Konu tsmetu tarafından (15.11.2008 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...
nesine.com logusu eklerseniz silinmez başlık =)
ayrıca harbiden de erken oldu![]()
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
ben ne zaman açacam bu başlığı yagençler maçını bi alsakta hayırlısıyla
keske basligi bana biraksaydin. her actigim baslikda yeniyorduk ve bugünde yendik.
BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Bu maçta 3 puan dışında 3 gol de bekliyorum![]()
-1461 TRABZON-
bana göre sezonun en zor maçlarından biri oalcak şampiyonluk yolunda ki önemli engelerden biri ama inşallah taraftar desteğiyle 3 puan bizim olacak
sahamızdaki bu maçta güzel oyun ve 3 puan bekliyorum
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Futbolcular inşallah bu maçın fener maçları kadar önemli olduğunun farkındadırlar.
Özkan SÜMER
Bu mac düsündügümüzden kolay olucak demedi demeyin!
Rahat kazaniriz. GB maci daha zordu kesinlikle
Bu maçı 3 e koyanın Bn tobe tobe ne la bu sabah sabah mac ınsan 7 ye koyar ayıp bea
ya ben şunu anlamıyorum kardeşim fenerin bu hafta içi kupa maçı yoktu neden bu adamlar cuma günü oynamadılarda biz 6. günümüzde üçüncü maçımızı oynadık. inşallah bu 1 hafftalık arada biraz olsun dinleniriz de siva maçına hazır çıkarız.
çok zor bir maç...ama eminim bizimkiler bjk maçındaki gibi oynayacaklar...
İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
bu macin onemi insallah futbolcular biliyordur geldi catti en onemli mac,,,,
sivas mı ? elbette yeneceğiz..eminimki taraftarımız en az 8taşla oynadığımız kupa maçındaki kadar iyi olacak..oyunculara ise sivasa olan kinimiz işlenecektir.Bu maçı alırız.1-0 olsun bizim olsun.
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Bende Gençler maçından daha kolay geçeceğini düşünüyorum... Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanacağımıza inanıyorum.
FxY
6 günde 3 maç oynuyoruz.Ardından 9 günde 1 maç.
Nasıl program düzenliyorlar...
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
sivas maçı kolay bi maç değil... hem geçen yılı düşünerek bu maça çıkarsak işimiz dahada zorlaşır... onlar bunun farkında ve en iyi şekilde kullanacaklardır bunu... takımı ve taraftarı sinir etmeye çalışacaktır... sakin olup sadece oyunu düşünmek ve maçı almayı hedeflemek lazım... eğer bu maçı alırsak bu hafta baya bi rahat ederiz diye düşünüyorum çünkü puan farkı fikstürden dolayı her an artabilir... bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım...
Sivas maçını alacağımıza eminim o maçta iyi oyun neticesinde alacağız hemde 3 puanı ve geçen senenin cevabını bu şekilde onları sahadan silerek şov yaparak vereceğizzz..![]()
TeVeZ Ap0RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !
sivas eski sivas değil hacettepe gençler kadar bizi zorlamaz tek sorun mehmet yıldız tutarsak gol yemeyiz...
[ille d' 7]
Intikam istiyorum intikam.
Bu mac icin söylenecek baska birsey bulamiyorum su anda.
Gecen sezon elimizden alinan 3 puanin hesabini bu macta kesmeliyiz.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
beyler aman herkes yanındakini kontrol etsin yine sivas maçı insan ister istemez heycanlanıyo![]()
Konu Başlığını düzeltelim ya bende takıntı ya küçük harfle olsun hem daha düzenli görünüyor başa da nesine yar nesine sarılayım fesine reklamını koymayı unutmayalım
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
İntikam maçı gibi görürsek zarar görürüz, taraftar ile kazanacağımız bi maç..
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Selçuk ve Serkan dönüyor takım dinlenmiş olacak kazanacağız inşallah.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)