En başa beni yazın
Evet arkadaşlar, son haftalarda yaşanan hakem hataları hepimizin malumu.Trabzonspor taraftarları olarak üstümüze düşen görevi yerine getirmenin vaktidir.
Buna göre Çarşamba günü saat 11:30'da 4. Levent Metro Çıkışında toplanıp Futbol Federasyonunun Levent'de ki binasına siyah çelenk bırakmayı düşünüyoruz.
Tüm taraftar gruplarını, sivil toplum örgütlerini kısacası Trabzonspor'a gönül veren ve haksızlığın karşısında duracağımızı dosta düşmana haykırmak isteyen herkesi davet ediyoruz.
Listeye devam
1) Külünkoğlu
2) Lazanist
3) Rafet Mayda
4) Mustafa Önal
5) Korayhan61
6) Halil Atalay
7) MoMoXa
8) Ahmet Faruk
9) Selçuk Demircioğlu
10) Semih Albayrak
11) Burhan61
12) korsi61
13) Livera61
14) Dilara Akyüz
15) Asi Kaplan
16) Erdal
17) PisiPc
18) 61_onur_61
19) İlhan Sancak
20) Soner Çakmak
21) Ercan Erol Yesir
22) Selman
23) nuhkoç
24) Gökhan Atalay
25) Ali KANSIZ
26) Tahsin ÖZDEMİR
27) Cem Zırıh
28) Reha(Bir karton yımırta)
29) 61OKTAY
30)
Konu Selman tarafından (15.12.2008 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
En başa beni yazın
çok doğru
bence eskişehir maçındada bişeyler yapılmalı yeterrrr
Tebrik ediyorum cok iyi düsünülmüs bir organizasyon.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Helal olsun arkadaslar.
Trabzonspor taraftarinin gücünü göstermek icin vargücünüzle calisiyorsunuz.
Sizlere muvaffakiyetler dilerim.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
çarşamba olursa belki gelebilirim ama listeye yazmayın şimdilik...
Şampiyonluk süreci bitmemiştir...
lanet olsun balıkeisrde otruyorum. ama burdan yapılacak birşey varsa beni de yazın. her zaman varız.
helal arkadaslar.bu tepki daha önce is isten gectikten sonra yapilmisti.simdi bu tepkiyi yolun basinda koyalim.herkesi bu yürüyüse davet edelim.
ben gelemiyorum ama babam diyorki benim ismimi yazdır ben gidecegim diyor gitmişken inşallah şu selcuk dereliyide görürüm diyor . rafet mayda babamın ismi
Jackson Avelino Coelho Jajá
Yaz kardeşim beni de yaz..Bursa maçında canlı gözle katledilişimizi seyrettik tepki koymayada hertürlü varız..
Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim
selman başkan kızma ama benımde böğle bir fıkrım var bunuda yapabılırız ve kalabalık oalarak yapılırsa bu organızasyon daha ii olabılır bence
daha önce bir yere yazdığım yorumu aktarıyorum
bence en mantıklısı eskışehır maçında takım yerıne 90dk boyunca o şerefsızlere tezaurat yapalım hakemlere federasyona gerekır ıse tehditli msjlar verelım ama maç boyunca böğle yağptıkmı daha etkılı olur ve pankart gerekırse para toplayalım bır pankart açalım daha etkılı olacağına ınanıyrm yada arakdaşların dediği gibi trabzon ızmır bursa ve diğer illerden araç kaldırarak fedarsynun onune gıdıle bılır ozmaan en etkılısı olur
Trabzonspor'lu olmak suru psikolojisine sahip olmamaktir......
Trabzonspor'lu olmak, şu üc günlük galeyan ve manipulasyon dünyasinda farkli kalabilmenin çocuksu arzusudur.
Gelmeyi çok isterim lakin çok erken bir saat olmasın.
Bordomavi.net
gün belli olsun kesin İstanbulda olursam katılacağım.
Bir gün mutlaka yeniden...
maca gıder gıbı herkez arkadasını alsın gelsın
nerde olcak bu pretosto
YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............
MHK görevden alsın.. Oğuz Sarvan
ekşi sözlükte aratınca
(bkz: fenerbahce taraftari)
mustafa kemal habitoğlu
2007 yılında fenerbahçenin Trabzonspor maçı ile şampiyon olduğu maçında hakemi.. maçı 2-2 bitirmişti.
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
bunlara celenk bırakmaz olmaz arkadaslar. anlamaları ıcın anladıkları dılden bır cevap vermelıyız.nasıl ezıkler dıgıturkun kablolarını kestı bundan sonra kı her fb macında kufurde ses kısılıyor bız de celenkten daha cok tepkı getırecek bıse yapalım
HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
arkadaşlar şu listeyi doldurun utandırmayın beni dernekleri ayaklandırın bordo mavilerle gidin çelenginizi bırakın koyun olmadığımızı anlasınlar ha mesaj atıp katkıda bulunmuşsun ha çelenk koyup yanlarında olduğumuzu anlatmışsın 2 gündür zoruma gidiyor aynı hiza da o adam nasıl ileride gözükmez puan farkını kapatmak isteyenler başarılı oldu kızıl gitti maçı izledi sercana af çıktı hakem de görevini yaptı diğer tarafta herkes görevini yaparken biz niye görevimizi yapmayalım haydi çelenk koymaya gelebilsem iki elim kanda olsa orda olurum ama çok uzağım kalbim sizinle
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
selman böyle bir organizasyona beni en ön sıralara her zaman yazabilirsin.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
BMN ye de bu yakışır. Ben her zamanki gibi sizlerle olamayacağım ama dualarım sizlerle. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Konu ..... tarafından (14.12.2008 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
'Yeter' artık demenin zamanı geldide geçiyor bile...
Bu anlamda yapılacak,TRABZONSPOR'UMUZUN hakkını arayacak hareketlere ,her zaman destek olmalıyız..'TRABZONSPOR' sanal alemde olduğu gibi, her platformda tepkisini göstermelidir.Bu anlamda yapacağımız her hareketin bize,HAK olarak döneceğini umuyorum...'ALLAH' yolumuzu açık etsin..
Bmn|BursaTrabzonspor'lular Birliği''Rize'li Trabzonspor'lular''
susmayalım tavrımızı koyalım su seersızlere yeter artık ya basardınız ezıkbahceyı,sekiztaşı,cinconları potaya soktunuz trabzonun hakkkının yıyen hakemler o paralar nasıp olmasın bogazınızdan gecmesın
helal olsun arkadaşlar
Trabzon da da eskişehir maçında geniş çaplı bir protesto için gereken yapılmalıdır haydi Trabzon uyuma
Konu Mustafa K. Demirbaş tarafından (14.12.2008 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)