(Golden sonra karşılıklı tribünler)
1. Tribün: Oooh! Oooh!
2. Tribün: Hamsi koyduk tavaya
2. Tribün: Başladi oynamaya
1. Tribün: Attık yine cimboma/kanaryaya/beşiktaşa
2. Tribün: Hamsi yesin onlar da
![]()
(Golden sonra karşılıklı tribünler)
2. Tribün: Hamsi koyduk tavaya
2. Tribün: Başladi oynamaya
1. Tribün: Attık yine cimboma/kanaryaya/beşiktaşa
2. Tribün: Hamsi yesin onlar da
![]()
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
hamsıdır onun adı içi beyaz sırtı kara
yemekten once yemekten sonra
herzaman her yerde hamsı yanımazda
ama fazla yeme azdırrı sonra
enginnn...
Hastikoz
düşünce mükememel eee bizler fikir üretmede uygulamada bir numarayız![]()
SÜRMENELİ MEHMET...
Bence büyükçe bir hamsi maketi yaptırmalı ve kulübümüzün maskotu olmalı. Çok hoş olacaktır. Hatta bazen gol atan oyuncu maket hamsiye koşup onunla kuçaklaşsa çok güzel olmaz mı?
Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
maskot işi güzel bir düşünce ...avrupada kulüpler sahaya çıkmadan önce ve devre aralarında maskot sahada dolaşıyor tribünleri hareketlendiriyor...
ya ne maskotu ne hamsisi arkadaş yahu...
biz milletle kedi köpek kuş diye dalga geçiyoruz hamsi diyorsunuz he hamsiye lafım değil ama siz Trabzonsporumuza hamsiyimi yakıştırıyosunuz biz hayvan değiliz biz Avni akerde hayvan terbiye ederiz.
BORDO MAVİ FIRTINA:meşale1::meşale2::meşale1:
:meşale2:
HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Hamsi maskotumuz olmalıdır
TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Akşama hamsi alacoğum ........![]()
6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
palamut falan olsaydı daha görkemli hayvan![]()
Biz ne dersek diyelim, dışardan hep hamsiyle beraber algılanmaya devam edecez. Hamsi ile algılanmak şahsen bana hiçbir rahatsızlık vermiyor. Hamsi ayrıca dünyada sadece Karadenizde ve yine sadece yılın 5 ayı ortaya çıkan bir balıktır. Özel bir balıktır aslında. Trabzon şehrini sembolize eden bir sürü şeyden bir tanesi ve en önemlisidir. Bence bu gurur duyulacak birşey. Maskot fikrimi yineliyorum. Kaplan gibi alakasız bir hayvanla anılmaktansa hamsi gibi bizimle çok alakalı bir hayvanla sembolize edilmek daha uygundur diye düşünüyorum.
Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
hamsi şeklinde balonlar yapılabilirstadtan içeri grerkende herkese bi hamsi balon
![]()
Hamsiye bayılıyorum
Burası mis gibi hamsi kokuyor
Burada hemen yanıbaşımızda Çengelköyspor var..
Onların da özgüven(!) sahibi taraftarları kendilerine bir hıyar maskotu düşünüyorlardır sanırım..
Zira Trabzon hamsisinden çok daha ünlüdür Çengelköy hıyarı ..
GW
o mis gibi koku sarmış ortalığı , duydum geldim hemen.Hani hamsi tavamız![]()
Bundan birkaç sene önce "takımımız galibiyet sonrası saha içinde Kolbastı oynasın" deseydim eminim "o serseri oyununu mu oynayacaklar, bizi rezil mi edeceksiniz?" şeklinde eleştiriler alacağıma eminim. Bence hamsi ile ilgili kompleks de buna benzer bir kaynaktan beslenmektedir. Ben bize ait olan ne varsa hepsini sahiplenmek ve yüceltmek gerektiğini düşünüyorum.
Hamsi konusunda kompleks(!) sahibi olmayan arkadaşlara, erkek çocukları olduğunda Hamsi, kız çocukları olduğunda ise Hamsiye adını koymalarını öneriyorum
Ben cesaret edemiyorum ama onlarda bu cesaret var gibi gözüküyor. Yakışır belki, kimbilir..
GW
Sevgili arkadaşım, Çengelköy'ün hıyarı Trabzon'un hamsisinden kesinlikle daha ünlü değildir. Bizim hamsimizle dalga geçmesi muhtemel adamlar, kemençemizle, inek sevgimizle de dalga geçiyorlar. Bunu yapanlar da Anadolu'nun bozkırlarından gelmiş, kültürel açıdan birkaç kerpiç binadan başkaca çok şeyi kalmamış adamlardır. Trabzon, senin de katılacağın gibi kültürel açıdan çok zengin bir şehirdir ve bence bu zenginliklerden birisi de hamsidir. Dikkat edersen hamsi Ordu, Giresun, Rize ve Artvin'de hatta Marmara da bile çıkar ama hamsi ile sadece biz özdeşleştirilmişizdir. Ben bundan onur duyarım.
yapmayın be günahtır koymussunuz oraya hamsi resmini uzun zamandır hamside yemiyorum ah olsada yesem HAMSİİİİİ
........... ..... Burası mis gibi hamsi kokuyo..........
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)