ohhh seneye on eleme oynamadan direk katilacagiz Allahin izniyle.
UEFA Yönetim Kurulu'nun yapmýþ olduðu son toplantýdan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiði genelgeye göre 2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'i þampiyon olarak bitiren takým, 2009-2010 sezonunda UEFA Þampiyonlar Ligi'ne eleme turu oynamadan direkt olarak katýlacak.
Bunun yaný sýra UEFA kulüpler sýralamasýnda 11'inci sýrada yer alan Türkiye bu sayede 2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi adýný alacak olan UEFA Kupasý'na 3 takým gönderecek.
UEFA bir yenilik yaparak 2010 Þampiyonlar Ligi Finali'nin 22 Mayýs 2010 Cumartesi günü oynanmasýný kararlaþtýrdý.
Manitam için dünyayý yakarým, Trabzonum için manitamý yakarým
HABER61.NET
ohhh seneye on eleme oynamadan direk katilacagiz Allahin izniyle.
HABER61.NET
bundan daha güzel birþey olabilirmi bu sene herþey hep istediðimiz gibi gidecek inþallah..
''ÞAMPÝYONLUK YAKIÞACAK ÞEHRÝME''
Þampiyonluk için teþvik edici bir durum.Devre arasýnda inþallah yönetim þ.l.den gelecek parayý gözönüne alarak transfer yapar.
Özkan SÜMER
eðer þampiyon olursak arkadaþlar bu havayla grub ne olursa olsun o grubtan bir þekilde çýkarýz diyorum..
devamý gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
bu arada 22 mayis 2010 cumartesi gunune konsatre olalim ve ne gibi solen duzenleyecegimizi planlayalim, yattarayida cagirirz belki dimi arkadaslar
HABER61.NET
"Ocak'ta beni izleyin"
Turkcell Süper Lig'de dün Antalyaspor'u 3-2 yenerek bin 457 gün sonra liderlik koltuðuna oturan Trabzonspor'da, kulüp baþkaný Sadri Þener uzun bir aradan sonra liderliðe hak ederek yükseldiklerini söyledi.
Antalyaspor karþýsýnda aþýrý yaðýþa raðmen tribünleri doldurarak takýmlarýný coþkuyla destekleyen taraftarlara teþekkür eden Þener, bordo-mavili futbolcularýn da böylesine zor koþullara raðmen iyi bir futbol ortaya koyduðunu belirtti. Zevkli bir karþýlaþma oynadýklarýný ifade eden Baþkan Þener, "Antalyaspor da iyi oynadý. 5 sezon sonra liderliðe yükseldik. Ýyi bir takýmýmýz var. Liderlik, bizim hakkýmýz. Ýnþallah Trabzonspor'u geri getireceðiz. Ama þampiyonluk þarkýlarý söylemiyoruz. Lig uzun bir maraton. Dikkatli bir þekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. Þener, Yattara konusunun da artýk gündemden kalkmasýný isteyerek, "O konu artýk bitti. Artýk Trabzonspor'a bakýyoruz. Ocak ayýndaki transfer döneminde de bana bakýn" diye konuþtu. Þener, Antalyaspor maçýnýn galibiyet primini iki katýna çýkardýklarýný da sözlerine ekledi.
bu cevap yeter galiba
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaþlýk Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
biz gideceðuk ALLAHýn izniyle
--7--TeK AþKýM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--
2.nereye gidecek???
onlarda insan görünümlü ama
Evet ya biriniz açýklama yapsa.1. , 2. , 3. , 4. ve 5. nereye gitcek.
Més Que Un Club
Þampiyon direk ÞL'ye
2. olan takým ÞL ön elemesi oynayacak
Ligi 3. ve 4. sýrada tamamlayan takýmlara ek olarak Türkiye Kupasý sahibi de UEFA'ya gidecek..
''Belki hiç birþey yolunda gitmedi ama hiçbir þey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Seneye deplesmanlara gitmek için yoðun çaba sarfetmek gerek o zaman.
Yaþamak Direnmektir!
seneye uefa kupasinin adi degisecek artik EURO LEAGUE olacak ve 12 gruptan 4er takimla olusacak. sampiyonlar ligi gibi ic ve dis saha toplam 6 grup maci oynanacak. katilabilirsek ilk kez gruplara kalcaz
iyi en azinda eleme sikintisi cekmiyecegiz direk katiliriz
Sadri Baba rahatlikla bir Program sunabilir yada Stand Up yapabilir.
Yürü Sadri Baba kim tutar seni.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Ýnþallah þampiyon olup iki kere kapýsýndan döndüðümüz devler ligine ön eleme ýzdýrabý olmadan katýlabiliriz...
..TaKLiTLeRi aSýLLaRý Ya$aTýR...TaRz oLMaK ßir AyRýCaLýKDýR..
Insallah sampiyon biz olup direkt Sampiyonlar ligine katiliriz.
Bizim çektiðimiz, adamlýðýn bedeli.
Sampiyonlar Liginden gelecek Para ile iyi Transfer yapariz o zaman :-)
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Insallah bu sene biz oluruz sampiyon ve direk katiliriz.
BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
arkadaþlar
Sejad Salihovic
TSG 1899 Hoffenheim 1.Bundesliga
Foto: unbekannt
Geburtsdatum:08.10.1984Alter:23Größe:1,80Nationali tät: Bosnien und Herzegovina Status:Lizenzspieler Fuß:links
bu futbolcu harika yönetim bu futbolcuyu görsün
BlÝNgGGg BLinGgG
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)