Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Terim Onu Neden Sildi? Fatih TEKKE Gerçeği...
Daraltma
X
-
Terim Onu Neden Sildi? Fatih TEKKE Gerçeği...
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUEtiketler: Yok
- Alıntı
-
Fatih tekke özel adam.
Kimseye tabii olmayacak, başına buyruk.
Yani elinize alıp emre gibi tümer gibi parmağınızda oynatacağınız tip değil.
E yetenek de var adamda.
Niye alsın.
Var olduğuna inandığı karizması çizilir.
Yok haber doğruysa da şu şaka işine kızıp almıyorsa zaten terimden hoca değil çoban bile olmaz.
- Alıntı
Yorum
-
estonya maçında tekke tekke diye kafasını duvarlara vurdu daha da çok vuracak adamın sıkıntısı bu değil gökdenize garezi ne adamın derdi trabzon ben buna eminim takımın hepsi sakat iken bile gökdenizi yanında oturtan bu zihniyette başka ne ararsın sabah sabah terim hakkında konuşup canımı sıktım ben bu adam takımdan gitmedikçe milli takım maçlarından zevk almayacağımUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
- Alıntı
Yorum
-
Yahu Lazanist ( Süleyman) bize bunu aylar önce söylemişti. Olmaya Sergen bizim forumdan öğrendi bunu...Ziyaretçi girişi yasaklansın kardeşim foruma....Ama Fatih te iyi demiş yahu "Halı sahadamı"
))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
- Alıntı
Yorum
-
Egemen arkasından laf atmış, Selçuk keliyle dalga geçmiş, Gökdeniz dil çıkartmış...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam olsa hakkında konuşurum Terim için.. Ama değmez.."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
fatih hocayı cok seviyorum ama fatih sultan tekkeyi daha cok seviyorum.her zaman fatih hocayı savundum vardır bir bildiği dedim ama artık ayıp be hocam bana göre türk futbolunun gelmiş geçmiş tanjudan sonraki en iyi çakıcı forvettir fatih tekke.adam yaşlandı biz hala adamakıllı bu adamdan yararlanamadık milli takımda içim kan ağlıyor valla yeter fatih hocam yeter Allah aşkına bu adamın ölüsü mehmet yıldız,semih ve halile beş çeker el insaf hocam sonunda beni de deli ettinKapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
- Alıntı
Yorum
-
Fatih Terim'in Fatih Tekke'ye yaptığı zenci muamelesi yeter artık.
Rakibine tüküren Sergen bile bu milli takımda el üstünde tutuldu da bu yapılan hiç insani değil.
Fatih ve Gökdeniz'in milli takım kariyerinin bitmiş olduğun görmek üzücü. Adamların güzel futboluna hasretiz zaten, kaprisi yüzünden onları bütün dünyanın izleme şansını da yok ediyor bu Adanalı.
Bu arada düşüncelerimizi söylerken lütfen edep sınırlarını aşmayalım!
- Alıntı
Yorum
Yorum