Sayfa 94 Toplam 97 Sayfadan BirinciBirinci ... 44 84 92 93 94 95 96 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2406 adet sonuctan sayfa basi 2,326 ile 2,350 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nesine.com Sundu: Fortis TK | TRABZONSPOR 1 - 2 Beşiktaş

selimatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu taraftar F.Tekkeyi küfrederek gönderdi, sonra geri aldık kurtarıcı oldu..
    Gökdenize yapılmayan kalmadı, sonra o da kurtarıcı oldu..

Demekki şimdi en çok eleştirilenler de yakında heykeli dikilecek adamlar olacak. Yani iyi yoldayız.

Bayramm61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı Mehmet Fatih Yavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kısmına da değindim sanıyorum bir sonraki mesajda.
    Eksik kaldığını farkedince ekledim oraya.
    Transfer konusu zaten basli basina bir dram..o konuya hic girmiyorum, diger sayfalarda poetricus arkadasimiz buna istinaden cok güzel bir yazi yazdi, onu okumanizi tavsiye ediyorum, kisaca hocanin transferlerde sesini neden cikarmadigini yadirgadi..kisacasi bu...

Kimse Hocadan ilk 11 de altyapidan gelen 5 oyuncu oynatsin beklemiyor..su an ilk 11 i zorlayacak daha dogrusu yedek kalacak bir evet bir futbolcumuz var...Onuda hoca macin 90 dakikasinda zaman gecirmek icin sahaya sürüyor..bu oyunce ne zaman tecrübe kazancak? üzüm üzüme baka baka, bunlarda yedek kulubesinden baka bakami gelisecekler?

Hocanin oynatacagi sistem kafasinda belli. o sisteme göre oyuncu alinir..ve kisim kisimda alindi..örnek ceyhun..hocanin israrla istedigi bir transferdi..ceyhunun huyunu suyunu oyun zekasini oyun anlayisini bilerek istedi onu Ersun hoca...ama bu sisteme hala integre edilemedi ceyhun...13 mac yapildi hazirlik maclari haric...
    Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
    Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

el_conquistador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı Bayramm61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aciklamalarindan anladigim kadari ile benim yazilarimi tam okumuyorsun...Ben hicbirzaman Ersun Yanalin gitmesi taraftari degilim ve olmamda..Istikrari en cok savunanlarin basinda gelirim...Olaylara objektif bakan ve analizi o sekilde yapmaya calisan biriyim sadece..Yazilarim elestiri degil, daha iyi olmak acisindan öneri..bunu böyle algilamalisin..
    Burda birseyler yazdik olsun diyede bosuna zamanimi harcamam...Daha önce bir yazimdada belirmistim, bizim burda gördügümüz yanlislari Ersun Hoca görmüyormu? elbbet görüyor dedik, elbette onunda gece uykulari kaciyor dedik...neticede onunda kariyeri sözkonusu...

Hocanin kariyerini yollamissin tesekkürler, fakat bunlari ben daha önceden biliyordum..Ve gelelim noktaya: Bunca tecrübesi olan fütbolu bilimsel acidan arastiran Ersun Hocaya ne oldu? Yukarda bi arkadas yazmis, hoca birseyleri inadina inadina yapiyor diye...Simdi dogruya dogru; Umut gibi birini Ersun Yanal gibi bir hoca nasil 90 dakika sahada tutar bunu bana birisi aciklasin...Benim isyan ettigim nokta burda !!! Baska hocalar yapsa amenna, birsey demicem...Simdi taktin Umuta diceksin...bu sadece bir örnekti...Orta cizgiyi gecip topu uzun paslarla ileriye yollamak sevdasina kapilmis futbolculari uyarmakda hocanin vazifesi buda baska bir örnek...

Benim tek istegim Ersun Yanal bu takimi ERSUN YANAL gibi calistirsin yöneltsin...Genclerin en büyük umudu Ersun Hocanin takiminda birtek genc yok Alamnca nasil derler: Da stimmt was nicht !!!
    Dün bunu diger konuda yazmistim, ama buraya tekrar yazayim.

Umutu niye kesmiyor diye yazmsisin. Umutu iki macta kesti hatirlarsan. 1. Antep (kupa) 3-1 maglup, 2. Hacettepe 1-0 galip, ama berbat bir futbol. Umut olmayinca, Yattara ve Promise oynamisti, ve hücum presi hemen hemen sifira inmisti ve takim oyunuda baya etkilenmisti, cünkü ne Promise ne Yattara geriye kosan futbolcular. Umut bir süper forvet degil, bunu hepimiz biliyoruz. Teknik yönden eksik, bir gol atana kadar cok firsat kaciriyor. Ama Umut olmayinca daha iyi oynadigimiz söylenemez.

Bizim hocanin taktigi zaten topu oldugunca rakip sahada kapmak ve hizli kullanmak, o yüzden Umut'un bir belirli fonksiyonu var. Simdi son maclarda Umut gercekten kötüydü. Dün mesela Gökhanin yaptigi ortaya vurdugu kafa, bir golcüye yakismadi. Ama alternatifimiz ney, onuda düsünmek lazim?! Simdi bizim yedekte Nobre, Holosko oturmuyor. Yada Galatasaray'da oldugu gibi Nonda, Kewell yok.

Genc oyunculardada, birtek Barisimiz var. Digerlerinide zaten Ersun Yanal istemedi, yada getirmedi. Bir tek Hamburg'dan gelen Fatih var onun istegiyle, digerlerini yönetim almisti, onlarin coguda ikinci takimda simdi. Birde Manisaspor'da genc futbolcu oynatmaklan, Trabzonspor'da genc oyuncu oynatmak baska. Ilk önce bunu mental kaldiracak seviyeye gelmeleri lazim. Yoksa inan bana, Barisi bizim hoca senden benden daha fazla oynatmak ister. Cünkü su an orta sahada en cok ihtiyacimiz olan futbolculardan birisi. Ama ondada cok acaip bir düsüs var.

Ersun hoca herseyi 100% dogru yapiyor diye birsey yok, sonucta oda bir insan. Ama bence genel olarak takimimiz o kadar kötü yolda degil, cok cabuk karalari bagliyoruz gibi geliyor bana.
    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Great White - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Cool

Alıntı Mehmet Fatih Yavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    La haburada senden çok kavga eden mi var.

Bütün forumla kanlı bıçaklıydın bi ara.
    Puhahaha

Hala aynı cazibemi sürdürüyorum zaten, o mevzuu değil yahu

Demek istediğim şey şu..

Taraftarlarımızdan birisi Ersun Hoca ile ilgili küçük bir eleştiri getirmeden önce adeta özür diler gibi "Aslında Ersun Hoca' yı ben de çok destekliyorum ama şu noktada şunu yanlış şey etti gibime geliyor" kıvamında yorum yapmasına neden olan bir baskıdan bahsediyorum

Yok ben kendi adıma o baskıdan etkilenmem; orası ayrı ama forumun tartışma mantığına ters giden bir anlayış hakim olmaya başlıyor bu sefer de..

Yani "Bu Ersun' dan bir cacık olmaz" ile "Ersun Hoca şurada şu yanlışları yaptı" tarzındaki yorumlar arasında dağlar kadar fark lmasına rağmen tepki genelde her ikisine de aynı şiddette oluyor

Bu arada şu Biltrabzon dene elemanı de sen meşhur ettin başımıza; onu da bil

Adamın iki satırlık bölük pörçük yorumlarına üşenmeyip 5 er paragraf destan yazdın durdun buralarda

Adam senin sayende önemsendikçe daha bir coştu, sonunda da cezayı yedi yahu
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Elbette hoca eleştirilirken seviye korunacak ve çizgi aşılmayacak.

Neticede bu sayfalarda hocayı eleştirenlerin önce kendi işlerindeki başarılarına bakmaları gerekiyor. Mesela öğrenci olanlardan kaçı bırakın Türkiyenin okulunun birincisi?

Ya da meslek sahibi olanların kaçı mesleğinde Türkiyenin en iyilerinden?

Ersun Hocanın mesleğinde Türkiyenin en iyilerinden olduğuna ise hiç şüphe yok.

Bu nedenle ona sallarken herkes biraz da kendi durumunu düşünmeli. Sanırım "Türkiyenin en iyi sallayanıyım" diyenler olabilir.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya

Alıntı Bayramm61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Transfer konusu zaten basli basina bir dram..o konuya hic girmiyorum, diger sayfalarda poetricus arkadasimiz buna istinaden cok güzel bir yazi yazdi, onu okumanizi tavsiye ediyorum, kisaca hocanin transferlerde sesini neden cikarmadigini yadirgadi..kisacasi bu...

Kimse Hocadan ilk 11 de altyapidan gelen 5 oyuncu oynatsin beklemiyor..su an ilk 11 i zorlayacak daha dogrusu yedek kalacak bir evet bir futbolcumuz var...Onuda hoca macin 90 dakikasinda zaman gecirmek icin sahaya sürüyor..bu oyunce ne zaman tecrübe kazancak? üzüm üzüme baka baka, bunlarda yedek kulubesinden baka bakami gelisecekler?

Hocanin oynatacagi sistem kafasinda belli. o sisteme göre oyuncu alinir..ve kisim kisimda alindi..örnek ceyhun..hocanin israrla istedigi bir transferdi..ceyhunun huyunu suyunu oyun zekasini oyun anlayisini bilerek istedi onu Ersun hoca...ama bu sisteme hala integre edilemedi ceyhun...13 mac yapildi hazirlik maclari haric...

Ceyhunu çok beğenen biri olarak söyliyeyim abi.
    Oynamamasının tek sebebi hüseyinin aşırı performansı.(bana göre mevkiisiinin en iyisi şu anda hüseyin. Ayhan falan gs de istikrarsız oynarken hüseyinin istikrarı gerçekten yadsınamaz durumda.)
    Ona rağmen gene de en çok şans bulan genç.

Eğer barışsa ilk kastettiğin...
    Kendine yazık ediyor.
    Hoca her lafında söylüyor. Kariyerini bitirecek diye. Toparlanmadı hala.

el_conquistador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı Great White Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taraftarlarımızdan birisi Ersun Hoca ile ilgili küçük bir eleştiri getirmeden önce adeta özür diler gibi "Aslında Ersun Hoca' yı ben de çok destekliyorum ama şu noktada şunu yanlış şey etti gibime geliyor" kıvamında yorum yapmasına neden olan bir baskıdan bahsediyorum
    Mahalle baskisi artik bizim Forumada tasinmis desene
    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Mehmet Sarigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Ceyhun gelecekte Hüseyin'in yoklugunda, sakatliginda veya cezali oldugunda oynayacak yetenekli ama henüz tecrübesiz bir futbolcu.
    Takimda bir Hüseyin varken Ceyhun'un oynamasinin bir anlami yok, cünkü ikiside benzer özellikde futbolcular.
    Ceyhun Ersun Yanal tarafindan düsünülen gelecegin takimina bir yatirim.
    Neden bir futbolcuyu kazanalim derken digerini hice sayiyoruz.
    Günümüz futbolda bir önlibero nerdeyse bir forvet kadar degerli.
    Bizim elimizde ligin en iyi önliberolardan biri var, o da Hüseyin.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya

Puhahaha

Hala aynı cazibemi sürdürüyorum zaten, o mevzuu değil yahu

Demek istediğim şey şu..

Yok ben kendi adıma o baskıdan etkilenmem; orası ayrı ama forumun tartışma mantığına ters giden bir anlayış hakim olmaya başlıyor bu sefer de..

Yani "Bu Ersun' dan bir cacık olmaz" ile "Ersun Hoca şurada şu yanlışları yaptı" tarzındaki yorumlar arasında dağlar kadar fark lmasına rağmen tepki genelde her ikisine de aynı şiddette oluyor

Bu arada şu Biltrabzon dene elemanı de sen meşhur ettin başımıza; onu da bil

Adamın iki satırlık bölük pörçük yorumlarına üşenmeyip 5 er paragraf destan yazdın durdun buralarda

Adam senin sayende önemsendikçe daha bir coştu, sonunda da cezayı yedi yahu
    O adını zikrettiğin şahıs falan.. İşte mevzu orada.
    Bi ara öyle bi gerildi ki bu sabah da dahil, artık kuru yaş kalmadı.
    Ayrım yapmak lazım aslında da..
    Kardeşim sûkunet bırakmadı adamda..

Bu maçı hazırlık maçı kadar önemsemesem ve tam bir ersun yanal hayranı olsam da maç sonu ilk yazım Ersun Yanalı eleştirmekle başladı.

Ama denge kalmadı. Eleştirecem diye giriyorum, ortalık şaşıyor bi bakıyorum savunmaya başlamışım.

Nereden
    İstanbul

Cool

Alıntı selimatal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neticede bu sayfalarda hocayı eleştirenlerin önce kendi işlerindeki başarılarına bakmaları gerekiyor. Mesela öğrenci olanlardan kaçı bırakın Türkiyenin okulunun birincisi?

Ya da meslek sahibi olanların kaçı mesleğinde Türkiyenin en iyilerinden?
    Bu ne yahu

Şaka mı yoksa???

Şimdi ben Ersun Hoca ile ilgili bir eleştiri ya da kritik yapmak için Federasyon' dan TD lisansı mı çıkarmam gerekecek?

Ya da mesleğimde zirve yapmadan eleştiremeyecek miyim kendi hocamı?

E o zaman başkanı eleştirmeye kalkarsak hepten b.ku döktük..

Kaçımızın holdingi var? Hadi benden hariç en fazla 50 tanemizin vardır belki

Bu arada sen Yattara hakkında atıp tutarken ondan daha iyi futbol oynadığına mı güveniyordun yoksa

Conquistador; aynen öyle işte.. Bir nevi mahalle baskısı

GW

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya

Bu ne yahu

Şaka mı yoksa???

Şimdi ben Ersun Hoca ile ilgili bir eleştiri ya da kritik yapmak için Federasyon' dan TD lisansı mı çıkarmam gerekecek?

Ya da mesleğimde zirve yapmadan eleştiremeyecek miyim kendi hocamı?

E o zaman başkanı eleştirmeye kalkarsak hepten b.ku döktük..

Kaçımızın holdingi var? Hadi benden hariç en fazla 50 tanemizin vardır belki

Bu arada sen Yattara hakkında atıp tutarken ondan daha iyi futbol oynadığına mı güveniyordun yoksa

Yahu adamı içmeden sarhoş edersiniz siz..
    Ulen kendi işinde en iyi olmaktan bahsediyor.
    Hah sonunda selimatal ı da savundum..

Bayramm61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı el_conquistador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bunu diger konuda yazmistim, ama buraya tekrar yazayim.

Umutu niye kesmiyor diye yazmsisin. Umutu iki macta kesti hatirlarsan. 1. Antep (kupa) 3-1 maglup, 2. Hacettepe 1-0 galip, ama berbat bir futbol. Umut olmayinca, Yattara ve Promise oynamisti, ve hücum presi hemen hemen sifira inmisti ve takim oyunuda baya etkilenmisti, cünkü ne Promise ne Yattara geriye kosan futbolcular. Umut bir süper forvet degil, bunu hepimiz biliyoruz. Teknik yönden eksik, bir gol atana kadar cok firsat kaciriyor. Ama Umut olmayinca daha iyi oynadigimiz söylenemez.

Bizim hocanin taktigi zaten topu oldugunca rakip sahada kapmak ve hizli kullanmak, o yüzden Umut'un bir belirli fonksiyonu var. Simdi son maclarda Umut gercekten kötüydü. Dün mesela Gökhanin yaptigi ortaya vurdugu kafa, bir golcüye yakismadi. Ama alternatifimiz ney, onuda düsünmek lazim?! Simdi bizim yedekte Nobre, Holosko oturmuyor. Yada Galatasaray'da oldugu gibi Nonda, Kewell yok.

Genc oyunculardada, birtek Barisimiz var. Digerlerinide zaten Ersun Yanal istemedi, yada getirmedi. Bir tek Hamburg'dan gelen Fatih var onun istegiyle, digerlerini yönetim almisti, onlarin coguda ikinci takimda simdi. Birde Manisaspor'da genc futbolcu oynatmaklan, Trabzonspor'da genc oyuncu oynatmak baska. Ilk önce bunu mental kaldiracak seviyeye gelmeleri lazim. Yoksa inan bana, Barisi bizim hoca senden benden daha fazla oynatmak ister. Cünkü su an orta sahada en cok ihtiyacimiz olan futbolculardan birisi. Ama ondada cok acaip bir düsüs var.

Ersun hoca herseyi 100% dogru yapiyor diye birsey yok, sonucta oda bir insan. Ama bence genel olarak takimimiz o kadar kötü yolda degil, cok cabuk karalari bagliyoruz gibi geliyor bana.
    Yine geldin umut konusuna (Bu arada sizin yüzünüzden uykusuz kaliyorum haberiniz olsun) ...Umut takima yeni gelmis bir oyuncu degil..Hocada gecen sezonun ortalarinda geldi diyelim...yani yaklasik 1 yili askin bir zamandair beraber calisiyor bunlar...ve hafta arasi nerdeyse hergün konulari dersleri futbol...Umutun kapasitesi belli, hoca bunu 1 yildir kesfedemedimi? etmistir o halde neden oynatiyor? sistemden dolayi diyorsun..yani 1 yilda buna cözüm yada alternatif üretemiyormu hoca? Ben üretmesini bekliyorum acikcasi..
    Koskoca trabzonda altyapidan cikan birtek futbolcu baris ise vay halimize diyorum..üstelik altyapi sorumlusu tecrübeli kisiler oldugu halde...
    ..gelelim baris konusuna...gecen sezon son maclar baya oynadi baris, ve yasina basina göre bayada güzel oynadi..gol atti asist yapti vs vs...bu sekilde grafigi yükselen bir oyuncuyu nasil olurda yedek kulubesine hapsediyoruz ? Pisecek abisi...bu pisme konusu zaten trabzondan baska biryerde yok...cok havalanmis baris denildi...onu yere indirmek ayaklarini yere bastirmak hocanin görevi..bunun icin zaten milyonlarca YTL maas alir bu insanlar ve yardimcilari yani bizlerden biraz daha fazla hünerleri olmasi gerekiyor...
    Konu Bayramm61 tarafından (13.11.2008 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir.
    Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
    Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Nereden
    İstanbul

Fatih ben kendi adıma her olumsuz mesaja alıntı yaparak cevap vermeye kalksam yanmışım yahu..

Sende nasıl bir enerji varsa artık ikişer satırlık onca mesajı alıntılayıp çuval dolusu yazıyorsun adamlara

O da kalkıyor senin o koca yazını alıntılayıp "Eee? Ne olmuş yani. Ersun' dan adam olmaz" kıvamında bir mesajla geçiştiriyor ama sen gene de vaz geçmiyorsun; helal vallahi

GW

Erdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Artık yatsanızda biz de yatsak...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Özkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Şu takıma ve hocasına hâlâ saldırırcasına eleştirilerde bulunanlara İzzet Altınmeşe'den "Dappo Rappo" adlı ölümsüz eseri armağan ederek izin isteyeyim.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Eleştirme hakkına sahip olmaktan bahsetmedim.

Eleştiride haddini bilmek kavramından bahsettim. İkisi çok farklı şeyler. M.Fatih anladı. Ona sor.

Nereden
    İstanbul

Ulen herifçioğunun işleri ters gidiyor diye kalkıp da Ersun Hoca' yı eleştiremeyecek mi yani??

Hem de şu krizde

Bu gece topluca bir kamera şakasına yakalandık herhalde

GW

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya

Ne ise. Sabah iş var. Gebermişim zaten bugün.

Umutun bi üst modeli Rukavina idi.
    Son vuruşları düzgün, gezinen, pres yapan. Almadılar 2. jun faciası olur diye. Monaco aldı biz almayınca.
    Otursunlar iki elleri başı kavramış vaziyette hocayı niye dinlemedik diye düşünsünler.

Barış pişmeyecak abi.
    Ama kendine gelecek.

Yakında karadenizspora kiralanırsa şaşırmayın bu kafa ile.
    Hadi cümleten iyi akşamlar.

Gökdeniz Barıştan daha umutsuz vaka gibiydi. Futbolcu meyvesi umulmadık anda birden oluverir. Bazen de olmadan çürür. Sabretmek lazım. Herkese iyi geceler.

Nereden
    Sakarya

Soner, sağ açık olarak değilse bile orta sahanın solu-sol bek-ve sol açık olarak Yattara kadar estetik olmasada faydalı bir adamdım Her Türk erkeğinin bir futbolcu olamama hikayesi vardır ya benimki biraz daha iyi bir hikaye....Dolayısıyla eleştirebilirmiyim....

Şaka bir yana Yattara isteksiz falan değil ama endişeli bu kesin. Yattara gibi birini bile endişeye sevkeden atmosfer Tayfunu yer bitirir...Salı akşamı tribünleri gördükten sonra artık değişmez demiyorum bu atmosferde değişmeli değişebilir...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Alıntı Erdal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırf sen uyu diye kısa kesiyorum. Sen de uykusuz kalıp mantık zaafına uğrarsan yandık. İyi geceler.

Erdal DİLEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

abilik böyle birşey işte biz kardeşlerini yatırmadan kendisi yatmıyor, helal erdal abi ya
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Soner, sağ açık olarak değilse bile orta sahanın solu-sol bek-ve sol açık olarak Yattara kadar estetik olmasada faydalı bir adamdım Her Türk erkeğinin bir futbolcu olamama hikayesi vardır ya benimki biraz daha iyi bir hikaye....Dolayısıyla eleştirebilirmiyim....

Şaka bir yana Yattara isteksiz falan değil ama endişeli bu kesin. Yattara gibi birini bile endişeye sevkeden atmosfer Tayfunu yer bitirir...Salı akşamı tribünleri gördükten sonra artık değişmez demiyorum bu atmosferde değişmeli değişebilir...
    Yattarnın Hacettepe maçından sonra korka korka hoptek oynayışını görünce isteksiz olmadığına ben de tam olarak inandım. Resmen taraftardan korkuyor. Ne de olsa çalım atarken top kaptırınca alkışlanmamak durumuyla ilk kez karşılaşıyor. Yattara bir kez form tuttuğunda hiç olmadığı kadar iyi olacaktır.

Nereden
    Sakarya

Alıntı Erdal DİLEK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abilik böyle birşey işte biz kardeşlerini yatırmadan kendisi yatmıyor, helal erdal abi ya
    Benimki biraz nöbet gibi Erdal ım...Hani öz evlat düşmanları ayakta iken uyumamalıyım halleri)... Valahi uykudan uyandım açtım forumu...

Nereden
    İstanbul

Cool

Erdal Hocam hayırdır

O eleştiri iznini sanırım yanlış kişiden istiyorsun.

Selimatal' dan iste bence..

Eğer ki kendisi senin mesleki kariyerinde kada değer bir başarı görebilirse ne mutlu sana

Yattara konusunda ise daha önce buralarda çuval dolusu yorum yazdım..

Özellikle de içerisinde gram mantık bulamadığım son 15 dk lık oyuncu değişikliklerine kurban gitmesi ile ilgili..

Yani şu an ne yazsam bir önceki yazdıklarımdan daha ikna edici olmayacaktır eminim

Ama Yattara' da endişe ya da herhangi bir huzursuzluk olduğu fikrine de kafadan hayır diyecek de değilim..

GW

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)