oha
aynısı
Arkadaşlar internette gezinirken çok güzel bir site buldum...Bu güzel sitede kendimize bir simpson karakteri yapabiliyoruz....Önemli olan nokta şu resimlerimiz 640-480 çözünürlükte olacak...Herkes kendi karakterini paylaşırsa daha eğlenceli olur....
http://simpsonizeme.com/
İşte ben...
oha
aynısı
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Harbi benzemiş laa
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Siz de yapıon da görelim...Bakalım benziyor mu??
ben deniyorum da sitede aşırı yoğunluk olduğunu daha sonra denememi söylüyor 1 saattir.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
kullanımı daha kolay yapamamışlarmı bunu yahu.
10 defa denedim belkide .
herdefasında hata veriyor. daha uğraşamam çünkü eğlenceli olmaktan çıktı sinirimi bozmaya başladı
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
ben bir türlü benzetemedim .
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
valla ben beceremedim yapmayı..
üye mi olmak gerekiyor ??
ya ben sabahtan beri uğraşıyorum yapamadım üyede oldum ama beceremedim
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Hehehe süper olmuş
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
bi ben beceremedim bide alihan
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
la bu aynı ben olmuş
ama mekanı yapamadım..
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yapamayan arkadaşlar buraya resmini koysun , ben yaparım.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Bordomavi.net
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)