Sayfa 6 Toplam 72 Sayfadan BirinciBirinci ... 4 5 6 7 8 16 56 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1782 adet sonuctan sayfa basi 126 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nesine.com Sundu: TRABZONSPOR 2 - 1 Eskişehirspor

pReN@_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Es es konya ile berabere kaldı bu hafta..

Kazanacağız inşallah.

thesiege61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

arkadaşlar zaman destek zamanı birlik olma zamanı.
    hepbirlikte el ele ersun yanalla şampiyonluğa.
    bursayı ikini yarı sahasına hapsettik.pozisyonda bulduk ama atamadık.hakemler sayesinde de yenildik.hepimiz inanalım ve güvenelim bu takıma.

http://www.facebook.com/profile.php?...gid=5594368149
    Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'

boztepeliyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

bursa maçından sonra bu maçta şüpheli duruma düştü. ama alacağımıza inanıyorum. bol gol atmalıyız ilk yarının son maçı avaraj biraz düzelmeli.
    YA SEV YA TERKET

Keleşoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bu maç herkese bir mesaj olmalı fark bekliyorum artık
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Mustafa Ayazoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

TRABZONSPOR ibreti alem için büyük bir taraftar desteği ile maçı kazanmalı..
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

macka61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

taraftar desteği şüphesiz olucaktır

Barış Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bence ersun hocanın solda barışe denemesi lazım selcuk'u yedege cekerse barış rahatlıkla oynar bence selcuk zaten sakat sakat oynuyor
    Jackson Avelino Coelho Jajá

tsmetu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Arkadaşlar takımımızın sonuna kadar destekledik bu zaman kadar.Ve bundan sonra daha çok desteklemeliyiz onlar yeni kurulan bir takımda çok büyük işler yaptılar.Bu takım yenilecek,kötüde oynayacak,hakem hatası ilede yenilecek.
    Ama bu aşkımızın daha çok göstermeliyiz.Onlar şu anda mükemmel durumdalar bu takımla birlikte.Bu takım haftaya maçı kaybederse lig'i beş'inci bile bitirebilir ama takım her zaman bizim takımımız biz olmadan onlar olamaz onlar olmadan biz olamayız.Onları bu yarışında yanlız bırakmadan ileriye her zaman.Lig bitince gereken büyük tepkileri verelim.
    Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

İlyas Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

kazanırız ama fark beklememek lazım

uzungöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

hala fark fark fark diyenlere anlam veremiyorum... bursa maçından önce sölediklerimizi hatırlayalım... bu ülkede sonuç önemli sadece, dolayısıyla 3 puanı aldıktan sonrası tınnnnnn... ayrıca ben Anadolu takımlarını ezmenin bize faydadan çok zarar getireceği inancındayım.. böle zamanlarda antipati yerine sempati toplanmalı kamuoyundan... es es e 5 tane atmaktansa 1 tane atalım maçı alalım yeter...

Cafer Bulur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı futbalski60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskişehirspor'a karşı yerden oynamamız gerekir bu takıma hava toplarından gol atmamız çok zor olur defansı ve kalecisi uzun boylu oyunculardan oluşuyor zaten hava toplarında etkisiziz.Kolay bir maç olmayacak.Rakip takımda defans oyuncusu Nadarevic cezalı.
    Genel anlamda böyle gözüksede ince ayrintilarda havadan bile bu takima gol atariz.
    Uzun boy demek,hava toplarindan gol yememek anlamina gelmez.
    Bjk de bu takima karsi ilk golü arka direge atilan bir toptan buldu,burada önemli olan gelebilecek yan toplara forvetlerimizin iyi timing yapabilmeleridir.
    Tabiiki yerden ve direk oynarsak gol bulma sansimiz yüksek olabilir ama diger varyasyonlari da deneriz ve gol buluruz diye düsünüyorum.
    Bu maci nedense farkli aliriz gibime geliyor.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Erdal DİLEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

eskişehirde bir adam kırmız kart gördü ama bizim macta oynayıp oynamayacağına garanti veremem, en gec c.tesi sabahı belli olur, o da cezalı diye trabzona getirmezseler adamı, yoksa o da şüpheli....
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Nereden
    Sakarya

İnşallah yağmur yağar. . .
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Nereden
    İstanbul

fark olsun diyoruz ama birisini ezmek için değil bize hazırlanan oyunlara karşı net bir mesaj verebilmek için. ayrıca eskişehiri ve taraftarını ezik bursadan , antepten ayrı bir yere koyuyorum
    -ismail-

Nereden
    Almanya

Alıntı uzungöllü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala fark fark fark diyenlere anlam veremiyorum... bursa maçından önce sölediklerimizi hatırlayalım... bu ülkede sonuç önemli sadece, dolayısıyla 3 puanı aldıktan sonrası tınnnnnn... ayrıca ben Anadolu takımlarını ezmenin bize faydadan çok zarar getireceği inancındayım.. böle zamanlarda antipati yerine sempati toplanmalı kamuoyundan... es es e 5 tane atmaktansa 1 tane atalım maçı alalım yeter...
    Eskisehir e tam 7 tane atip sivasin yenme ihtimaline karsilik liderligi geri almaliyiz.
    Biz rakiplere fark atmayarak sempati toplayacaksak hic sempati toplamayalim daha iyi.
    Ben bu mactan farkli bir galibiyet bekliyorum.umarim 7-0 i buluruz.Bursa macindan sonra resmen gözüm döndü.

SARI61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

eskışehir taraftarlarının bıze karsı tutumu cok ıyı onları en guzel sekılde agırlaamalıyız maca gelınce hakem bır acıklansın hakeme gore yorum yapıcam yazıklar olsun boyle serefsız hakemlere nerde capulcu hakem var bızım maclara verıyolar oguz sarvan serefın varsa defol gıt artık

Nereden
    Almanya

Alıntı Harun Çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskişehire yedi tane atmayalım demiyoruz. çok basit birşey diyoruz...sahada galibiyet, tribünde dostluk...
    Haklisin.Tribünde dostluk,sahada galibiyet her zaman Trabzonsporun siari olmustur.

SARI61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

o serefsız hakem vıcdanın nasıl rahat acaba rahat dımı bunun cezasını ınsallah bır gun odersın senın gıbı hakeme lanet olsun sen her turlu kufuru hakedıyon

Nereden
    İstanbul

Alıntı Cafer1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskisehir e tam 7 tane atip sivasin yenme ihtimaline karsilik liderligi geri almaliyiz.
    Biz rakiplere fark atmayarak sempati toplayacaksak hic sempati toplamayalim daha iyi.
    Ben bu mactan farkli bir galibiyet bekliyorum.umarim 7-0 i buluruz.Bursa macindan sonra resmen gözüm döndü.
    7 mi gerek yok cafer abi kazanalım yeter sivas genclere puan bırakır.. 7 geliyor 7
    -ismail-

KÖKSAL AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Taraftara bu maçta büyük görev düşüyor Tribünler dolmalı, destek tam olmalı.Mahşeri kalabalık istiyoruz maçta...

kudu_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı SARI61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskışehir taraftarlarının bıze karsı tutumu cok ıyı onları en guzel sekılde agırlaamalıyız maca gelınce hakem bır acıklansın hakeme gore yorum yapıcam yazıklar olsun boyle serefsız hakemlere nerde capulcu hakem var bızım maclara verıyolar oguz sarvan serefın varsa defol gıt artık
    bir zamanlar cumhurbaşkanlığı-başbakanlık kupaları ankarada tek maç usulü oynanırdı bu maçların 4-5 tanesine gitmişimdir stad yarı yarıya paylaştırılırdı ve inan bana kayseri taraftar derneği sırf o maçlar için stada gelir bizim tribünlerimizde yan yana maç izlerdik ve bizimle Trabzonspora destek olurlardı ama 2 hatfa öncesi ne oldu 90 dakika küfür yedik şimdiye kadar bize karşı hiç duymadığım kayseri taraftarından hiç beklemediğim küfürleri kayseride takımıma yapıldığını duydum içim parçalandı bu yüzden ben başka hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bırak es es taraftarı gelsin maçını izlesin gitsin dostlukmuş sevgiymiş anadoluymuş onlar hep eskide kalmış canım kardeşim...
    hakem konusunda ise sana tek birşey söyleyeyim kim gelirse gelsin Türkiyede hakemlik sektörü bitmiş sen atabiliyorsan 3 atacaksın gerisine karışmayacaksın...
    sevgiler
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Nereden
    Almanya

Alıntı Keleşoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 mi gerek yok cafer abi kazanalım yeter sivas genclere puan bırakır.. 7 geliyor 7
    Eskisehir i cok fena madara edecegiz!Ahan da buraya yazdim.
    Hicbir mac öncesi bu kadar iddiali olmamistim.
    Nedense bu maci farkli kazanacagimiza inaniyorum.Siz de inanin.

Nereden
    Sakarya

son şampiyonluğu kacırdığımız zaman ligde eskişehirde vardı ama o mac son haftaya denk gelmişti. . .
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Nereden
    Almanya

Alıntı Erdal DİLEK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son şampiyonluğu kacırdığımız zaman ligde eskişehirde vardı ama o mac son haftaya denk gelmişti. . .
    Evet, eskisehirle oynadigimiz o maci 7-1 kazanmistik ve sota 3 gol atmisti.
    Ben de bundan esinlenerek eskisehiri yiyip bitirecegiz diyorum.

tsmetu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

.................
    Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)