alıntı ama kimden,
ayrıca benm de trt 3 izlememin tek nedeni bu adam 3 dakikalık özet içn 3 saat bekliyorum
Yıllar önce bir futbol mundial programında gördüğüm gineli sol açık. eleme grubu maçlarından biri gösteriliyordu sanırım. Sağ kanatta ibrahima yattara sol kanatta fode mansare vardı. Bir sağdan yattara dalıyor, ortalıyor; bir soldan mansare bindiriyor, asist yapıyorken gine'nin attığı 6 golle maç özeti bitmişti. ligimizde sadece zenci ön libero ekolünden afrikalıları gördüğümden bu top cambazı afrikalıların varlığı beni şaşırtmıştı. Sonra ibrahim yattara türkiye'ye geldi. birçok defans oyuncusunu maymun etti. Rakibin içinden geçme ekolünü tanıttı. benim aklımda bu adam kaldı.
Aradım, montpellier ile 2. lige düşmüş olduğunu öğrendim, hayret ettim. montpellier'de 4 sezonda 120 maçta 12 golü vardı ve göze çarpmalıydı. ardından 2005'te medyada "fener'e geliyor" haberleri dolanmaya başladı. Toulouse'ye transfer olması ile rahatladım. geçen sene takımın banko adamlarından biri olup toulouse'nin 3.lüğünde büyük pay sahibi oldu.
oyun olarak yattara'nın lezzet ikizi. çok rahat adam geçer. ayrıca güçlü bir fizği vardır ve ikili mücadelelerde pek yıkılmaz. 7 yıllık fransa ligi tecrübesi ve istikrarlı oluşu bir diğer önemli özelliği. keşke türkiye'ye gelse de yattara ile yan yana veya karşılıklı izlesek hayali kurdurtur bana.(ALINTI)
__________________________________________________ ______
Hepimiz yavaş yavaş az çok tanıdık artık onu bir gün bizim sol kanat semalarında görmek en büyük hayalim
alıntı ama kimden,
ayrıca benm de trt 3 izlememin tek nedeni bu adam 3 dakikalık özet içn 3 saat bekliyorum
özkan sümer'in bu adamı görmesi lazımdı wardır bu işte bir iş
anladım hocam ekşi den miş
Yattara'dan daha kariyerli gibi gözüküyor.. Ama ciddi bir istatistiki verisi yok..
Futbol sadece şov değildir.. İyi düşünmek, akılcı değerlendirmek gerek..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
hiç belli olmaz bakarsın ara transferde alırız..
OSCAR CARDOZO
Bu adam da bizim forumda efsane oldu.
hakkatten ya adam transfer gündemimize hiç girmedi bile sürekli taratfarlar alalımda alalım diyor...
adamın bizden haberi varmıdır acaba hangi TSliyi çevirsen sola fode mansare yi alalım diyor
Bu sene mukavelesinde son senesi ersun yanalın izlemişliği var düşünülüyordur.
Kaç yaşındaymış bu zat-ı muhterem?
Bu adam böyle kariyerli ve anlatıldığı gibi yetenekli biri ise, beleşe bırakmazlar ki bizde de para yok sanırsam.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Mansare yanlış bilmiyorsam 27 yaşında.Bu adam Yattara'dan biraz daha güçlü biri yani korkak oynamıyor.
Bizim yattara bunuda baştan çıkarırı burda bi tanesiyle baş edemiyoz ondan sonra uğraş dur bu ginelilerle
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Bu aralar Yattara'dan lezzet falan gelmiyor.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
bu adamın en sevmediğim yönü forumda benden eski olması.
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
gerçekten benziyor
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yaklaşık 3-4 maçtır oynadığı yok kupa maçlarıda dahil.
Kaybolup Gidecek Desek Yeridir. Oynadığı Yok .
İsaac Bile Dah fazla Oynuyor (Süre Olarak )
abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil zaten
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)