Lider havasında değilim her hafta yanıltıyorlar adamı
Valla benim moralim bozuk olsada Trabzonspor sayesinde düzeliyorum tesellim oluyor.Sanki lotodan dünuanın parasını kazanmış gibi hissediyorum kendimi.Rakip arkadaşlarla rahat muhabbet edebiliyorum..Sizlerin duygularını alayım..
Konu TURHAN tarafından (03.12.2008 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.
FOREVER TRABZONSPOR
1461
TS rh (-)
Lider havasında değilim her hafta yanıltıyorlar adamı
∂ α η т є - ς ๏ l ๓ ค ภ
TRAßZoONnSPoOrRAŞK
....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....
Unutmaya başladığımız bir duyguydu....
*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Özlediğimiz şeyler geliyor aklımıza...
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
hele işyerinde fb li bjk li gs li arkadaşlar olunca dahada güzel bi duygu
Bordo Mavi...
süper bir duygu okula başı dik gitmeği sağlıyor buda güzel bir şey birde derbileri kazansak iyi olur
Oyun olarak her an liderligimizi kaybedecek korkusuyla geciriyoruz haftalari. Insallah kötü oynadigimizdada kazanmaya devam ederiz.
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Beni tedirgin ediyor. Fazla kalamadığımızdan olsa gerek...
FxY
Msnde eziksporlu arkadaşlarıma " Lider kim yav? " demek kadar haz verici bir duygu.. Allah tamamına erdirsin..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Gönül rahatlığı ile diğer eziklerin maçlarını izlemeyi yanında getiren süper bir duygu
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Şimdi geçiyoruz liderin maçına denildiğinde göğsümüzün kabarması gibi bişe..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
özlediğim bir duygu, en son 4 yıl önce olmuşuz.. aradan epey zaman geçmiş, hiç farkında değilim cidden.
Özlediğimiz güzel bir duygu olmasının yanında tedirgin edici, düşündürücü bir yanı da var malesef. Geleceğin ne göstereceğini bilmediğimizden ileri geliyor olsa gerek
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Muhteşem bir duygu..
lider girdiğin hafta öncesi bütün spor gazatelerini alıyosun ve de bir güzel okuyosun.. hatta tekrar tekrar okuduğum da oluyor. formayıda giydin mi keyfime diyecek yok
tabiyki sonrasını da düşünmek zorundayız.
pespese gelen sivas kayseri bursa eskisehir maclarindan sonra halen lidersek, iste o zaman bizi ciddiye alacak herkes.
Trabzonspor
züpper bişey..
Tüylerim diken diken oluyor!
Muhteşem bir duygu, hele bide sene sonunda şampiyonlukla perçilenince tadından yenmiyor..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
çok güzel bi duygu valla al duyguyu yanında yat okdar
OSCAR CARDOZO
Alistik artik.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Liderliğe devam, zevke sefayada devam...
FOREVER TRABZONSPOR
1461
TS rh (-)
ben Mayis 2009'da liderligin keyfini cikartmak istiyorum
.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Benim stresime stres katan bir duygu. Maçları izlemeye bile çekiniyorum bazen.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)