bursa maçı sonrası ilk mail
sayın tff;
sayın mhk;
sayın gözlemciler ve temsilciler;
sayın tahkim;
Trabzonspor hakkında menfi düşünceler içersinde olduğunuza nerdeyse adım kadar inanasım var.
aleyhimize yapılanlar sadece bugün değil, dün olduğu gibi gelecekte olacağından da hiç şüphem yok.
takımıma yapılanları, göremediğinize göre, size fazlalık olduğunu düşündüğüm nimet: gözlerim ve vicdanım ile görmekteyim.
el insaf, hakkım var veya yok ama sizi çağırabileceğim utanmak diye bir kelimeyi bırakın bilmeyi, duyduğunuzu bile sanmıyorum.
aleyhimize yapılanlar karşısında, eğer karınca izi kadar dahi hakkım varsa şimdiden dahli olanlara zehir zıkkım ve benim ahırette alacağım olsun.
hiç eveleyip gevelemeye ve sinirlerimi daha fazla yıpratıp günaha girmeye gerek yok.şeytan yanınızdan eksik olmaz inşallah. beddualarım sizlerle.
en derun nefretlerimle.
aman sağlığınıza dikkat ediniz, necip milletimizin ve ali memleketimizin her birinize tahmin bile edemeyeceğiniz kadar ihtiyacı var.
nazaketende olsa asla haketmediğinizi bile bile SAYIN demiş olduğum herbirinizedir tüm söylediklerim ve terazisi doğru Sayın'ı hakedenlerden özür dilerim.
Vehbi SANCAK