Gerçek mi bu Erdinç gittimi gösterdiði baþarýlar(var mý bilmiyorum) için teþekür etmek daha doðru olur.
Erdinç Trabzon'dan ayrýldý
Trabzonsporlu Erdinç Yavuz evine döndü. Bordro mavili ekibin yeni sezonda kadrosunda düþünmediði ve kulüp bulmasýný istediði Erdinç parasýný alamadýðýný gerekçe göstererek sözleþmesini tek taraflý fesh etti. Trabzonspor kulübüne bir ay önce ihtarname çekerek alacaklarýnýn ödenmesini isteyen Erdinç avukatý aracýlýðýyla federasyona baþvurarak sözleþmesini tek taraflý fesh etti . Erdinç Trabzon'dan ayrýldý
Öte yandan Jabi'de Trabzonspor'u FÝFA'ya þikayet etti. Jabi de Erdinç gibi parasýnýn ödenmediðini gerekçe göstererek Trabzonspor'u FÝFA'ya þikayet etti Gineli futbolcu milli takýmdan döndükten sonra avukatý ile Trabzon'a gelerek sözleþmesini tek taraflý fesh edecek.
kaynak : SPOR61
7n bitirdin bizi
Gerçek mi bu Erdinç gittimi gösterdiði baþarýlar(var mý bilmiyorum) için teþekür etmek daha doðru olur.
Konu Aker tarafýndan (09.10.2008 Saat 21:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Þükür ayýrana!
![]()
Kurtulduk artýk takýmýmýz temiz pür pak !
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.
ohhhhh beeeee fazlalýklardan kurtulduk erdinçi sevmememin nedeni geçen seneki bjk maçýnda holosko yanýndan uçtu bu yanýnda yürüdü...gözümüz aydýn![]()
OSCAR CARDOZO
hepsi gidiyor bi hasan üçüncü gitmiyorkene gibi yapýþtý.
Ýngiltere'de ay yýldýzlý bir takým var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli Ýngiliz Takýmý http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Kulübümüz, Erdinç oynamasa dahi almasý gereken ücreti ödememiþ mi? Eðer bu parayý Hasan ve Jabi'ye de ödememiþsek suçlu duruma düþmez miyiz?
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Bir daha böyle çiftlik bulamayacaðý için çook üzülmüþtür.Hadi koçum anca gidersin...
2011 yýlýnda þike yoktur diyen namussuzdur...
Hayýrlý olsun.
Ancak;
Adamlarýn hakkýný ödeyeceksin... Sözleþme diye bir þey var. Fifa'da yeterince dosyamýz mevcut zaten, yenilerini eklemeye ne hacet ?
Fazlalýklar yavaþ yavaþ gidiyor, hade Hasan sýra sende![]()
birkaç sene önceki kayseri-trabzon maçýndaki aþýrý kötü performansýndan(hatta artniyetli futbol diyebilirim)dolayý nefret ettim kendisinden.
Karaktersiz, kimse almaz bu adami, futbolcu degil tuccar sanki, millet yedek kaliyorum diye baska takima daha dusuk ucrete gider, bu bizim karaketersizler kadrodisi olmasina ragmen, kalmayi tercih ettiler...
niçin sevindiðinizi anlamýyorum çok büyük cezalar alabiliriz eðer bu futbolcularýn alacaklarý ödenmedi ise baþýmýz çok aðrýr..
Ah hamsinun tavasý hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..
Oh be kurtulduk![]()
-1461 TRABZON-
Yine zamanýnda zorunlulukla oynatýlýyordu. Ziya Doðan'ýn keþfettiði bir futbolcuydu yanlýþ hatýrlamýyorsam. Sonunda Ziya Doðan'ýn her þeyinden kurtuluyoruz. Jabi kaldý o da gidiyor sanýrým.
Madem oynamýyorsan sana zorla kendine takým bul deniyorsa býrak takýmý git hayýrlýsý oldu sevindim. Zaten kazandýracaðý para da olmazdý.
Keþke böyle gideceklerine direk fesh etseydik anlaþarak ama sanýrým böyle olunca da para ödüyoruz.
neyse bulunur bir hal çaresi.
þükür ayýrana.
Egemen Ve Selçuðun içine düþtüðü girdaba Allah kimseyi düþürmesin. Ýnsanlarýn Onurlarý ve Þerefleri vardýr ve Bunun için yaþarlar.
Tavan yaptýklarýnda istanbul takýmlarýna transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi þimdi daha çok seviyorum.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)