Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Terim Onu Neden Sildi? Fatih TEKKE Gerçeği...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

O sadece fatih tekke'yi sildi bütün trabzonspor taraftarıda fatih terim'i sildi.
    Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

Bu millet senin değerini biliyor Fatih Tekke sen merak etme. Mahkeme kadıya mülk kalmaz demiş atalarımız. Sen her anlamda kendini yetiştirmeye bak. Bir gün senin de sıran gelir.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu millet senin değerini biliyor Fatih Tekke sen merak etme. Mahkeme kadıya mülk kalmaz demiş atalarımız. Sen her anlamda kendini yetiştirmeye bak. Bir gün senin de sıran gelir.
        tamam da abicim ne zaman gelecek sıra adam 30'u geçti daha ne kadar geliştirecek
        Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

Heey millet! Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama milli takımın teknik trektörüne BMN forum sayfalarında ağzınıza geleni söyleme hakkını size kim veriyor? Şeref payesini bu kadar ucuza nasıl dağıtıyorsunuz? İnsanlara şerefsiz demek bu kadar basit mi?

Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama adama saygı göstermek zorundasınız.Neden? Çünkü aynı saygıyı Şenol Güneş'e de gösterilmesini istiyorduk tüm Türkiye'den.

Yani anlayacağınız iğne, çuvalduz muhabbeti.Herkes yazdıklarına dikkat etsin, sonra ceza alırsanız ben karışmam!
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Terime saygı göstermek zorunda değil hiç kimse hakaret etmek yakışmaz bize ama hak edene hak ettiği muamele yapılır.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

hava toplarında milli takımın bariz zaafı var. Fatih Tekke de çok uzun boylu olmamasına rağmen mükemmel zamanlaması olan bir oyuncu.Mehmet Demirkol'un dediği gibi topu şiirsel bir şekilde kaleye atan adamdır FATİH TEKKE. daha ne isteniyor bu adamdan.

Fatih'i kadroya almamak Milli takımın kaybından fatih terim'in ayıbından başka bir şey değildir.

Yorum

İlk olarak krilenko_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tamam da abicim ne zaman gelecek sıra adam 30'u geçti daha ne kadar geliştirecek
                Fatih Tekke kendini geliştirsin derken ileride bir futbol adamı veya hoca olmayı düşünüyorsa kendini her anlamda geliştirsin diyorum.

Fatih Terim'in futbolculuğunda yıldız bir oyuncu değildi, fakat geldiği yerlere bakın.

Bizim futbolcularımızın bu anlamda hayatlarını planlamaları ve kendilerine hedef koymaları gerekir.

Dil bilen, dünyadan haberi olan, kendini geliştiren, donanımlı futbol insanlarına ileride ihtiyacımız şimdikinden fazla olacak. Yoksa Fatih Tekke efsane futbolcularımızdan biri diye anılarda kalır sadece.

Bilemem kendimi ifade edebildim mi? Yoksa böyle edilgen olarak kalınca elin oğlu bizi ezmeye devam eder.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Heey millet! Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama milli takımın teknik trektörüne BMN forum sayfalarında ağzınıza geleni söyleme hakkını size kim veriyor? Şeref payesini bu kadar ucuza nasıl dağıtıyorsunuz? İnsanlara şerefsiz demek bu kadar basit mi?

Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama adama saygı göstermek zorundasınız.Neden? Çünkü aynı saygıyı Şenol Güneş'e de gösterilmesini istiyorduk tüm Türkiye'den.

Yani anlayacağınız iğne, çuvalduz muhabbeti.Herkes yazdıklarına dikkat etsin, sonra ceza alırsanız ben karışmam!
                  ya bu site yönetimini de hiç anlamıyom abi 5 kez okudum fatih hocaya şerefsiz kimse dememiş nerde yazıyo bulamadım yine de hassasiyetinize saygılar
                  Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Sevmiyorum bu adamı zorla değil ya....İsterse feza kupası kazandırsın Türkiye ye ....Hareketleri, tavırları, konuşmaları beni deli ediyor....tiksiniyorum ondan....takımın başında değil başka hiç bir yerde onun o suratını görmek istemiyorum...

Yorum

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Terime saygı göstermek zorunda değil hiç kimse hakaret etmek yakışmaz bize ama hak edene hak ettiği muamele yapılır.
                      Ne alaka? hak edene hak ettiği muameleyi bu forum üzerinden değilde; açın kendisine telefon o zaman Fatih Terim, sen ...sin deyin.BMN'de buna müsade etmiyoruz.Anlatılmak istenen budur.

Saygı duyulmak isteniyorsanız, önce saygı duymayı bileceğiz...Sevsenizde sevmesenizde... Milli takım hocası sadece Trabzon'dan sorumlu değildir!

Yorum

BMN'de Terim'e hakaret edilmesine müsade edilmemesini anlarım ama "Milli takım hocası sadece Trabzon'dan sorumlu değildir! " gibi bir söz ile savunulmasını anlayamıyorum.Biz Trabzonlu oyunculara ayrıcalık istemedik egosuyla Milli Takım yöneten adam nasıl tüm Türkiye'den sorumlu olacak merak ediyorum.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

fatih dön trabzona....
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BMN'de Terim'e hakaret edilmesine müsade edilmemesini anlarım ama "Milli takım hocası sadece Trabzon'dan sorumlu değildir! " gibi bir söz ile savunulmasını anlayamıyorum.Biz Trabzonlu oyunculara ayrıcalık istemedik egosuyla Milli Takım yöneten adam nasıl tüm Türkiye'den sorumlu olacak merak ediyorum.

Konuyu farklı yerlere çekmeyelim istersen, amacından sapmasın başlık! Milli takımı yöneten adam, ''tüm Türkiye'den nasıl sorumlu olacak? '' değil; adam zaten sorumlu...Hatta tüm milli takımlardan sorumlu.Hami'den bile o sorumlu

Yorum

Bu adamın başında olduğu milli maçları bile izlemek gelmiyor içinmden. Çünkü olayın içinde artniyet var. Milli takımın başında olan insan biraz mütevazi olur ama bu artistin önde gideni. Nefret ettirdi kendini ...
                              BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X