Benim gibi düþünenler ile medya eleþtiricileri takýmýmýzda gol atabilmek için her türlü fikirlerini açýk açýk beyan etmekte. Herkes kendi açýsýndan haklý payýný herkesle paylaþmak istiyor,
Ben de bir futbolcunun duran toplara vurmasý ile seyirciye verdiði olumlu atmosferde duran toplarý bir kere gole çevirdiðinde, ikinci vuruþunda ise trübünler bu futbolcuyu motive etmek için hep bir aðýzdan ooooooo diye tezahürat ederek kendilerini deþarj, futbolcumuzuda motive eder.
Son zamanlarda henüz alýþamadýðýmýz bir sistemin savunucusu, belkide farkýnda olmadan avunucusu oluyoruz, ancak þunu açýkça ifade edeyim ki maçlarýmýzdaki ooooooooo tezahüratýný ne kadar özlemiþim, hazýr her þey tartýþýlan þu günlerde frikik meselesini de tartýþalým, penaltýyý kim atacak diye düþünürken takýmýmýzda frikikle gol atabilecek kapasiteleri yazalým, bazen Selçuk, Bazen Yattara, Bazen Colman ve son gözdemiz Ceyhun frikikte gündemde,
Haminin o güzel frikik gollerini inanýn çok özledim, frikikler içime artýk sinmiyor.
Birisine asli olarak bu görevi yakýþtýralýmmý?