Bu istatistikleri 3 mac sonra tekrar konusalim bence. O zaman daha guzel yorumlar yapabiliriz
renkdaþlarým yakaladýðýmýz puan ortalamasý þampiyonluk performansýdýr.
lig sonuna kadar bu ortalamayý (2.20 civarýna kadar tolere edilebilir) korursak hayallerimizi süsleyen þampiyonluk ufukta ýþýldamaktadýr.
her ne kadar bazý taraftarýmýz oynadýðýmýz futbola burun kývýrsada ortada bir realite var bu takým gereken puanlarý toplamaktadýr.
ligin genel görüntüsüne bakýnca bir stratejimiz olduðu gözüküyor. sahaya kazanmak için çýkýp becerebiliyoruz.
sezon baþýnda hocanýn ÞAMPÝYONLUK SÜRECÝ BAÞLAMIÞTIR söylemi olsun...
ertuðrul saðlamýn istifa ettiði basýn toplantýsýnda söylediði trabzon deplasmanýnda aldýðýmýz 1 puanýn önemini ilerleyen haftalarda herkes anlayacak sözü olsun...
ligde anteple berabere kaldýðýmýz maçtan sonra nurullah hocanýn ligin oyun içinde ne yaptýðýný bilen en stratejik takýmýyla oynadýk sözü olsun...
bütün bunlarýn bir sebebi olmalý arkadaþlar biz objektif olamýyoruz hep daha iyisini istiyoruz ama performansýmýzý dýþardan görenler bunun farkýnda bir stratejimiz var.
þu ana kadar gözükende strateji doðru.
bize düþen saðduyulu olup takýmýmýza tam destek vermek.
bir düþünün geçmiþ yýllarý nasýl ýzdýrap çekiyorduk rakiplerimiz þansla,hakemle son dakika golleriyle þampiyonluðu alýp bizi sinir ediyordu
þimdi ayný siniri onlar yaþýyor. adamlar çýldýrmak üzere arkadaþlar bunun keyfini çýkaralým birazda onlar gönüllerin þampiyonu olsun
þerefli ikincilik masalýný birazda onlar söylesin.
son sözüm 41 KERE MAÞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN....
Bu istatistikleri 3 mac sonra tekrar konusalim bence. O zaman daha guzel yorumlar yapabiliriz
sampiyon trabzonspor
Sensizlik ölüm kadar acý varlýgýn yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li caným kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
TAKIMToplamÝçerdeDýþardaOGBMAYPuan AVOGBMAYPuanAVOGBMAYPuanAV1
Trabzonspor1182118926 +953207311+4650111615+52
Beþiktaþ1164120922 +11541013413+96231759+23
Ankaraspor1171318922 +9540112212+1063126710-1
4Sivasspor11632181021 +8651012316+95122675-15
Galatasaray11623251520 +10651017416+135113811436
Fenerbahçe11614241619 +8650117715+105113794-2
DIÞ Sahada açýk ara öndeyiz...Beþiktaþda berabere kaldý.BURSA'ya teþekkürlerimizi sunarým...
ßoRDo OF mAvÝHERYER RENGARENK 2 RENKBORDOMAVÝOFLAZ
Böyle baþlýklarý görünce cidden çok týrsýyorum ben..
bencede erken konuþmamak lazým ben dinamo kiev ve 96 daki fener maçlarýndan sonra zaten son düdük çalmadan aðzýmý açmamaya yeminliyim...
Ligin 3/1 +1 maç
3 X 26 + 3 = 75 puan Þampiyon Trabzonspor
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU
Güzel bir araþtýrma fakat þuan için gereksiz buluyorum...Baþarý yüzdesi heran için deðiþebilir.Sivas geçen sene anadolu takýmlarý arasýnda en fazla galibiyeti almasýna raðmen 4.oldu..
Allah nazardan saklasin,cok iyi gidiyoruz.
Önümüzdeki haftalarda bu puan ortalamasinin altina düsebiliriz.Zira cok yüksek bir ortalama yakaladik.
Önemli olan rakiplerimizden daha fazla toplamaktir ki ,bu yolda da emin adimlarla ilerledigimizi söyleyebiliriz.
Deplasmanlarda bu denli basarili olmaya devam edersek ufukta sampiyonlugun olduguna inaniyorum.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."
Ýlk yarý için 5 galibiyet ve 1 beraberlik bize büyük avantaj saðlayacaktýr.
Yaþamak Direnmektir!
Allah nazardan saklasýn ancak bu istatistiklerin en azýndan 1.yarý sonunda da iyi olmasý için dua edelim arkadaþlar.az önce annem aradý ve senin için Trabzonspora çok dua ettim cuma günü dedi.
o anda ekranda TRT de engin baytarýn direðimizden dönen þutu gösteriliyordu özetlerde.
futbol basit bir oyun doðrudur.
çalýþmak azmetmek önemlidir.
ancak emin olsun biraz da kýsmet iþi.
96 da bize engel olan sadece ali þen çetesi deðil
direklerdi.
Ýnþallah bolca þampiyonluklar ve baþarýlar yazmýþtýr kaderimize Güzel Allahým...
Adam aldýrmada geç git, diyemem aldýrýrým.
Çiðnerim, çiðnenirim, hakký tutar kaldýrýrým!
Önümüzde iki maç var...
Bu iki maçta bence çok zorlu geçecek...
Eðer bu iki maçý da alýrsak çok önemli bir avantaj yakalayacaðýmýzý düþünüyorum...
Þans da iyi futbol da hep yanýmýzda olsun..
olucak inþ. bu tablonun devamý da gelecek.
{hep yek hep tek}{forever trabzonspor}
Þunu artýk herkes görmeli bu takýmdaki birliktelik, skor ne olursa olsun bu takýmdaKÝ AZÝM VE KAZANMA HIRSI HÝÇBÝR TAKIMDA YOK. bENCE BUDUR BAÞARIMIZIN EN BÜYÜK SIRRI VE TÜM TAKIMLAR BUNU FARKINDA VE KISKANIYOKAR BENCE. AMA BÝ TEK BÝZÝM TARAFTARLAR BUNUN FARKINDA DEÐÝL VE SÜREKLÝ ELEÞTÝRÝYORLAR. ARTIK BU YIKICI ELEÞTÝRÝLERÝ DUR DEYÝP HEP DESTEK DAÝAMA DESTEK OLALIM VE KAZANMAYA DEVAM EDELÝM.
bu oyunla çok maç kazanamayýz. ama yine de yeni bi takým için iyi bir puandayýz. biraz daha kalteli oyunculara ihtiyacýmýz var. þu an deplasman maçlarýylav öne çýkmýþ durumdayýz nerdeyse hepsini kazanmýþýz dýþarýda daha rahatýz demek ki
Konu bordoylamavi tarafýndan (16.11.2008 Saat 23:45 ) deðiþtirilmiþtir.
Önümüzdeki 2 maçý atlattýkmý takým'ýn üzerinde ayrý bir hava olacak dolayýsýyla kazasýz belasýz su iki maçý atlatmamýz lazým.
Ýnþaallah bu iki maçdan'da 3 er puandan 6 puan alýrýz ve iyice rahatlamýs oluruz ondan sonrasý gelir diye düþünüyorum.
Ýlk yarýyý lider bitirelim kaliteli iki oyuncu alalým bu sene hasret biter.
Güçlülerin iktidarýna karþý TRABZONSPOR
Üc cok önemli macimiz var.Sivas(I)-Kayseri(D) ve Bursa(D).Bunlardan 2 galibiyet bir beraberlik ve hatta 1 galibiyet iki beraberlik bile iyi sayilabilir.
Allah yanimizda olsun-yardimcimiz olsun insallah !
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaþý"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazým Koyuncu !
Þampiyon olmasanda senden vazgececek degiliz Trabzon ' um![]()
Siz elinizden geleni yapýn bu yolda , gerisini bize býrakýn . Mavi göklere kanýmýzla þampiyon trabzon yazalým
ama þimdilik bu konu cok erken acýlmýs![]()
çok acele ediliyor, kritik maçlar baþladý. 3 sene evvel Ziyayla baþladýðýmýz sene de böyle baþarýlýydýk. 12. hafta sonunda 2 beraberlik bir maðlubiyet vardý ama içerde fenere yenilince çekip gitmiþti Ziya. Sonrasý malum. O zamanki kadro daha iyi gibiydi ama bu takým da oturursa iyi olabilir. Þu halimizle þampiyonluðu kaldýracak yapýda deðil, zamana ihtiyaç var. Özellikle ilk yarý sonuna kadar en az puan kaybýyla gidelim. Daha da oturur belki kadro
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
devre arasý cok onemlý eger 39-40 puan alýrsak ýlk devre cok ýyý olur.devre arasý ýký orta saha ký bunlar engýnle ozer olmalý bence o zamn ýste samýyonluk sarkýlarý daha kuvvetlý olur
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)