O sadece fatih tekke'yi sildi bütün trabzonspor taraftarıda fatih terim'i sildi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Terim Onu Neden Sildi? Fatih TEKKE Gerçeği...
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu millet senin değerini biliyor Fatih Tekke sen merak etme. Mahkeme kadıya mülk kalmaz demiş atalarımız. Sen her anlamda kendini yetiştirmeye bak. Bir gün senin de sıran gelir.Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
- Alıntı
Yorum
-
Heey millet! Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama milli takımın teknik trektörüne BMN forum sayfalarında ağzınıza geleni söyleme hakkını size kim veriyor? Şeref payesini bu kadar ucuza nasıl dağıtıyorsunuz? İnsanlara şerefsiz demek bu kadar basit mi?
Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama adama saygı göstermek zorundasınız.Neden? Çünkü aynı saygıyı Şenol Güneş'e de gösterilmesini istiyorduk tüm Türkiye'den.
Yani anlayacağınız iğne, çuvalduz muhabbeti.Herkes yazdıklarına dikkat etsin, sonra ceza alırsanız ben karışmam!TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
hava toplarında milli takımın bariz zaafı var. Fatih Tekke de çok uzun boylu olmamasına rağmen mükemmel zamanlaması olan bir oyuncu.Mehmet Demirkol'un dediği gibi topu şiirsel bir şekilde kaleye atan adamdır FATİH TEKKE. daha ne isteniyor bu adamdan.
Fatih'i kadroya almamak Milli takımın kaybından fatih terim'in ayıbından başka bir şey değildir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak krilenko_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam da abicim ne zaman gelecek sıra adam 30'u geçti daha ne kadar geliştirecek
Fatih Terim'in futbolculuğunda yıldız bir oyuncu değildi, fakat geldiği yerlere bakın.
Bizim futbolcularımızın bu anlamda hayatlarını planlamaları ve kendilerine hedef koymaları gerekir.
Dil bilen, dünyadan haberi olan, kendini geliştiren, donanımlı futbol insanlarına ileride ihtiyacımız şimdikinden fazla olacak. Yoksa Fatih Tekke efsane futbolcularımızdan biri diye anılarda kalır sadece.
Bilemem kendimi ifade edebildim mi? Yoksa böyle edilgen olarak kalınca elin oğlu bizi ezmeye devam eder.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeey millet! Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama milli takımın teknik trektörüne BMN forum sayfalarında ağzınıza geleni söyleme hakkını size kim veriyor? Şeref payesini bu kadar ucuza nasıl dağıtıyorsunuz? İnsanlara şerefsiz demek bu kadar basit mi?
Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama adama saygı göstermek zorundasınız.Neden? Çünkü aynı saygıyı Şenol Güneş'e de gösterilmesini istiyorduk tüm Türkiye'den.
Yani anlayacağınız iğne, çuvalduz muhabbeti.Herkes yazdıklarına dikkat etsin, sonra ceza alırsanız ben karışmam!Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerime saygı göstermek zorunda değil hiç kimse hakaret etmek yakışmaz bize ama hak edene hak ettiği muamele yapılır.
Saygı duyulmak isteniyorsanız, önce saygı duymayı bileceğiz...Sevsenizde sevmesenizde... Milli takım hocası sadece Trabzon'dan sorumlu değildir!TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
BMN'de Terim'e hakaret edilmesine müsade edilmemesini anlarım ama "Milli takım hocası sadece Trabzon'dan sorumlu değildir! " gibi bir söz ile savunulmasını anlayamıyorum.Biz Trabzonlu oyunculara ayrıcalık istemedik egosuyla Milli Takım yöneten adam nasıl tüm Türkiye'den sorumlu olacak merak ediyorum.Hayat bir gündür o da bugündür.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN'de Terim'e hakaret edilmesine müsade edilmemesini anlarım ama "Milli takım hocası sadece Trabzon'dan sorumlu değildir! " gibi bir söz ile savunulmasını anlayamıyorum.Biz Trabzonlu oyunculara ayrıcalık istemedik egosuyla Milli Takım yöneten adam nasıl tüm Türkiye'den sorumlu olacak merak ediyorum.
Konuyu farklı yerlere çekmeyelim istersen, amacından sapmasın başlık! Milli takımı yöneten adam, ''tüm Türkiye'den nasıl sorumlu olacak? '' değil; adam zaten sorumlu...Hatta tüm milli takımlardan sorumlu.Hami'den bile o sorumluTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
Yorum