Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Eskişehir Haydi Maça

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN Eskişehir Haydi Maça

arkadaşlar 15.11.2008 cumartesi saat 13.00 de eskişehir porsuk spor salonunda trabzon bld. bayan hentbol takımı osmangazi üniversitesi ile karşılaşacak.ben maça gidiyorum gelmek isteyenler haber etsin
    oner86@hotmail.com
    Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yuh..

Bir yazı bile yazılmamış. Öner kardeş tek başına da olsa bizi temsil edeceğine eminim.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

Hocam başlığı 1-2 gün önce açsan haberim olsa ben de gelebilirdim. Bende eskişehirdeyim ama haftasonu için tatile geldim ailemin yanına izmitteyim. Keşke dha önce açılsaydı konu.

Yorum

benim de haberim yeni oldu tek başıma olsamda formamı giyip maç giderim
        Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

çok güzel bi mücadelenin ardından trabzon bld. ogüyü 28-25 yendi...

Yorum

Ben de gelecektim bu maça ama dün sabah 5 civarı ancak evde olabildim.Ankaradan dönüşüm uzun sürdü.Birde gençler maçının verdiği yorgunluk.hiç susmadık tribünde ve sürekli hareketliydik.Birde gidiş geliş uyanamadım bugün de
            Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımımızı tebrik ediyorum,ayrıca duyarlılığın içinde sana tşk ediyorum...
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

İspela61 sana helal olsun,tek başına da olsa maça gitmen örnek bir davranış.

Ayrıca takımımıza başarılar diliyorum.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Bravo ispela61, canı gönülden tebrik ediyorum seni.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

ispela61 sana helal olsun işte gerçek taraftar

Yorum

Maç noldu bu arada?
                      BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maç noldu bu arada?
                        İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tebrikler..!!
                        #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.valla tek başına olunca daha da farklı oluyor maç sonunda tüm oyuncuları alkışladım onlarda valla bana el salladı falan fena olmadı işallah başka maçlarda bmn den daha fazla kişiyle beraber oluruz.

Yorum

Ankete katılalım

OSCAR CARDOZO

Yorum

İspela kardeşim emeğine sağlık
                              Sen; Anadolu'nun En İçten Gelen Sesisin;
                              Sen; Kuzeyin En Parlak Yıldızısın;
                              Sen; Hafta Sonu Eğlencemiz Değil,Yaşama Şeklimizsin

Yorum

Çalışıyor...
                              X