzonspor 116 golle karşılık verdi.

VOLKAN DALYA DİYECEK
    Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Turkcell Süper Lig'de bugünkü Trabzonspor maçıyla birlikte Fenerbahçe'de 100. lig maçına çıkacak.
    Teknik direktör Luis Aragones'in, bugün bordo-mavili ekiple yapacakları zorlu mücadelede görev vermesi durumunda Volkan, sarı-lacivertli formayla 100. lig maçına çıkarak, ''dalya'' diyecek.
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    İstanbul

Alıntı mk_ts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen.. egemen biraz insaflı da song bazen alıyo başını gidiyo..şimdiye kadar şabanları oynayan guizayı kahraman yapmayız inş..
    Geçen Song ofsayta düşmüştü
    Adam bazen böyle olmaz diyor, gaz vermek için gidiyor.

MerTT61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı burak28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu maçta yakalıyacamız gol pozisyonlarını cömetce harcamazsak hüseyinde bizim kaleye doğru asist felan yapmazsa çok rahat alabiliceğimiz bir maç olcak inş. bu akşam kanaryaları kafeslerine koyacağız.

Valla KANKAM Hiç cömertlik zamanı deil (: fırtına gibi esme zamanı (: yeneruk olari (:

Nereden
    Bursa

ahdediyorum arkadaş,sizde şahit olun.Allahım bu maçı alırsak hemen bi fakire para vereceğim (miktarı bende saklı ama az değil gerçekten)

Onur Civelek61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sağbek sıkıntıli biraz Tayfun oynasa hep ilerde geride yok çok kolay çalım yiyor.En iyisi Serkan yine...
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 0

Şu anda listelenecek üye yok.