vallahi bu fulbolla galip gelmemiz çok zor ama inş kazanırız
vallahi bu fulbolla galip gelmemiz çok zor ama inş kazanırız
inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yenebileceğimize İnanmıyorum !
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
bugünkü futbolla besiktasa karsi varlik gösteremeyiz. Muhakkak iyi olmak zorundayiz. Özellikle kanatlarin artik calismaya baslamasi gerek.
BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
galibiyet zor galip gelemezsekte guruptan cıkmak çok zor
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
üç ihtimalli maç. Ama kupada bir üst tura çıkmak istiyorsak bjk yı yenmeliyiz. Aksi halde şansımızı zora sokarız. Zaten antepe de yenildik.Bjk yı yenemezsek zorlaşır iyice.
Kazanırız inşallah....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
çok zor maç bu günkü oyun anlayışımızla işimiz çok zor umarım bugüne mahsustur bu durumda salıya toparlanırız bide yorgunluk olucak haliyle takımda iyi rotasyon olmadığı için c.tesi-salı-cuma umarım kaldırırız bu tempoyu
Çok zor bir maç olacak umarım kazanan taraf oluruz.
-1461 TRABZON-
yine bjk sitelerinde fark atarız yorumları yazılmaya başlanmış lig maçında olduğu gibi
yeneceğimize inanıyorum
hacettepe maçı gibi olmaz
McLas was Here
hedef seçmek ve kupayı rafa kaldırmak lazım...yedekler çıksın...yenilelim umrumda değil...gençlerbirliği maçını istiyorum
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
bu maçların havası farklı olur inşallah yeneriz hacettepe maçını baz almayın
Allahın izniyle ''inşallah'' kazanırız...
EĞİTİM ŞART!!!
bu takimdan hic umudum yok.yenmemiz mucize olur.
cok zor bir mac olacak,ama mutlaka kazanmaliyiz...
kazanacağımızı zannetmiyorum. umarım utandırırlar beni..
Bir gün mutlaka yeniden...
Bir soru?
biz bjk yi yenersek,bjk de antep'i yenerse,sonra bu 3 takım diğer zayıf 2 takımı yendiği taktirde.
Bjk nin antebin ve bizim puanlarımız 9'ar oluyor.kim ler çıkıyor bu durumda gruptan.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Insallah kazaniriz ama kazanamasakta önemli degil. Kupadan elenmemiz belkide daha hayirli olur. Bu sene bütün gücümüzü ve konsantrasyonumuzu Lige vermemiz lazim.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
bjkye karsi kazansak cok güzel olur... ama bugünkü gibi oynarsak cok zor
ya Emirhan lütfen biraz iyimser bak. Hangi yorumuna baksam karanlık, kötümser tutum içindesin.
Birazcık iyimser ol, birazcık kendini firenle yeneceğimize inanmıyorum demekete neyin nesi,
İnanmıyorsan baştan kaybetmişsindir zaten.
İsterse pas yapamasın ama Yeter ki İNANALIM......
İnanalım ki gelecek başarılara yelkenler açalım.
Trabzon'da durum farklı olur.Bjk üstün oynayamaz ama kazanırsakta zorlanırız.Ortada maç olur.
Özkan SÜMER
Mutlaka kazanmamız lazım ama işimiz çok zor.
Hücum anlamında forvetlerimizin kendi çabalarıyla gol atacaklarını sanmıyorum. Daha çok Yattara, Colman ve Selçuk'un maçı olacaktır. BJK'nin stoperleri diğer kulüplere göre biraz daha kaliteli. Bu arada Rüştü yine maçımızda coşmaz inşallah...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)