post arttirmak için iyi fikir geldi aklima.he he he.[img]smileys/smiley2.gif[/img] eski forumdaki gibi devam.yayilalim söyle çayirlara...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
post arttirmak için iyi fikir geldi aklima.he he he.[img]smileys/smiley2.gif[/img] eski forumdaki gibi devam.yayilalim söyle çayirlara...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Helal vallahi abi bu azimle sen iki gün de yaparsin 200 mesaj!!!!!
ACABA NORMALDEN SONRA NE GELIYO[img]smileys/smiley6.gif[/img] TAKTIM BI KERE [img]smileys/smiley20.gif[/img]
perfectstorm Nickli Üyeden Alıntı
Cevahir abi sana yeni sitede bir haller oldu...Devamli gülüyosun.Ne is asik felan oldun herhalde[img]smileys/smiley1.gif[/img]
YOK BEE.BIZDEN GEÇTI EVLADIM.[img]smileys/smiley23.gif[/img]BI KERE ASIK OLMUSTUM,ÇOOOOK ESKIDEN.INSAN BU DUYGUYU IKI KERE YASAYACAGINI ZANNETMIYORUM.SIMDI KONUSTUGUM ARKADASLA 5 YILDIR GÖRÜSÜYORUM,AMA ASK FELAN YOK,ESKISI GIBI.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Cevahir abi, ask delikanliyi bozar diyorlar asli var midir?[img]smileys/smiley36.gif[/img]
BOZMAZ. KIM DEMIS ONU,UYDURUYOSUN,UYDURMA.EGITIM SART[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bence de Egitim Sart[img]smileys/smiley4.gif[/img]
benim tek askim var oda trabzonspor gerisi yalan demekki serkan kardesim dogru söylemis
Pc daha yeni kullanmaya baslamis Müsterinin bana Tel açti.. bir dosya yüklemsini telefonda müsteriye analtiyorum konusma aynen soyle...
Ben- inistallde
müsteri- tamam dedim ve bitti simdi ne yapiyim ?
Ben- abi tamam simdi sag üstteki X isaretini tiklayip Masaüstüneçik
müsteri- Masanin üstünde ne isim var?
bunu derdemez ben kopar) yav boyle neler var usaklar.. akliniz durur
dere kenarinda[img]smileys/smiley1.gif[/img]
ktuTS Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley9.gif[/img]
ktuTS Nickli Üyeden Alıntı
cok zahmetli bir is bosver [img]smileys/smiley4.gif[/img]
REN , ONU BULAMAZSANIZ,BULDUGUNUZ HERHANGI BIR GEYIK TÜRÜDE OLABILIR.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
iste formu ayakta tutan topiç ve onun degerli üyeleri.isiniz gücünüz geyik be kardesim [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]
bu geyik olayini hala anlamadim yaaa...post artirmak için yazan üyelere adminlerin bir çözüm bulmasi lazim..
onlarin post sayisi direk 200 den baslasin olmaz mi
Dogru diyorsun kardes!!!
SÖYLEYENLERE DE BAK..! BIRI 299 ÖBÜRÜ 253. HERKEZ HARUNA TAKILIRDI AMA HARUNU NAL TOPLATIYOSUNUZ.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
NEYSE KALDI 70 MSJ. BUARADA IN CIN TOP OYNUYO YARIM SAATTIR. ALOOOOOOOO
Cevahir abi ne oldu benim TS.li bayanlar? Sendemi kolpa yapiyosun[img]smileys/smiley1.gif[/img]
NETE GIRMEZLER SANIRIM. AMA MAÇLARA GIDIYOLAR. AYARLARIM. AMA SENDE BANA AYARLARSIN .[img]smileys/smiley2.gif[/img]BANA BI TANEDE OLSA OLUR.[img]smileys/smiley9.gif[/img]
Cevahir abi benim bildigim "5 yillik yengemiz " vardi...Ne is?
Al iste erkeklere güvenilir mi[img]smileys/smiley1.gif[/img]
O ÜVEY YENGEN SAYILIR. ASIL ONDAN ÖNCEKI DAHA CIDDIYDI. IKISIDE TRABZONLU, SANSA BAK.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)