ben bi mail gönderdim
Deðerli arkadaþlar,
Dr. Hakan Kulaçoðlu geçen pazartesiyi salýya baðlayan gece ATV’de yayýnlanan Santra programýna konuk oldu. Programýn yapýmcýlarý gelecek tepkilerin mahiyetine göre kendisini sürekli programa çýkarmayý düþündüklerini söylemiþler.
Sürekli ulusal medyada yeterince temsil edilmediðimizi düþünüyor, temsilci konumundakileri de eleþtiriyoruz. Eðer Hakan bey böyle bir görev üstlenirse emin olun rafine kiþiliði ve engin bilgisiyle hem çok büyük bir boþluðu dolduracak hem de temsil konusunda þikayetlerimize gerek kalmayacaktýr.
Lûtfen aþaðýdaki linkten ATV’ye bu konu hakkýndaki taleplerinizi bildiriniz. Karanlýða küfretmektense bir mum yakmak daha iyidir, ki Hakan beyi muma deðil meþaleye benzetmek çok daha yerinde olacaktýr.
http://www.atv.com.tr/yorum,atv_genel.html
ben bi mail gönderdim
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taþý
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA ÝSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAÐIMIZ OLMADIÐI GÝBÝ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERÝR ''
Arkadaþlar destek lütfen! Hakan Kulaçoðlu Trabzonspor için samimi duygularýný ve bizim sesimizi ulusal medyaya taþýyacak deðerli insanlardan birisidir.
Çok önemli!!!
Az önce mailimi gönderdim.
"Sayýn ilgili,
Beðeniyle takip ettiðimiz Santra programýnda Dr.Hakan Kulaçoðlu gibi deðerli bir Trabzonsporlu'yu görmekten büyük bir mutluluk duyduk.
Þu günlerde yaþanan baþarýlý gidiþat sonrasý Trabzonspor'unu her zamanki gibi, hatta daha da fazla bir þekilde ulusal medya da görmek, Trabzonsporlularýn en büyük isteði ve beklentisidir. Trabzonspor ile ilgili samimi ve yerinde düþüncelerinden ve tespitlerinden hiç bir þekilde þüphe duymadýðýmýz Dr. Hakan Kulaçoðlu'nu ekranlarda görmek Santra programýna halihazýrda var olan ilgimizi daha da fazlasýyla artýracaktýr.
Yukarýda belirttiðim naçiz yorumlarýmýn paralelinde bu þekilde düþünen, sayýsý milyonlarla ifade edilebilecek Trbazonporlularýn sesine kulak vereceðinize tüm samimiyetimle inanýyorum.
Yayýn hayatýnýzda sonsuz baþarýlar.
Recep Çaltepe "
ben de bir mail gönderdim.
inþallah isteðimiz gerçekleþir.
sn. hakan kulaçoðlu bildiðim kadarýyla burada da aktif üye.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Mailimi gönderdim.
Insallah yeterli kisi gönderir ve Serdar Bali'den sonra ikinci Trabzonsporlu yorumcumuz olur özel kanallarda.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kýþ iþedikleri denizlere/Yazýn yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
bu çok önemli bir fýrsat, hepimizin mail deðil mailler atmasý gerek
Murdar bir halden muhteþem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
mail atýlmýþtýr.Ýnþallah Hakan Kulaçoðlu nun deðerini anlarlar ve kalýcý olur.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Hakan Kulaçoðlu gibi bir deðerimize destek vermek boynumuzun borcudur, mesaj gönderilmiþtir.
Mail gönderilmiþtir.
Trabzon lobisini yeniden eski günlerdeki gibi taþý yerinden kaldýran bir konuma getirmeliyiz.
gönderilmiþtir..
NUHUN GEMÝSÝNE ÇÝFTLER HALÝNDE BÝNMEDÝK KÝ HAYATIMIZI ÇÝFTLER HALÝNDE DEVAM ETTÝRELÝM...
Gayet nazik bir þekilde talep yapýlmýþtýr. Hakan Kulaçoðlu abimize baþarýlar.
hakan kulaçoðlunun fotomaçtaki yazýlarýný okuyorum.
ama mail göndermeyi düþünmüyorum. yazdýðý gibi konuþacaksa kalsýn.
EN IYISI BIZIZ:
Tabiki mail gönderilmiþtir. Gün içerisinde de Atv yetkililerine de telefonla ulaþmayý deneyeceðim.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|Ýki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Ben de gönderdim mailimi.
Yanlýþ mý hatýrlýyorum bilmiyorum;yerel tv'lerin birinde yorum da yapýyordu eskiden.Tv'lere yabancý bir yüz de deðil.
Bu link direk Santra programýyla ilgili, daha etkili olacaktýr.
http://www.atv.com.tr/yorum,santra.html
Yapýmcýlarýn adreslerini bulabilirsek çok daha iyi olur.
üstümüze düþen görevi yaptýk Ulusal kanallarda daha çok yorumcumuz olmasý gerekiyor böyle bir organizasyona tüm bmnliler katýlmalýdýr
Bende mesajýmý attým ve görüþlerimi yazdým inþallah dikkate alýrlar.
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliði 1999
Hep yakýnýrdýk Bizden kimse çýkmýyor programlara çýkarmýyorlar diye çýkanlarýda beðenmiyorduk veya yetersizbuluyorduk iþte fýrsat. gerekli desteði verelim...
Mailleri Yolluyorum.
" Deðerli Santra Yöneticileri,
Dr. Hakan Kulaçoðlu gibi deðerli bir Trabzonspor'luyu sizin programýnýzda görmekten büyük mutluluk duyduk. Bu mutluluðun devam etmesi için Dr. Hakan Kulaçoðlu'nun sürekli olarak programýnýzda yer almasýný istiyoruz..
Saygýlar.. "
Gönderilmiþtir..
~ Yüzümüzün yüreðimizle beraber gülümsediði an’ dýr mutluluk. ~
Gönderilmiþtir.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Bende gnderdim.Hadi zaman destek zamaný...
Beklemeyi bilen amacýna ulaþýr. JOSEPH DE VILLELE.
Deðerli abimiz için mailimi gönderdim..
Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliði
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)