Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Ünyespor sitesindeki Trabzonspor sayfasini takip ediyorsun,ben de takip edip yazilarini okuyorum. Iyi calismalar,saglicakla kal![img]smileys/smiley32.gif[/img]
TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Ünyespor: Faruk xx, Ilker x, Remzi x (Dk. 20 Mehmet Ali xx), Mehmet x, Hakan x, Özer x (Dk. 67 Ferdi x), Fatih xx, Tolga x, Seydihan x (Dk. 46 Recep Serkan xx), Kemal xxx, Metin xx
Bucaspor: Fatih xx, Erol x, Emre x (Dk 83 Burhanettin ?), Feridun xx, Ziya x, Umut x, Ahmet Cem xx, Serkan xx, Gökhan x (Dk. 39 Ismail x), Aygün x, Evren xx (Dk. 46 Kemal Karagözoglu xx)
Gol: Dk. 79 Kemal (Ünyespor)
Sari kartlar: Dk. 5 Hakan, Dk. 49 Fatih (Ünyespor), Dk 23 Erol, Dk. 45 Evren, Dk. 80 Ismail (Bucaspor)
Kirmizi kartlar: Dk. 24 Erol (Bucaspor), Dk. 84 Fatih (Ünyespor)
Ünyesporumuz böylece puanini 11 e cikartti.
buradan sonraki statü nedir ark.lar? bu yükselme gruplari eskidende var miydi yoksa yeni mi_
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
buradan sonraki statü nedir ark.lar? bu yükselme gruplari eskidende var miydi yoksa yeni mi_
Nytre her yil yen bir sey cikariyor Federasyon. Buna göre bu yükselme grubunda ilk ikiye giren takim direk cikacak. Bu gruptan 5 takimla B grubu Klasmanadan gelen 5 takimla 10 takim olacak ve yanilmiyorsam birer mac (eleminasyon) oynacaklar. Ve buradan bir takim da 2.lig A grubuna cikacak.
Gösterdiginiz ilgiden dolayi tesekkürler. Ha unutmadan Trabzonlu Semavi Ünyespor'da oynuyor.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Bu hafta Ankara'da G.B.Asas'la maca yapacagiz. Bu mactan en az 1 puan cikarsak ve gelecek hafta ASAS tekrar bizim sahamiza gelecek.3 puan da oradan alsak.
Ayrica güclü ekiplerden Eskisehirspor da bize gelecek ,buradan da 3 puan cikarirsak,ilk ikiye girmek icin % 40 sansimiz var diyorum.
Yorum