kardes klup yokkkkkkk
arkadaslar bir sitede her takimin mükemmel denebiLecek sekilde DostLukLari buLunan KLüpLer var bizim Kardes Klübümüz Kim Karsiyaka dan baska?
Akçaabat Sebatspor.. bi de karsiyakayla da bi alakamiz var ama tam kardes miyiz emin degilim[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Benim bildim tek Akcaabat Sebat baska varmi bilmiyorum
Süper Ligdeki tüm Karadeniz Ekipleri.
3 takimi yenen her takim kardes kulübümüz olsun[img]smileys/smiley17.gif[/img]ama bizi de yenerlerse kizmak yok[img]smileys/smiley2.gif[/img]
karsiyakayla ne alakamiz vaR?
kardesim ben istanbul takimlarina yatmayan adam gibi kendi taraftari olan takima bisey demem saygi gösteririm.Ama istanbula topçu yetistirmekyten baska bir islevi olmayan klüplere uyuz oluyom(gençler,antep gibi).her ne kadar bizle arasi olmasa da bursa,ankaragücü gibi eziklere prim vermeyen taraftari olan takimlari isedestekliyorum.Ayrica karadenizli oldugum için karadeniz takimlarini..
A.Sebatspor'un haricinde hiçbirini tanimam. Anadolu birligymis, pehh!
Bu birlige bir tek biz inandik, bu birlikten en büyük zararida biz gördük. Herkes kendi isine bakacak, bu adamlari düsürdünmü affetmeyecen.
Kardes bir kulübümüz olmak zorunda mi.
Alem olmus çakal ne kardesligi..
Emorfo Nickli Üyeden Alýntý
kardes-düsman diye bir ayirim yapmak yanlis olur bugün delikanlilik yapilir yarin kalleslik.birakin bu isleri....
Kardes kulübümüz bence ilk...A.Sebatspor...Ikincisi Arjantin liginden INTEPENTIENTE...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Saygilarimla...
kardes takimimiz tabiki TRABZONSPOR PAF takimi baska tanimam..
tabiki SEBAT baska olabilirmi
OF SPOR war hemde onursal baskanlarimiz da ayni [img]smileys/smiley36.gif[/img]
real zaragoza,mtk budapeste,lyon ve burada adini hatirlayamadigim yüzlercesi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
ts-saral-of Nickli Üyeden Alýntý
katiliyorum [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
trabzonsporun tek dostu taraftari baska bise diil
Tabiki sadece A.Sebatspor...
Kulüp bazinda iliskilerimiz nasil bilmiyorum ama ankaragücü taraftari ile aramiz çok iyi. "deli deliyi görünce sopasini saklar" misali onlar bize bulasmiyor biz onlara.Geçen yil kupa maçi için istanbula gidecegiz besevler metrosu önünde 2-3 kisi bekliyoruz.karsidan 15-20 kisilik ankaragücü taraftari bagira bagira geliyor bizi görünce birden sustular sessiz sessiz yaklastilar tam yanimizdan geçerken içlerinden biri gayet alçak sesle kardesler dedi digerleri kikir kikir güldü bizde karsilik olarak sirittik.
konuyla pek alakasi kalmadi buda böyle bir animdi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
A.Gücü Taraftarlariyla geçmisten gelen bir dostlugumuz var 2 kez A.Gücü deplasmanina gittim ikisindede amigolari bizi çiçeklerle karsiladi ve 19 mayis stadinda karsilikli Bordoo-Maviii çektik...
Bu yüzden onlara karsi sempatim var...
Sampiyon INTEPENDIENTE....[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
AKCAABATSEBATSPOR TABIIKI ama bide denizlispor taraftarini takdir ederim gecen seneki fb macinda satilmisligi hazmetmediler ve kendi statlarini parcaladilar
YÖNETIMI SATIN ALABILIRSIN AMA TARAFTARI ASLA
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)