Sayfa 88 Toplam 97 Sayfadan BirinciBirinci ... 38 78 86 87 88 89 90 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2406 adet sonuctan sayfa basi 2,176 ile 2,200 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nesine.com Sundu: Fortis TK | TRABZONSPOR 1 - 2 Beşiktaş

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Balıkesir

Alıntı Yavuz Hasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sene üç maç yaptık ikisi trabzon da 5 gol yedik 1 gol atabildik ikisini kaybedip birinde berabere kaldık bizden başka kimse trabzon iyi oynadı fakat kaybetti demez falanca şu kadar attı derler istatistiklere de trabzonspor baskılı oynadı diye geçmez yatmadan kastım bu 3 maç 2 yenilgi

iyi de o zaman bunu biraz daha normal dille anlatırsak daha iyi olacak. yatmak falan yakışmıyor usluba. ben sahsım adaıma çok rahatsız oldum. valla şampiyon olalımda kime yenildin kime yenilmedin çok önemli değil. sonuçta kimsede şampiyon olduktan sonra trabzon şunu yendi buna yenildi demeyecek.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Faik Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı cem arin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadas olayi öyle bir cözmüs ki önünde sapka cikarmak lazim diyorum ben.
    su yazi genel taraftar profilinin en güzel özetidir.
    hele hedef olarak ersuny anali ortaya atmasi yok mu! taktik degil yanlis olan oyun anlayisi falan da degil sahadan tel tel dökülen yattarayi almasi ve yerine isaacin girmesi ve yani 4 forvetli bir oyun anlayisi cok güzel bir anlayis.
    dün aksam yenilmemizin sebeplerinden bir tanesi takimin dakika 75 ten sonra gücten düsmesi.
    birakin artik su ersun yanalin yakasini.
    Abicim takıma kondisyon yüklemekte Hocanın görevi..... Hocamız bilgisayarla filan çalışıyormuş 75. dakikia yerine maxımum kondisyon yüklemesi lazım....

Hoca dediğin maçın kaderini değiştirecek hamleleri yapabilmeli.

Dün Mustafa Denizli ilk olarak Serdar Kurtuluşu aldı oyuna. amacı 1 puanı kurtarmaktı. Sonra Yattara çıkınca usta bir satranççı gibi hamlesi yaptı ve Holoskoyu aldı bu dakikadan sonrada ipler Bjknın eline geçti. Kondisyon eksiği kadar ofansif anlamdada güçten düşmemiz rakibin üzerimize gelmesine neden oldu. Golü defans oyuncusunun atmasıda manidardırki bu dediğimi kanıtlıyor maalesef. Yoksa Zaponun duran top organizasyonu dışında orda olmasının anlamı nedir.

Biz dost olarak gerekli uyarıları yaptık yapmayada devam edeceğiz.Kimse kusura bakmasın.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

sametaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Ben takımı begendim. Gol atmak için herşeyi yaptık egrekli pozisyonları da bulduk. Fakat forvetlerimiz gol atamıyor .Bu da bu tür maçlarda sıkıntı yaratıyor. Futbolun altın kuralı bu maçta kendini gösterdi ve atamayana atarlar oldu. Bjk 3 poziyon buldu ikisi gol oldu. Ersun hoca artık nasıl yapıcaksa şu forvetlere organize olamyı öğretsin. şunlara son vuruş çalışrısın yaf. Aslında ona rağmen go de atabilirdik ama yattara isaac değişşkliği maçı bitirdi denilebilir. İsaac girdiği andan itibaren takımı eksik oynattı. Zaten yorulan takım isaacında son derece etkisiz futboluyla son 10 dakikada oyundan düştü. Ama bu takıma süre gerekiyor. Önemli değil bu sene büyük ihtimalle kupadan elendik. Ama ben memnunum güzel günler göreceimize inanıyorum.

trab61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

sampyion trabzonspor
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Yenildik ama güzel futbol oynuyoruz şayet gençlerbirliği maçından korkuyorum!
    Umarım kazanan tarafat biz oluruz.

TheCrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Birtan, "şayet korkmak" da ne demek ?"Şahsen" diyecektin sanırım...
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Emirhan Makul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ben Halen Daha Yattaranın Vuramadığı Pozisyondayım nasıl vurmaz ya !
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Küçükalioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bu maç bir kez daha gösterdiki Gökhan Ünal bizim yapımıza uygun bir golcü değil. Bize golü koklayan santrafor lazım ne bileyim nobre tarzı olabilir. Dün akşam o kadar şut çekildi beşiktaşın defansından dönen topları rakip ceza sahasının önünde karşılayan kimse yok. Umut Bulut'a bir an önce teşekkür edilmesi lazım yaptığı hizmetlerden dolayı artık Trabzonspor'da yeri yoktur. Yattara efendiyi ilk defa bu kadar pas yaparken gördüm zannetmiyorum ki takım oyununa uyum sağlamaktan olsun çalıma girip sakatlanırım korkusu var kendisinde devre arasında alaıcısı varsa gönderilmeli. Artık şu Özer Hurmacıyıda memleketinden bu kadar uzakta tutmamakta yarar var.
    Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
    Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
    WWW.BORDOMAVI.NET

Tevez Apo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

İlk yarıda maçı bitirebilirdik bjkyı Forvetlerimiz yetenekli ama gol pozisyonlarına girme ve son vuruşlarda çok eksik.Selçuk süper di ben çok beğendim Zaten o olmasa kimse kaleye şut çekmiycek ...Tek sevindirici yanı maçta iyi futbol oynamamız ama oda yetmiyor artık Başarı için gol atmalısın ...
    TeVeZ Ap0
    RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Erdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Ah ulan kahpe felek...Hasbelkader Sertan ı oyuna sokan Daum u "Dahi" yaparsın...Aynı Daum Marco dan sağ açık yapmayı deneyip bundan adam olmaz deyip göndermek istemişti...Şimdilerde göklere çıkarılan Denizli nin fb den gönderilmesini kimse hatırlamaz oldu. Şu meşhur diyaloğu da;
    Denizli; Takımı şampiyon yaptım
    Aziz Yıldırım; Sen mi şampiyon Mustafa Hoca???
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Emirhan Makul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tıpkı bir gs maçında Orhan Ak'a yaptığı gibi bir sağa bir sola yatırmak istedi bence.Ve başarabilseydi "ne goldü be diyecektik" hepimiz.Şansı yanında değildi.

Selçuk Demircioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Vallahi yattara çalım atmayı unutmuş...Serkan ya da selçuk çalım atıp gitsin diye yattaraya topu atıyor yattara da topu ayağında 2 saniye tutup tekrar gerisin geriye serkan ya da selçuğa...e ama onlarda insan bazen acıyorum serkan ve selçuğa da...
    yattara güçsüz ve hazır değil kesinlikle...el freni çekilmiş gibi...bunların üzerine bir de tek vuruş yapacağı yerde çalıma kalkmadı mı işte o an ağzıma ne geliyorsa söyledim...
    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Sadık Bıyık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

yok yok her şeyde bir hayır vardır. aslında bu yenilgi bize iyi gelecek bence. kupa hiç önemli değil o kupadan bizde çok var. şuan için hem takım bu mağlubiyetle ateşlenmiş oldu, hem güzel futbol oynayabiliceğimizi tüm aleme gösterdik. hem taraftarımız kendini kanıtladı, hem ligde tökezlemeden bir uyarı almış olduk. bunca şeyi hiç bir takım mağlup olduğu bir maçta kazanamaz.

güzel günler bizleri bekliyor arkadaşlar desteğe devam
    bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Erdem Keser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Faik Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim takıma kondisyon yüklemekte Hocanın görevi..... Hocamız bilgisayarla filan çalışıyormuş 75. dakikia yerine maxımum kondisyon yüklemesi lazım....

Hoca dediğin maçın kaderini değiştirecek hamleleri yapabilmeli.

Dün Mustafa Denizli ilk olarak Serdar Kurtuluşu aldı oyuna. amacı 1 puanı kurtarmaktı. Sonra Yattara çıkınca usta bir satranççı gibi hamlesi yaptı ve Holoskoyu aldı bu dakikadan sonrada ipler Bjknın eline geçti. Kondisyon eksiği kadar ofansif anlamdada güçten düşmemiz rakibin üzerimize gelmesine neden oldu. Golü defans oyuncusunun atmasıda manidardırki bu dediğimi kanıtlıyor maalesef. Yoksa Zaponun duran top organizasyonu dışında orda olmasının anlamı nedir.

Biz dost olarak gerekli uyarıları yaptık yapmayada devam edeceğiz.Kimse kusura bakmasın.
    Hocanın bilgisayar analizleriyle işini yapması belli ki sizi güldürmüş.Hoca Yattara'yı çıkarmışta , Denizli ustaca bir taktikle Holosko'yu oyuna sürmüş.Vay be , Yattara çıkmasaydı Holosko'yu almayacaktı yani oyuna.

"Şu dakikada şu çıksın bu girsin", "O dakikada şunu sokmalıydın."
    Demek ki bu hocalık böyle basit bir olaymış
    Zapo'nun duran top organizasyonu dışında cezasahası içerisinde olmasının anlamını irdeleyen bir zihniyet , neden Song , Cale yada Egemen'in maç boyunca bir çok kez cezasahasında olmasının anlamını ve nedenini sorgulamaz?
    60 dakika boyunca afallayan Beşiktaş'lı oyuncuların o dakikaya kadar gol yemeden maçı sürdürmesinin üstün bir zekanın ürünü olduğunu savunanlar , 65 dakika boyunca 400 küsür pas yapmış , oyunu yay civarına yıkmış bir takımın oyun stratejisini nasıl değerlendirir merak etmekteyim.
    Hoca olmak ne kadar kolay bir işimiş...
    Konu Erdem Keser tarafından (12.11.2008 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.

h@msi61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı Emirhan Makul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de hala ordayim, kalede Hakan gibi bir kova var neden vurmassin be adam neden calima girersin...

Tahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

takım güzel oynadı hata yapan yok muydu vardı ama en az hata yapan ersun hocaydı bu işde şansın da önemli bir faktör olduğunu gördük.
    son olarak çarşı grubundan arkadaşlar ilk 30 dak beş yiyecez diye çok korkduk diyordu bugün okulda
    İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yönetici Hasan Yener Beyefendi ;Artık bütün ağırlığımızı lige vereceğiz diye buyurmuş.
    Peki beyfendi Kupa'da henüz oynanmamış maçlarımız var iken bu kadar erken beyaz bayrak sallamanız ne kadar doğru olmuştur.Ayrıca madem gücümüz mevcuttu neden iki maçı kaybettik,bu gücümüzün bır kısmını o maçlara ayıramadık.
    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

jetair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Uzak Doğu

Her maç böyle oynayalım, 40 yıl yenilsek gam yemem !..
    Çünkü, biliyorumki böyle oynayan bir takım ancak kırk yılda bir yenilir..
    O da, dün akşamki gibi şansa veya kişisel hatalarla atılan veya atılamayan goller sonucunda olur..

Hep tartışılan seyircininde, takımdaki istek ve ruhu hissedince, nasıl otomatik olarak takımla yekvücut olabildiğini ve yenilse bile onore edip alkışladığını hep beraber görmüş olduk..

Dün akşamki iyi oyuna rağmen, yinede önemli eksiklerimiz var.. Bi kere, takımdaki 3 forvetin toplamının 2 katı, bir forvet(F.Tekke) bile etmiyor..
    Adam geçip, ekstrem hareketlerle rakip savunmayı hallaç pamuğu gibi atıp ağları havalandımalarından vazgeçtim.. Yahu, bir hava topu kazanın, bir topa kafa vurun, top ayağınıza geldiğinde 3-5 saniye topu saklayıp isabetli bir pas atın, oyuna katılıp duvarpası yapın, rakip savunmayı sürükleyip boş alan filan yaratın..

Bunlardan biri de olmazmı, bir forvet..pardon 3 forvet oyuncusundada ya..!

Tek bildikleri, top geldiğinde, dönüp kaleye şut çekmeye çalışmak.. Ki.. Çoğu zaman onuda beceremiyorlar..

Ayrıca, bu takımın hiçbir duran top organizasyon ve çalışması yok.. Ne hücumda, ne savunmada..
    Takım, bütün maçlarda hep aynı sistemle oynuyor..90 dk. boyunca.. Sadece bazı oyuncular çıkıp bazı oyuncular oyuna giriyor(Onlarda hep aynı oyuncular ve hep aynı zamanlarda)

Hoca katkısı olabilecek, hiçbir taktik varyasyon göremiyoruz..
    Tamam..E.Yanal, bu ligdeki en iyi hoca ve takım kadrosuda bazı hatlarda yetersiz ama.. Hiç mi, bu kadroya, işte bu hocanın etkisiyle yapılmış bir oganizasyondur, denilecek bir çalışma öğretilip yaptırılamaz..

Son söz olarak, yine diyorumki.. Yeterki, dün akşamki hırs ve şevkle oynamaya devam edelim..
    Bu ligi, açık ara götürüp madaraya çeviririz..AlimAllah...

Nereden
    İstanbul

resmi siteye baktımda şuan, hocanın morali çok bozuk gibi. böyle olmaması lazım. bişekilde hocamıza moral vermeliyiz.
    antreman haberinde geçen resimlere bakarsanız görürsünüz
    bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Samet Yildirim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Bu macta ne hoca ne futbolcular nede tarafatr elestirilir birakalim bu isleri...

Ersun Yanal mucizezi var sahada onlara bakalim neden mi...10 lig maci ve 2 kupa maci dersek 12 mactir hic sakatlik olmaz mi(adele sakatligi vs.) bi takim hep ayni oyuncularla oynarken düsüs yasamaz mi...bir takim oynadigi macin 2 gün sonrasi 1 degesiklik disinda ayni takimla oynarken rakip takim 1 gün fazla dinlenmis ve daha dinlenmis isimler varken nasil bukadar etkili oynar....bir takim bukadar transfer yapmis toplama takimi diyebiliriz ve rakipleri oturmus daha genis olmasina ragmen nasil daha iyi oynar ve onlarin önünde olur ...okadar büyük mucize isler var..dahada vardir da okadar cok olunca insanin aklina gelmiyo

Iyi yoldayiz
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Muhammet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Yildirim55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu macta ne hoca ne futbolcular nede tarafatr elestirilir birakalim bu isleri...

Ersun Yanal mucizezi var sahada onlara bakalim neden mi...10 lig maci ve 2 kupa maci dersek 12 mactir hic sakatlik olmaz mi(adele sakatligi vs.) bi takim hep ayni oyuncularla oynarken düsüs yasamaz mi...bir takim oynadigi macin 2 gün sonrasi 1 degesiklik disinda ayni takimla oynarken rakip takim 1 gün fazla dinlenmis ve daha dinlenmis isimler varken nasil bukadar etkili oynar....bir takim bukadar transfer yapmis toplama takimi diyebiliriz ve rakipleri oturmus daha genis olmasina ragmen nasil daha iyi oynar ve onlarin önünde olur ...okadar büyük mucize isler var..dahada vardir da okadar cok olunca insanin aklina gelmiyo

Iyi yoldayiz
    Hepsine katılıyorum.

Sonuna kadar destek.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Nereden
    İstanbul

Iyi yoldayiz
    imzan herşey açıklıyor aslında

sametaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Bu takım seneye bu ligin en büyük şampiyon adaylarından biri olacak. Buna eminim. Bu sene bence şampiyonluktan bahsetmemiz için son ligin son 7-8 haftasında ligdeki konumumuza göre konuşabiliriz. Butakımı şampiyonluk baskısı altına sokarsak altından kalkamayabilirler. Ama iyiye gidiyoruz. Ayrıca taraftarı da çok beğendim bu maçta.

Hasan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla

Iyi yoldayiz

altına imzamı atıyorum ve seni tebrik ediyorum

Nereden
    İstanbul

ersun hocanın haline bakın, bu kadar üzülmesine gerek yok. ama oda haklı çok insafsızca eleştriliyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)