Burçak benden önce davrandın tam açmak için giriyordum ki senin başlığı gördüm...
ne bu acele yaaa daha şimdiki maçımız bitmedi hehe
TB2L l Trabzonspor - Bornova Belediye l 4. Hafta
Trabzonsporumuza Başarılar Dileriz.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Burçak benden önce davrandın tam açmak için giriyordum ki senin başlığı gördüm...
ne bu acele yaaa daha şimdiki maçımız bitmedi hehe
Aynen bende açmak için giriyordum 3 dk ile kaçırmışız Önemli değil geçen seneden Bornova Bld. ile ve özellikle başkanlarıyla görülecek hesabımız var.. Trabzon'daki tüm arkadaşlarımı, renkdaşlarımı maça gitmeye çağırıyorum planınızı şimdiden buna göre yapın.. Keşke bende gidebilseydim..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
uğurlu geliyorum Baskette. ben açarım
Basketbol maç başlıklarına yeşil ok işaretini ekleyin başlıkları açarken . maç başlıkları daha dikkat çekici oluyor.
Gerçek budur. ☆
Haşşimdi yeni konu açacaktım ama geç kalmışız, maşallah daha bu maç bitmeden yeni başlık açılmış
Ula bu ne hız burçak
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Başlık açmak hobim ismail abi. başlık açamazsam o gece uyuyamıyorum
Basketbolu yakından takip ettiğim için başlıkları açmakta kkısmet oluyor işte
Gerçek budur. ☆
Bu maçta da parola tabiiki galibiyet.
Ayrıca bornovayla görülecek bir hesabımız var
Ohooo ben de diyordum ki herkes zafer sarhoşu başlık bana kaldı, nerdeeeeee
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
basketbol takımımızdan bir galibiyet daha bekliyoruz
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
bidahaki başlığı açarsınız madem
Gerçek budur. ☆
Puan durumu nasil baskette kacinciyiz
Gitme demek cok da Zor olmamali
4 de 4 zamanı haden uşaklar...
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Geçen senenin hesabını keseriz inşallah.
Bu maçıda alacağız
-1461 TRABZON-
Saner Ayar: Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz
Başkan Yardımcımız Saner Ayar, basketbol takımımızın hafta sonu 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynayacak olduğu Bornova Belediyesi maçına tüm taraftarlarımızı davet etti.
Takımın sezona çok iyi bir başlangıç yaptığını belirten Ayar, “Bu sezona kaliteli bir teknik heyet ve oyuncularla start verdik. Şuana kadar oynadığımız 3 maçı da kazanarak kalitemizi ortaya koyduk” dedi.
Bu hafta Bornova Belediyesi karşısında önemli bir maça çıkacaklarını dile getiren Ayar, “Rakibimizde bizim gibi şuana kadar ligde yoluna kayıpsız devam ediyor. İki yenilgisiz takımın mücadelesinden biz galip ayrılmak istiyoruz. Ayrıca bu maç bizim için farklı bir anlam ifade ediyor. Bornova Belediyesi’ne geçen sezon play-off müsabakaları sonucu elenmiştik. Şimdi salondan galibiyetle ayrılan taraf biz olmak istiyoruz” diye konuştu.
Bornova Belediyesi karşısında tüm basketbol severleri salona beklediklerini ifade eden Ayar, “Taraftarlarımızdan isteğimiz oynayacağımız bu ve bundan sonraki maçlarda bizleri yalnız bırakmamaları. Katkılarına çok ihtiyacımız var” yorumunu yaptı.
03.11.2008 15:54:38
Bir Gün Mutlaka!!
Maçtayız Güzel bir oyunla kazanacağız yine inşallah.
Gerçek budur. ☆
Burçak ,bornova maçında Trabzondasın değilmi ?
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Biz Ereğli'den beya moralli yolladık onları alırlar bu maçıda.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
salon takımı desteklemek için olacam...
geçen maça 1 kişi getirmiştim bu sefer 4-5 kişi gidecez...
[ille d' 7]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)