inþallah sahip olduklarýnýz keþkelerinizden büyük ve deðerli olur![]()
Bayram geliyor geldi kapýmýzý çaldý çalýcak.....Hepimizde bir heyecan... Bir duygu yoðunlaþmasý....Ne güzeldir bayramlar sevenler birbirini haytýrlar dayanýþmalar dostluklar yeniden demlenir taze çay gibi.
Geçen bayramda yine mezarlýklarý ziyaret ettik,sonra akrabalarý sonra aile dostlarýný. Derken akþam oldu. Yorgunduk Annem birden Dursun Hocanýn oraya gidelimmi dedi.
Dursun Hca dediði bizim köyde 27 yýl imamlýk yaptýktan sonra emekli olan çok sevdiðimiz aile dostumuzdan öte akrabamýz gibi bir büyüðümüzdü. Çok sevdiði köyünün tepesine ( Hola derler eski adýna þimdi Ormancýk adýný aldý) bir ev yapmýþ orda yaþýyordu.
Son bir yýlýysa vatan hasretiyle geçmiþti. Çünkü son zamanlard aduymaya sýkça alýþtýðýmýz kanser illeti onuda sarmýþtý. Son gördüðümüzde annem tanýmasaydý yanýmýzdan geçip gidecekti. O kadar kilo vermiþtiki. O daltaban adamdan bir deri bir kemik kalmýþtý.
Neyse vakit geç olmasýna raðmen evine gittik hayýr duasýný aldýk. Annemin yaptýðý pekmezden getirdik. Çok dualar etti bize. Nasipse Kurban Bayramýnda görüþürüz dedi.
Hocamýz 2 hafta önce vefat etti. Eðer görmeseydik onu Kurban Bayramýndada göremeyecektik. Hiç göremeyecektik. O zaman hayatýmýn en büyük keþkelerinden birini yaþayacaktým.
Küçükken dedem öldüðünde yüzüne bakamamýþtým korkmuþtum. Oysa o benim canýmdan çok sevdiðim dedemdi. Hala nedne korktuðumu anlamýyorum. Ýçimde bir yara kaldý bu. Gittiðim bütün cenazelerde yüzü açýp baktým mevtalarýn. Ama içimdeki piþmanlýk hala geçmedi geçmeyecekte..
Arkadaþlarým sizinde böyle" Keþke "leriniz vardýr. Paylaþýacak paykaþýlýnca belki geri gelmeyecek ama sýzýsý biraz azalýcak keþkeler.
Ne mutlu Türk olana deðil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karþýsýnda kitap gibi sessiz ol." Mevlana
inþallah sahip olduklarýnýz keþkelerinizden büyük ve deðerli olur![]()
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Aklýma her eseni yapmaya çalýþtýðýmdan keþkelerim "keþke þunu yapmasaydým" þeklinde oluyor
Ama öyle büyük, hayatýmý deðiþtiren ya da içimde bir þeyleri eksik býrakan bir keþkem de olmadý Allah'a þükür.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Keþke Gökhan ÜNAL'ýn yerine daha seri, kývrak bir golcü alsaydýk...
BÝR AÐAÇ BÝR CAN, BÝR CAN BÝR TRABZONSPOR
Benim keske'lerim olmaz, cunku o an icin en iyi karari verdigime eminimdir...
Saldýrýn Seferoðullarý
Bordo Mavi . Net
Erkan, tekrar gözden geçirdiðin þeyler olmuyor mu![]()
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)