olamaz böle biþey.....
Baþkan Sadri Þener, Türk futbolunun kralý Hakan Þükür ile el sýkýþtý. Hakan, ocak ayýnda Trabzonsporlu olacak
Kral geliyor
Trabzonspor, ara transfer dönemi için bombayý þimdiden patlattý... G.Saray'dan ayrýlan Hakan Þükür, son anda pürüz çýkmazsa ocak ayýndaki ara transfer döneminden sonra bordo-mavili formayý giyecek. Katar takýmlarý ve Steaua Bükreþ'ten teklif alan Hakan'ý baþkan Sadri Þener'in ikna etmeyi baþardýðý belirtiliyor. Kral'ý takýmda görmeyi çok isteyen Þener,![]()
iþi bitirmek için bizzat devreye girdi.
En yüksek ücret
Hakan ile Ýstanbul'daki ofisinde buluþan Þener'in, "Bizde oynamaný çok istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazýrýz. Hatta senin takýmdaki en yüksek parayý alacaðýný söyleyebilirim" dediði dile getirildi. Daha önce yurt dýþýnda oynamak istediði açýklayan Hakan'ýn bu kararlý teklif karþýsýnda yumuþayarak öneriye sýcak baktýðý ve prensipte "Evet" dediði belirtildi. Transferde sadece detaylarýn kaldýðý öðrenildi.
kaynak:fotomaç
Zuðaþi BerepeÇoban Express™
olamaz böle biþey.....
Bu gazetenin habelerinin hemen hepsi yalan...
biri bana yalan desin!!!!
birde en yüksek üçret.yok yalandýr yalan.
6 aydýr topa vurmayan bir adam kurtarýcýmý olacak.yok yalandýr yalan.
baþlýk açýp mevzu çýkarmaya deðmez. medya bölümünde yer alýyor zaten. son derece gereksiz ve boþ bir fotomaç haberi. oluru yok.
bu haber doðruysa biri beni vursun...
Eskiden olsa isterdim ne kadar burdaki arkadaþlar bana tepki gösterecek olsa da. Ama artýk Hakan Þükür deðil büyük ihtimal bu idman eksiðiyle Hakan Küsür. Neden böyle haberlere lüzum duyarlar onu da anlamam
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
bana imkansýz ve saçma bir haber gibi geldi. ersun yanal la hakan þükür ün ayný takýmda olmasý mümkün deðil.
UNÝ TS EGE
Bu haberin gerçeklik payý olduðunu düþünmüyorum.
Bu tip konular için de medya bölümü mevcut.
Kapatýyorum arkadaþlar.
Gerçek dýþý haberler
Kulübümüzden bugünkü bazý medya organlarýnda Hakan Þükür’ün transferiyle ilgili olarak çýkan haberlerin gerçeði yansýtmadýðý yönünde bir açýklama yapýldý.
Açýklamada böyle bir görüþmenin ve düþüncenin söz konusu olmadýðýna iþaret edilerek bu haberin gerçeði yansýtmadýðý vurgulandý.
Kulübümüzden yapýlan açýklamada þu görüþlere yer verildi;
“Bugün (cuma) bazý medya organlarýnda kulübümüzün Galatasaraylý eski oyuncu Hakan Þükür’ün transferini düþündüðü yönünde yer alan haberler gerçek dýþýdýr. Böyle bir transfer giriþimi olmadýðý gibi düþüncesi dahi söz konusu deðildir. Kaldý ki takýmýmýzýn Hakan Þükür’ün oynadýðý mevkiye bakýldýðýnda bu bölgede Türkiye’nin en iyi forvetlerini sahip olduðu gerçeði ortadýr. Sayýsal anlamda da takýmýmýzýn en zengin hattý hücum bölgesidir. Bu gerçekler ortadayken kamuoyunun gündemini meþgul eden böylesi haberlerin gerçek ve mantýkla baðdaþmadýðýný belirtir, konuyu kamuoyunun bilgisine saygýyla sunarýz”
http://www.trabzonspor.org.tr/?Sayfa...IND=405#Icerik
Konu Burçak tarafýndan (01.11.2008 Saat 00:47 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)