Abicim bu ne acele, daha K.eli maci bitmedi...
inişallah 3 puan bizim olur tabii güzel bir futbolla..
"s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
Bu maçta iyi oyundan çok skor önemli.Bursa'da kötü gidişat sürüyor ancak zor deplasman tabiki.Galibiyet olmazsa beraberlikte kötü sonuç olmaz diye düşünüyorum..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Sercan bizim maçta oynamıyor, yusufu bağladıkmı maçı alırız
bursa eski bursa değil alırız maçı zaten eski bursa olsa ne olacak
Kilit adamları eksik inşallah alırız maçı bana da öle geliyor ama hayırlısı
inşallah kazanırız
I am titanium
Gökan Ünal ve Umut Bulut ile olmuyor.. Gökan, Umuta çalışıyor ona oynuyor Umut çok beceriksiz.. Bakmayın siz attığı gollere hepsi beleş sayılır..
belki ama 1puan iyidir diycekler vardır belki ama bu Bursa yı yeneriz.. gökan ve umuta rağmen
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Bursaspor berabere kaldi. Bizim maca cok asilacaktir. Zor bir deplasman ama Inallah 3 puani kazanan biz olacagiz ve rakiplerimizin önümüzdeki haftada puan kaybini göz önünde bulundurursak, farki daha da acacagiz Insallah.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yusuf ve Sercan'ın olmaması bir avantaj yine çok zorlu bir maç 3 puan almamız lazım.
Cok zor bir mac olacak ama INSALLAH kazanip liderligimizi sürdürücez.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Zor bir deplasman olacak inşallah kazanırız...
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Vallahi anlamıyorum bizede futbolcu beğendiremiyoruz.Gökhan yada umut bu takımın gol yükünü çekiyor ve bir şekilde o golleri atıyorlar ben umutuda gökhanıda beğeniyorum ama bu demek değildirki daha iyisi olsa olmazmı tabiki olur ama soruyorum size suan umut ve gokhan kadar çalışkan koşan pres yapan birbirini pozisyonsa sokan kaç forvet var ligimizde 14 milyon €uroya alınmız gülizarla kıyaslarsanız öpünde başınıza koyun yapmayın böyle bu takım lider sahip çıkın futbolcularımıza bizim birlik olmaktan başka sorunumuz yok bu fotbolcular bizim ve desteğe ihtiyaçları var zaten o desteğide bulundukları konum gereğince fazlasıyla hakediyorlar ....
Maça gelince umarım yeneriz..yendiğimiz takdirde de zaten lider bitirmemiz garanti olur ikinci yarının ilk 5 maçı çok önemli fener maçı nıda aldıkmı sanırım birdaha bizi zor tutarlar
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
istanbuldan bir orginazasyon yok mu bursaya
bursayı yiyelim..
u will need justice at the end..
Yattara Alır götürür maçı Mustafa Keçeli ile karşı karşıya oynayacak.
Rahat yeneriz sıkıntı yapmayın.....
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
bundan 5 hafta önce karşılaşsaydık çok çekimser bir mesaj yazardım .. ama bu bursayı yeneriz diyorum.. 2-1 veya 3-1 alırız döneriz
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
kazanır mıyız kaybeder miyz bilemiyorum ama eğer bu maçı oturup rahat rahat izlersek ben de dişimi kırarım.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)