Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kendi Futbolcunu Islıklama, Yuhalama ve Alkışlama Kriterleri!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendi Futbolcunu Islıklama, Yuhalama ve Alkışlama Kriterleri!..

Şu stada gitmeyin.
    Sabırsız bir bünyeye sahipseniz lütfen gitmeyin stada.

Aramızda para toplar evinize lig tv alırız.
    Onuda yaparız.

Bu sene 90+ da bitecek her maç.

Allahını seven şu takımın üzerine extra külfet getirmesin.

Bir sene sahaya atlarız,bir sene topçuların moralini bozarız.
    Nedir bu öfke.Kime var yararı.
    Sonrada dışarda ararız düşmanı.

Gitmeyin stada.
    Nere giderseniz gidin.

Tayfun'a çok üzüldüm,ıslıklardan sonra resmen yıkıldı...Millet top ayağına gelince ıslıklarken(maratondakiler) o da döndü onları alkışladı az kalsın ağlayacaktı...
    Bu ıslıklamaları yapanda çekirdekçiler söylemeden edemeyeceğim
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

''Parasıyla değil mi kardeşim'' taraftar kültürüne ait klişe bir kelimedir.

Kombine veya bilet almak size hertürlü terbiyesizliği yapma hakkını vermez.

Oraya egonuzu tatmin etmek için değil takımı desteklemek için gidin.

Unutmayın ki başka Trabzonspor yok kıymetini bilin.
      Bordomavi.net

Yorum

şehir olarak bu bilinci herkes benimsemeli.

Yorum

"Stada küfür etmezsek niye gideceğiz, deşarj olamazsak niye gideceğiz" mantığında insanları stadyumlardan uzaklaştırmak lazım. Allah yukardan izliyor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Stad da maç 0-0 iken ne guzel dı her seyı alkıslıyorlardı seyırcı

ama ne oldu 1 gol yedık dıye macı mı kaybettık hayır ama hemen bı yuhalama ıslıklama

bu boyle olmaz

En ıyı tepkı alkıslamaktır ... Bnce yuhalamak degıl

İngiltere en yakın ornegımız olsun her seyı alkıslayan Gol kacınca ooooooooo ceken bı seyırcı olsak ne de guzel olur oyle deıl mı ?
            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

Şunu özellikle Trabzondaki bazı taraftarın beynine sokmamız lazım.Bu takımı bu şehirden çıkartıktan sonra Trabzonun nevşehir kırşehir veya ordudan hiç bir farkı kalmayacağını o şehirlerden medyada yelevizyonda ne kadar bahsediliyorsa Trabzondanda Trabzonspor olmadan o kadar bahsedileceğini o kas kafalarına sokmamız lazım o bazı taraftarın.Ona göre sevgiyle aşkla yaklaşacak takımına.
              TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

"Trabzonspor ile ilgili özellikle Antalyaspor maçında ortaya çıkan bir diğer değişim taraftar profilinde göze çarpıyordu. İlk yarının 30. dakikasında bir top kaybı yapan Tayfun, maraton tribününde bir grup tarafından ıslıklanınca neredeyse tüm stat bunu protesto etti ve bu futbolcuya destek oldu. Dokuz dakika sonra aynı Tayfun'un ortasından gelen güzel golle Bordo-Mavililer beraberliği yakaladı. Yine Antalya'nın ikinci golünden sonra bir grubun yönetim ve futbolcuları protesto mahiyetinde 'İbrahim Yattara' diye bağırma denemesi bu sefer daha gür bir şekilde tüm stadın protestosuna maruz kaldı. Oyunun son 15 dakikasında Trabzon bu destekle maçı çevirdi. Bu yaşananlar bir anlamda sessiz çoğunluğun tribüne el koymasının göstergesiydi."

Erdal'n soyadı kadar hoş yazısı. Bazı şeyler değişiyor, değişmeli.
                yazının tamamı : http://zaman.com.tr/haber.do?haberno...oltuga-kuruldu
                Bırakın adamlar işini yapsın. İyi oynamayı gol atmayı bizden çok istiyorlar. Islıklayınca daha mı oynuyorlar?

Bir de olaya Song gibi bir ustanın ustaca müdahelesi vardı, alkışa değer.

Trabzonspor'un her futbolcusu değerlidir. Kimsenin bu seneki olumlu havayı bozmaya hakkı yok.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 29.09.2008, 12:53. Sebep: Song
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Bakın çok açıklıkla söyleyeceğim. Yediğimiz ikinci golde (golü atan elemanın adını unuttum) golü bizim taraftarımız attırdı. Golü atan elemanı ıslıkladılar, yuhaladılar eleman hırs yaptı. Deli gibi koşmaya başladı, golüde o hırs sonucu attı. Daha önce görmedim böyle bir olay.

Tayfun'un ıslıklanmasına üzüldüm. Her şey güzel giderken böyle şeylere gerek yok. Song taraftara sakin olun işareti yapıyor, Tayfun'da alkışla karşılık veriyor. Gerçi alkışla karşılık vermedi. Attığımız ilk golde en arkaya çok iyi orta yaparak karşılık verdi. Maçta olumlu hareketleri vardı, bir defa top kaptırdı gol yedik. Ee ama bırak adam oyuna tekrar motive olsun, sen niye ıslıklarsın, yuhalarsın?

Maçı kazandık.
                  Ee peki kalbi kırılan Tayfun?
                  Hadi Tayfun'un kalbini kazanalım tekrardan.

Yepyeni bir kadro, gencecik futbolcular. Yattara gibi bir futbolcunun gidişi sonrası acaba ne yapacaklar modunda sahaya çıkmış ONURLU adamlar. Bu sene (gerçi her zaman için geçerli bu dediğim) hiçbir futbolcu ıslıklanmasın, yuhalanmasın aksine her maç alkışlansın! Bu sezon şampiyonluğa oynayalım ya da orta sıralarda kalalım farketmez. Bu kadronun en az 1 yıl opsiyonu var. Futbolcularda inanmışlık var. Biz de onlara inanıp güvenelim.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Olcay sağolsun yine güzel ve yerinde bir başlık açmış,

lütfen arkadaşlar lütfen,yapmayın etmeyin Allah aşkına
                    yıllarca bunun zararını biz çektik,rakipler kıs kıs güldü
                    sahip çıkalım oyuncularımıza
                    maçın daha başı ve görüldükü 2 sefer yenik duruma düşmemize rağmen galip ayrıldık maçtan
                    değermiydi gencecik bi kardeşimizi hiç etmeye,geleceği ile oynamaya

Tayfun başlığında da yazdım
                    Tayfuna yapılan bu hareket tüm oyuncularımızı kötü yönde etkiler
                    tüm takım et-tırnak olmuş arkadaşlarına yapılana üzülecek artı,ya bende böyle bir hata yaparsam bende ıslıklanırmıyım psikolojisine girecekler ki buda takımı büyük olumsuzluklara götürecektir

ama trübündeki büyük bir çoğunluğun bu terbiyesizliğe prim vermemesi güzel ve manidardı
                    Trabzonsporumuz başaraya gidecekse sağ duyulu sabırlı ve bilinçli taraftarıyla gidecektir ve o kişilere minnetlerimi yolluyorum sağolsunlar var olsunlar,kalan azınlıkta utanır,ıslah olur inşallah
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

güzel bir röpörtaj nereye koyacağımı bilemedim okumanızı öneririm
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

ıslıklama işini maraton tribündeki çekirdekçiler yaptı çoğu zaman eleştirdiğimiz gruplar ise Tayfun a sahip çıktı yaplmaması gereken şeyler bunlar futbolcularda insan onlarda hata yapabilir Tayfun un ise protesto sırasında maraton tribünü alkışlaması onlara gereken dersi vermiştir

Yorum

Trabzonspor'a gönül verdigini sanan ama Trabzonspor'a zarar veren tenyalari temizlemek lazim tribünlerden. Isliklayacagina tezahürat yap desen yapmaz sadece sigir gibi sahaya bakar.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Valla maçta dayanamayıp ben de kızmıştım Tayfuna, maçtan sonra anladım gerizekalılık yaptığımı ama iş işten geçmişti

Yorum

İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla maçta dayanamayıp ben de kızmıştım Tayfuna, maçtan sonra anladım gerizekalılık yaptığımı ama iş işten geçmişti
                              sorun kızmakta değil kızabilirsin
                              yapmamamız gereken,
                              işi fiiliyata döküp ıslık-küfür veya sahaya yabancı madde atma olayına getirilmemesidir.
                              yoksa tabiki kızacağızda sevineceğizde
                              sorun insan olarak kalıp kalamamakla alakalı.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                              X