Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tokatspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tokatspor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR : 1 TOKATSPOR : 2

Goller: Büyükşehir Bld. Spor ..... Dak. 89) (Tokatspor Şinasi Ev Dak.90 Mustafa Ceviz Dak.125)

Büyükşehir Bld. Spor 10 kişi kaldı. 114 dakikada kırmızı kart.

Olimpiyat stadında yaklaşık 3500 taraftarımızla takımımızı destekliyoruz.

TOKATSPOR FORTİS TÜRKİYE KUPASINDA BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR'U KENDİ EVİNDE YENDİ.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR : 1 TOKATSPOR : 2

En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 25.09.2008, 11:55. Sebep: .

Türkiye Fortis Kupasında mücadele eden Tokatsporumuz, deplasmanda 1. Lig ekibi İstanbul Büyükşehir Bld.Spor'u uzatmalarda attığı golle 2-1 yendi ve gruplara katılmaya hak kazandı.

TOKATSPORUMUZ ARTIK GRUPLARDA

Türkiye Fortis Kupasında mücadele eden Tokatsporumuz, deplasmanda 1. Lig ekibi İstanbul Büyükşehir Bld.Spor'u uzatmalarda attığı golle 2-1 yendi ve gruplara katılmaya hak kazandı.

Tokatsporumuz büyük başarıya imza atarak, Fortis kupasında gruplara kaldı. Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Bld.Spor ile eşleşen Tokatsporumuz, Olimpiyat Stadında oynanan maçtan 2-1 galip ayrıldı.

İlk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarının 89. dakikasında İstanbul Büyükşehir Bld.Spor 1-0 öne geçti. Maç bu skor ile bitecek derken, 89 dakika boyunca süper lig temsilcisine kafa tutan Tokatsporumuz, golden 1 dakika sonra Şinasi Ev'in attığı golle eşitliği sağladı ve maçı uzatmalara götürdü. (1-1) Uzatma dakikalarının 114. dakikasında İstanbul Büyükşehir Bld.Spor takımı kırmızı kartla 10 kişi kalınca Tokatsporumuz baskısını daha da artırdı ve 125. dakikada Mustafa Ceviz'in golüyle Tokatsporumuzu gruplara taşıyan galibiyeti bularak karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Tokatsporumuz İstanbul Büyükşehir Bld.Spor'u yenerek gruplara kalması ile gruplarda Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi büyük takımlarla eşleşme ihtimali doğdu, ve böylesi bir eşleşme sonucunda Tokatımız, Süper Lig ekiplerini Tokat Gazi Osman Paşa Stadımızda izleme imkanı bulmuş olacak.

Maçın bitiminin sonunda Olimpiyat Stadında yaklaşık 3500 kişilik Tokatspor taraftarımız ve Tokat'lı futbolseverlerimiz şehirde konvoy oluşturarak, Tokatsporumuzun galibiyetini doyasıya kutladılar.
    En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 25.09.2008, 11:54. Sebep: .

Yorum

Tebrikler.
      Bizim Gruba düşmesini hem isterim hem istemem Kamil abi anladın sen onu
      Umarım Başarılı olurlar
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

Tokatspor' umuzu bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Gerçekten türkcell süper ligi takımını kupadan saf dışı bırakarak gruplara kaldı. Tokatspor için gerçekten büyük başarı.
        İnşallah Bu başarılarının devamı gelecektir.

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tebrikler.
          Bizim Gruba düşmesini hem isterim hem istemem Kamil abi anladın sen onu
          Umarım Başarılı olurlar
          Aslında bende istemem burçak anladım ben onu

Yorum

tebrikler Tokatspor

Yorum

Tokatspor oleyy Bize heryer tokat Trabzon Tokat el ele kupaya...

Yorum

Tokat inşallah bizim gruba düşer....

Yorum

Lig Tv de bu maçın özetini izledim.
                  Helal olsun Tokat'a.
                  Tebrik ediyorum.

Benim sinirlerimi bozan şeyler olmuş maçta;
                  Maçta gerilimli anlar vardı.
                  B.B.sporlulardan en az 3-4 kişi atılmalıydı.
                  Gözlemciler bunları not etmeliler.

Birkişi atıldı sadece.Bence devamı gelmeliydi,resmen Tokatsporlulara saldırdı herifler,
                  Bunun mutlaka cezasız bırakılmamamsı lazım.

Yorum

Atilla Birlik olmadan yendik üstelik takım yeni olmasına rağmen uyum sorununu çabuk atlattı.Verilen emek karşılığını alır umarım.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

çok gıcık bi takım ztn şansla yendi istanbulu çirkef bi taraftarı var gsninkinden beter inş bizim grupta olurda boylarının ölçüsünü alırız hiç sevmiyo tokatsporu.geçen karadenizsporla maçını izledim çok pislikler
                      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok gıcık bi takım ztn şansla yendi istanbulu çirkef bi taraftarı var gsninkinden beter inş bizim grupta olurda boylarının ölçüsünü alırız hiç sevmiyo tokatsporu.geçen karadenizsporla maçını izledim çok pislikler
                        Tokat gençlik'miydi o taraftar grubu hemşo öle hatırlıyorum ben?Çoğu Fenerbahçeli'dir onların ayrıca bizim Tokat süper lige çıksa Sivasspor ve Fenerbahçe'nin hanesine banko 6 puan yazılır bundan eminim.Ama yine de memleketimiz Bank Asya'ya çıkmasını isterim açıkçası.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

Futbol takımı, klüple taraftar grubunu bir birine karıştırmamak lazım yinede. Fenatıik taraftar grubu çooğu takımda var sonuçta. Memleketimizin takımı bank asyaya çıkmasını tabiki isteriz. Hatta tarihinde hiç görmediği süper ligede çıksınlar. Bazı şeyleride o zaman görürüz olumlu yada olumsuz.

Yorum

tokatsporu kutluorum.2 sene once takıma secılmıstım ama ımkanlarda dolayı gıdmedım.zaten tum gencler bu yuzden oynayamıo mu ve futbolumuz bu yuzden ılerlemıo mu?

Yorum

tokatspora hayırlı uğurlu olsun.inşallah aynı gruba düşmeyiz.biraz puan kazanıp para kazanırlar inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                              X