milli takımda bulunan oyuncularımız:tolga zendin,selçuk inan,gökhan ünal...
dahil edileceğine inandıklarım:egemen korkmaz,hüseyin çimşir,song(eğer türk olsaydı )
Burda oyunucularımızın Milli Takımlardaki performansını ya da girip giremeyeceğini tartışabiliriz.
Konu ..... tarafından (02.10.2008 Saat 03:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: ......
milli takımda bulunan oyuncularımız:tolga zendin,selçuk inan,gökhan ünal...
dahil edileceğine inandıklarım:egemen korkmaz,hüseyin çimşir,song(eğer türk olsaydı )
Cale nin de Milli formayı giyeceğine inanıyorum.
Cale zaten milli formayı giyiyor diye biliyorum..
Yaşamak Direnmektir!
Resmi sitemizin yenilendiği ilk günlerde sağ tarafta milli oyuncular içerisinde yer alıyordu Cale.Yalnız şu an sitede aynı bölümü bulamadım.
Yaşamak Direnmektir!
Cale'nin milli takımdaki rakiplerinin kim olduğunu öğrenirseniz niye milli formayı giymediğini anlarsınız
Vedran Corluka varken bırakın cale oynamasın
Cale Euro 2008 kadrosuna alınmıştı ama sakat olduğu için geri göderildi.
Més Que Un Club
Corluka sağbek-defansın ortası,Cale'nin yerinde Heerenveen'li Pranjic oynuyor...
Pranjic son hafta bir gol atmış.
inş. Cale Pranjic ten formayı alır.
CAle Bir Kez Hırvatistan A Milli Formasını Defalarca Kez De 19 yaşaltı ve 21 yaşaltı milli takım formasını giydi...
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Umarım Tekrar Giyer A Milli Takım Formasını ve Bir Daha Bırakmaz
Şu Piliç Elendiya Bize Daha Türkiye'ye Gelip izlemez cale'yi..
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Valla ya piliç Cale Türkiye de oynuyo almaz kadroya
Konu ..... tarafından (02.10.2008 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.
Vedran Corluka'dan formayı alması elbette çok zor.Cale'nin milli takıma girmesi, bizim takım olarak Avrupa'da önemli işlere imza atmamızla doğru orantılı.Ligimizi Avrupa'da yayınlayan bir kuruluş yok bilindiği gibi, bu şartlar altında Bilic'in gelip Cale'yi keşfetmesi pek ihtimal dahilinde değil..
Güncel kadromuzdaki oyuncularımızın kaç kez milli forma giydiklerini araştırmaya çalıştım:
Tony Sylva -> Senegal - 79 maç
Rigobert Song -> Kamerun - 122 maç / 5 gol
Isaac Promise -> Nijerya - 4 maç / 1 gol
Gökhan Ünal -> Türkiye - 13 maç / 3 gol
Selçuk İnan -> Türkiye - 3 maç
Hüseyin Çimşir -> Türkiye - 26 maç
Tolga Zengin -> Türkiye - 2 maç
Umut Bulut -> Türkiye - 1 maç
Serkan Balcı-> Türkiye - 21 maç
Ceyhun Gülselam -> Türkiye - 2 maç
Giray Kaçar -> Ümit Milli - 2 maç
Tayfun Cora -> Ümit Milli - 16 maç
Ergin Keleş -> ( U18-U19-U20) - 31 maç / 14 gol
Barış Memiş -> (U15-U21) - 47 maç / 10 gol
Konu Berk tarafından (02.10.2008 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Hirvatistan Milli takimi bu bölgede büyük sıkıntı yasiyor. Orada oynattiklari oyuncu Danijel Pranjic aslinda tam bir sol acik. Senin bahsettigin Corluka ise sag bek mevkiinde oynuyor. Bu durumda ilerleyen haftlarda Cale'yi Milli takimda görebiliriz (tabi eger Bilic takip ediyorsa).
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
ben selçuğun artık daha fazla sahada kalması gerektiğini düşünüyorum.. emrede diretirse sayın terim febe hallerine gelir bu takım da..
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)