kesinlikle katýlýyorum. kötü oynamadýðýmýz bir maçý 3:0 kaybettik. kaleci farký maçýn sonucunu tayin etti. bu takýmda iþ var ýþýk var. desteðe devam.
Kötü oldu kabul...Ama 3-0 yenildiðimiz galatasaraydan hala 2 puan, fenerden 7puan öndeyiz...beþiktaþtan sadece 1 puan gerideyiz ve 2 derbi atlattýk...Artý bu maçýn getirisi olarak Tolga dan kurtulduk...Desteðe devam arkadaþlar...
Þampiyonluk süreci baþladý, devam ediyor...
ÝNANÇ SEBEPSELLÝÐÝN ÖTESÝNDEDÝR...ÝNANÇ SORGULANAMAZ...
HERKES AYAÐA KALKSIN...
ÞAMPÝYON OLACAÐIZ...
"Ya biz 2010-2011 Þampiyonluk Kupasýný alacaðýz, ya da o bizi"...
kesinlikle katýlýyorum. kötü oynamadýðýmýz bir maçý 3:0 kaybettik. kaleci farký maçýn sonucunu tayin etti. bu takýmda iþ var ýþýk var. desteðe devam.
taraf
Biz bu takýmdan ne zaman desteðimizi esirgedik ki....Alýnan altý üstü bir maðlubiyet...Ama rakibimiz karþýsýnda aldýðýmýz maðlubiyet daha da üzüntü verici...
bu cincon kadar ballý takým görmedim! antep maçýný alýrsak yola devam ederiz
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
tolga varsa destek mestek yok !
o kadar !
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Baþlýðý açandan Allah razý olsun,sanki dünyanýn sonu geldi,ayrýca sürekli unutulan birþey var,adamlar mnaç 1-0 iken elle gol attý,resmen topun yönü deðiþti,samiyende 2-0 geri düþmek öyle hafif birþey deðil,sonra gökhanýn kaçýrdýðý pozisyon var,tolga ve tayfun hariç o kadarda abartýldýðý gibi kötü bir durum yok,bursda geçen hafta gayseyi 5 lik yapardý adamlar ne kadar pozisyon verdi,sanki sadece bizmi pozisyon veriyoruz herkes veriyor,lütfen daha sakin
TRABZONSPOR 1967
24 senedir þampiyon olmamýþ bir takýma hala daha hestek veriyoruz. yine desteðimizi verecez ömür boyu. ama birde bizi þu istanbullulara rezil etmese, küçük düþürmese daha destekçi olacaðýz.
YA SEV YA TERKET
sonuna kadar destekliyor ve güveniyoruz...
Taraftar olarak desteðe devam...
Fakat takým içindeki kösteklerin temizlenmesi gerekli...
Bu yýl þampiyon olamayýz ama desteðe devam. Þampiyonluk seneye uþaklar.
Desteðe devam ha
Ne zaman esirgedikki
Artýk icraat zamaný. Destek diyipte beni kimse güldürmesin destek arýyan istanbul atatürk havalimaný karþýlamasýna bi baksýn.
Ýnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslýnda insaný insan yapan aðzýndan çýkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Ýyi günde kötü günde desteðimiz bu takýma hiç bitmedi,bitmezde..
Ama bu kaleci ile olmaz arkadaþ olmaz..
~ Yüzümüzün yüreðimizle beraber gülümsediði an’ dýr mutluluk. ~
bi cincon malubiyeti desteðimizi keseceðiz anlamýna gelmez...
sonuna kadar bordo mavi...
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
1 maç kaybetmekle bu umut tükenmez.Sonuna kadar arkanýzdayýz.
-1461 TRABZON-
elbette ki devam.sadece bi-iki gün caným sýkkýn olacak okadar.
yoksa herzaman destek.tek maçlýk taraftar deðiliz biz.
Ýngiltere'de ay yýldýzlý bir takým var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli Ýngiliz Takýmý http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yenildik evet hemde rakibimize.. Olsun Deplasmanda Gole kadar iyi de oynadýk ancak yapýlan hatalar sonucu farklý maðlup olduk..Bundan ders çýkararak önümüze bakmalýyýz Ve artýk takýmdan Bazý kimselerin kesik yemesi þart!. Bu maçý unutarak yolumuza devam etmeliyiz,Sýfýrdan baþlamýþ gibi..
ÞAMPÝYON OLACAÐIZ O KADAR!!!!
Bir Gün Mutlaka!!
Onur Recep Kývrak yedeðe, Sylva kaleye...Song dinlensin...Giray oynasýn...Isaac solda Yattara Saðda...Umut tek forvet...Bu arada korkarým Gökhan gerçekten gayseli...ben tanýyamadým onu bugün...
"Ya biz 2010-2011 Þampiyonluk Kupasýný alacaðýz, ya da o bizi"...
çok güzel bir baþlýk, bizler inandýk, sizlerde inanýn...
Þampiyon Olmaya Geldik....
ya arkadaslar biz ne gunlerde destek verdik sadece maglubiyetin verdigi kizginlik var okadar. Haftaya antepi yenecegiz ve sonrada istanbulda taraftar sov yapip buyuksehiri yenecegiz ardindan hacettepe ve bakmissin herkes yine SAMPIYON TRABZONSPOR diye konusacak.
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
bu kalp attýkca bu destek bitmez
...olay sonzuza dek yaþamak deðil,esas olay hayatla barýþýk olmak...
2 derbi atlatmýþýz ve fenerbahçenin galatasarayýn önündeyiz..inancýmýz tam,desteðimizde sonsuz
Eðer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiðini de anlayamazsýn." - House (2004)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)