Evet arkadaşlar konu gayet basit.Hangi futbolcunn neyini sievdiğini yazıcaqsınız.
Ben egemen korkmaz'ın sakallarına hayranım.
Evet arkadaşlar konu gayet basit.Hangi futbolcunn neyini sievdiğini yazıcaqsınız.
Ben egemen korkmaz'ın sakallarına hayranım.
bende hüseyin cimşirin futbol zekasına vede orta sahadan kaleciye attığı geri paslarına hayranım
√ OKAN™ 1987
serkan balcinin hirsi bu kadar hirsli olur bir insan ya, yattarayi düsünebiliyormusunuz serkan gibi kossa neler olur . töbe töbee![]()
Trabzonspor
ceyhun gülselam ın şutlarını çok beğeniyorum
taraf
bende çalenin yapmış olduğu ortalara hastayım![]()
Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
Hüseyinin ona atılan pasta topu kontrol etmeyip peşinden koşmasına ve ardından yetişemeyip kaybetmesine hastayım..
Bir Gün Mutlaka!!
Ersun hocayi begeniyorum.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Egemenin sahada her maçında vermiş olduğu SAVAŞÇI karakterini beğenmek değil, MÜKEMMEL buluyorum.
BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Egemen ve Serkan ın hırsına ,song un ciddiyetine, tony nin tombiş yanaklarına![]()
"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Hüseyinin o inanılmaz şutlarına hastayım...
Tek kelime ile bitiyorumm...
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Colman'ın saç bandı bomba![]()
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Umut'un, maçın her dakikasında 'Ya Hocam' diye yakarmasına hayranım.![]()
Colman & Bandana![]()
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Guiza'nın Küçük Emrahvari bakışları.(Fenerin bu sezonki durumunu yansıtıyor.)
Özkan SÜMER
Gökdeniz'in hakeme bakarak " yapma hocam yok birşey" dercesine gülüşünü özledim...
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Totti'nin maçlarda seyirciyi tek hareketiyle coşturmasını.Gökdeniz'in hakeme gülmesini.Song'un dansını.
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Nistelrooy'un beleşçiliğini ve golü koklamasını, Beckham'ın kusursuz ortalarını, Gökdeniz'in uçarcasına koşusunu, Yattara'nın her hareketini, Fatih Tekke'nin kafa şutlarını, Pirlo'nun ayakiçini, Ronaldinho'nun bilek hareketlerini, Messi'nin müthiş çabukluğunu ve bilek kıvraklığını, Kaka'nın top sürüşünü, Raul'un gol sevincini, Quaresma'nın sağ ayakdışını, eskilerden Ünal'ın rakibinin üstünden geçişini, Hami'nin bombalarını, Orhan'ın süratini, Cruyff'un dönüşünü...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
egemenin hırsı ve sakalları,song'un ağabey şefkati ve çalışma ahlakını,yattaranın klasını,süratinı,çalımını,kolbastısını...,colmanın akıl dolu paslarını ve bandanasını,isaacın kulak hareketini,gökhanın beleşçiliğini ve umutun savaşçılığını
ÜNAL KARAMAN!
Bacary Sagna.. Kesinlikle saçları..
Stephen Appiah.. Çok atletik bir futbolcu ve giyim tarzını beğenirim..![]()
Konu İskender YILMAZ tarafından (15.11.2008 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Ne yalan söyleyeyim, Alex'in duran top kullanırken Scofieldvari bir bakışla konsantre olması çok hoşuma gidiyor.![]()
Luca Toni'nin gol sevincine , Drogba'nın saçlarına , Cech'in kaskına, Del Piero'nun anlam veremediğim serbest vuruşlarına bla bla bla ..
Umut'un her maç öncesi ayaklarını 2 metre açışına...![]()
yattara ve songun kolbastısını... burada trabzonlu olmayanlar bile kolbastıyı sevmeye başladılar onlardan görerek...
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)