Es es konya ile berabere kaldı bu hafta..
Kazanacağız inşallah.
Es es konya ile berabere kaldı bu hafta..
Kazanacağız inşallah.
arkadaşlar zaman destek zamanı birlik olma zamanı.
hepbirlikte el ele ersun yanalla şampiyonluğa.
bursayı ikini yarı sahasına hapsettik.pozisyonda bulduk ama atamadık.hakemler sayesinde de yenildik.hepimiz inanalım ve güvenelim bu takıma.
http://www.facebook.com/profile.php?...gid=5594368149
Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'
bursa maçından sonra bu maçta şüpheli duruma düştü. ama alacağımıza inanıyorum. bol gol atmalıyız ilk yarının son maçı avaraj biraz düzelmeli.
YA SEV YA TERKET
bu maç herkese bir mesaj olmalı fark bekliyorum artık
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
TRABZONSPOR ibreti alem için büyük bir taraftar desteği ile maçı kazanmalı..
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
taraftar desteği şüphesiz olucaktır
bence ersun hocanın solda barışe denemesi lazım selcuk'u yedege cekerse barış rahatlıkla oynar bence selcuk zaten sakat sakat oynuyor
Jackson Avelino Coelho Jajá
Arkadaşlar takımımızın sonuna kadar destekledik bu zaman kadar.Ve bundan sonra daha çok desteklemeliyiz onlar yeni kurulan bir takımda çok büyük işler yaptılar.Bu takım yenilecek,kötüde oynayacak,hakem hatası ilede yenilecek.
Ama bu aşkımızın daha çok göstermeliyiz.Onlar şu anda mükemmel durumdalar bu takımla birlikte.Bu takım haftaya maçı kaybederse lig'i beş'inci bile bitirebilir ama takım her zaman bizim takımımız biz olmadan onlar olamaz onlar olmadan biz olamayız.Onları bu yarışında yanlız bırakmadan ileriye her zaman.Lig bitince gereken büyük tepkileri verelim.
Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...
hala fark fark fark diyenlere anlam veremiyorum... bursa maçından önce sölediklerimizi hatırlayalım... bu ülkede sonuç önemli sadece, dolayısıyla 3 puanı aldıktan sonrası tınnnnnn... ayrıca ben Anadolu takımlarını ezmenin bize faydadan çok zarar getireceği inancındayım.. böle zamanlarda antipati yerine sempati toplanmalı kamuoyundan... es es e 5 tane atmaktansa 1 tane atalım maçı alalım yeter...
Genel anlamda böyle gözüksede ince ayrintilarda havadan bile bu takima gol atariz.
Uzun boy demek,hava toplarindan gol yememek anlamina gelmez.
Bjk de bu takima karsi ilk golü arka direge atilan bir toptan buldu,burada önemli olan gelebilecek yan toplara forvetlerimizin iyi timing yapabilmeleridir.
Tabiiki yerden ve direk oynarsak gol bulma sansimiz yüksek olabilir ama diger varyasyonlari da deneriz ve gol buluruz diye düsünüyorum.
Bu maci nedense farkli aliriz gibime geliyor.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
eskişehirde bir adam kırmız kart gördü ama bizim macta oynayıp oynamayacağına garanti veremem, en gec c.tesi sabahı belli olur, o da cezalı diye trabzona getirmezseler adamı, yoksa o da şüpheli....
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
İnşallah yağmur yağar. . .
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
fark olsun diyoruz ama birisini ezmek için değil bize hazırlanan oyunlara karşı net bir mesaj verebilmek için. ayrıca eskişehiri ve taraftarını ezik bursadan , antepten ayrı bir yere koyuyorum
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Eskisehir e tam 7 tane atip sivasin yenme ihtimaline karsilik liderligi geri almaliyiz.
Biz rakiplere fark atmayarak sempati toplayacaksak hic sempati toplamayalim daha iyi.
Ben bu mactan farkli bir galibiyet bekliyorum.umarim 7-0 i buluruz.Bursa macindan sonra resmen gözüm döndü.![]()
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
eskışehir taraftarlarının bıze karsı tutumu cok ıyı onları en guzel sekılde agırlaamalıyız maca gelınce hakem bır acıklansın hakeme gore yorum yapıcam yazıklar olsun boyle serefsız hakemlere nerde capulcu hakem var bızım maclara verıyolar oguz sarvan serefın varsa defol gıt artık
o serefsız hakem vıcdanın nasıl rahat acaba rahat dımı bunun cezasını ınsallah bır gun odersın senın gıbı hakeme lanet olsun sen her turlu kufuru hakedıyon
Taraftara bu maçta büyük görev düşüyor Tribünler dolmalı, destek tam olmalı.Mahşeri kalabalık istiyoruz maçta...
bir zamanlar cumhurbaşkanlığı-başbakanlık kupaları ankarada tek maç usulü oynanırdı bu maçların 4-5 tanesine gitmişimdir stad yarı yarıya paylaştırılırdı ve inan bana kayseri taraftar derneği sırf o maçlar için stada gelir bizim tribünlerimizde yan yana maç izlerdik ve bizimle Trabzonspora destek olurlardı ama 2 hatfa öncesi ne oldu 90 dakika küfür yedik şimdiye kadar bize karşı hiç duymadığım kayseri taraftarından hiç beklemediğim küfürleri kayseride takımıma yapıldığını duydum içim parçalandı bu yüzden ben başka hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bırak es es taraftarı gelsin maçını izlesin gitsin dostlukmuş sevgiymiş anadoluymuş onlar hep eskide kalmış canım kardeşim...
hakem konusunda ise sana tek birşey söyleyeyim kim gelirse gelsin Türkiyede hakemlik sektörü bitmiş sen atabiliyorsan 3 atacaksın gerisine karışmayacaksın...
sevgiler
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
son şampiyonluğu kacırdığımız zaman ligde eskişehirde vardı ama o mac son haftaya denk gelmişti. . .
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
.................
Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)