Höhh, çüşş, yuhh felan..
Valla ne diyelim, helal olsun, Allah daha çok versin alacak yeriniz kaldıysa , gözünüz doysun felan yani..
İspanya'nın ünlü kulübü Real Madrid'de aralık ayı başında yapılacak kongrede 2008-2009 sezonu için 400 milyon Euro'luk bütçe sunulacağı bildirildi.
Bir yıl öncesine oranla % 9.4 oranında artış gerçekleşeceği ve bunun kulüp tarihindeki en yüksek bütçe olduğu duyurulurken, 2007 Haziran ve 2008 Haziran dönemlerinde bir önceki döneme oranla % 17.6'lık artışla 51.4 milyon Euro gelir elde edildiği kaydedildi. R.Madrid'in ekonomik işlerinden sorumlu üyesi Jose İgnacio del Rivero, finansman borçlarının 199 milyon Euro'ya çıktığını da doğruladı. Başkan Ramon Calderon, ara transferde 2 genç futbolcu alacaklarını açıkladı. İlgilenilen genç futbolcuların Mauro Zarate (Lazio), Alexandre Pato (Milan), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Carneiro Keirrison (Coritiba), Angel Di Maria (Benfica) ve Andoni İraola (A.Bilbao) olabileceğini iddia ediyor.
yorum yapamıyorum ben bunlara
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Höhh, çüşş, yuhh felan..
Valla ne diyelim, helal olsun, Allah daha çok versin alacak yeriniz kaldıysa , gözünüz doysun felan yani..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
ne olmuş çokmu abes.real dediğinizin birinci amacı avrupa şampiyonluğudur.ve dünyanın en sükse yapmış takımıdır.
Elimin kiri anasını satim..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
O ne ya.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
keirrason berazilya liginde 29 macta 20 gol 3 asisst i var ve f orvet oynyuor
Gitme demek cok da Zor olmamali
Ooo...ha...
400 milyon. Allah bereket versin
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
bizim bütçenin kaç katı hesaplayamadım
Günün birinde Sadri Başkan "410 Milyon euro yıllık net kar var şuan kötü durumdayız"gibi bir açıklama yapsa
Helal olsun adamlara bizde büyük bir külübüz az imkanlar ile basarilarimiz var. Ister 400 Milyar Dolar olsun bütceleri Trabzonspor aski bambaska.
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Türk Futbolunda böyle bütçeler oluşturmak imkansız. Hele Türk futbolunun kalitesi böyle düşmeye devam ederken.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Ne diyelim Allah daha çok versin.
Durdukları yerden büyütmüyorlar bütçeyi.
Yaşamak Direnmektir!
Yarısının yarısının yarısını bize verseler keşke.
Més Que Un Club
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)