Kardes e daha dur maça 2 ay var nerdeyse, bu baslik için erken..
Basligi Kupa'da rakip gs diye degistiriyorum.. Maç basligi olmasin hemen daha 2 ay var maça.
yari final gassarayla oynayacaz arkadaslar gassaray bu futbolla bizi elerse cok komik olur ama nereden baksak bir derbi ve deplasmanda umarim istedigimiz gibi olur ve eleriz.
finaldede febe gelsede soyle evire cevire yapsak biseyler
Trabzonspor bunlari yapacak guctedirEdited by: Emorfo
Kardes e daha dur maça 2 ay var nerdeyse, bu baslik için erken..
Basligi Kupa'da rakip gs diye degistiriyorum.. Maç basligi olmasin hemen daha 2 ay var maça.
Istanbul'da gidecegim bir maç daha çikti. Tribünler yari yariya mi oluyor kupa maçlarinda... Eskiden öyleydi bu maçta nasil olur. uzun zamandir Istanbul'da 3 eziklerden biriyle kupa maçi oynamamistik..
599 kiside alsalar bi yolunu bulup gireriz içeri. hem az olursak daha iyi 1,500 2,000 kisi alirlar insallah kuru kalabaliga gerek yok.
besiktas-geyse maçinda biletler 66 milyon lira (besiktaslilar için) konuk takimi kapaliya aldiklarindan dolayi fiyat da böyle oluyor bjk li bir arkadas tan aldigim bilgiye göre biletler yönetim tarafindan alinip taraftarlara dagitilacakmis acaba bizim maçta da böyle bir uygulama yapilir mi? kupa maçlarinda hasilat % 60 evsahibi % 40 konuk takim olarak dagitiliyor ama içeriye alinacak taraftar konusunda herhangi bir bilgim yok en azindan yeni açigin bize verilmesi lazim...
[img]smileys/smiley2.gif[/img]güzel olacak çok güzel ,mac olimpiyatda olsun simdi aliamiyen çöker möker,
sov yapip cimbomu gectikten sonra kupayida fb nin almak lazim,
Yine bize istanbul yolu göründü mayista yine istanbuldayiz 2 ezigi yenip kupayialmakta baska bir tat olacak yawww
Galatasaray bu Futbolla bizden fark yer[img]smileys/smiley2.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img]BEYLER BU KUPA BIZIM
HIÇ FARKETMEZ HANGI TAKIM OLDUGU
normal sartlarda mahvederiz bu ibneleri bakmayin ziya hoca sagolsun lig macini onun sayesinde yenildik! ayni 96daki kupa macindakigibi koysak onlara ne guzel olur ama, son dakika hami nasil koymustu samiyende[img]smileys/smiley32.gif[/img]
g.saray çok kötü top oynuyomus be bende bi sey sanmistim yahu bu futbolla nasil üçüncüler
GALATAYI YENECEGIMIZE INANIYORUM.TAKIM BU MAÇI CIDDIYE ALIRLARSA rahat aliriz diye düsünüyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
scenerc Nickli Üyeden Alıntı
haha [img]smileys/smiley36.gif[/img]
tsunami alip götürür [img]smileys/smiley4.gif[/img]
gsyi hafife almaya gelmez, unutmayalim daha stresli bir maç kazanamadik bu sezon. Sadece büyük maç da degil, geriden gelip aldigimiz bir maç var mi hatirlamiyorum mesela. Yani maç stresli havaya girerse, takim bunu kaldirabilecek mi?
Antep maçi havasina aldanmayalim millet, çok zor maç olacak, yildiz futbolcularin maçi olacak, Gökdenizden ekstra futbol bekliyorum. Simko da insallah böylesi maçlarin stresini kaldirabilecek bir oyuncudur. çünkü bu ortamda (sertlik, tarafli basin, kurnaz yöneticiler vs.) sahada futboldan çok sinir harbi oynaniyor...
Arkadaslar istanbul takimlarinin en hirsli oynadiklari maclar hep trabzonspor maclari oluyor malum takimlarin diyer anadolu takimlariyla oynadiklari maclara televizyondan bakip bunlar boyle oynarsalar bunlari parcalariz diyoruz ama bizim maclarda bambaska bir hirsla cikiyorlar bunlari gozardi ederek kendimizi hep favori gosteriyoruz derbilerde favorilerde genellikle kaybediyorsu anda istanbul takimlarindan daha hos ve coskulu oynuyoruz amabu tip maclarda gol gelmeyince telaslaniyoruz ve beraberlikte elden kacmis oluyor g.s ve f.b avni akere bir beraberlik icin geldiler ve 3 puani buldular kontrollu oynuyorlar ucuz gol yemiyorlar gol atmak icin saldirmiyorlar rakibin bir hatasini sabirla kovaliyorlar ve koca macta 2 pozisyon buluyorlar biri gol oluyor butun bunlari goz onunde bulundurmak mecburiyetindegiz zaragoza takimi fenerbahceyi kadikoyde yenerken cok saldirdigi icin degil topu takimlarinda tutarak ve her topu dan dun degil birbirlerinin ayagina atarak feneri oyaladiklari icindi.
Bugün gazetede Muhittin ÖZTÜRK'ün bir lafi var di yazisinda; Galatasarayin yüregi varsa kupa maçini olimpiyat stadinda oynasin seyirciyi de kisitlamasin diye.
Gerçekten Gs nin yüregi varsa yapsin bunu.
Daha çok erken. o maça kadar köprünün altindan ne sular akacak kimbilir. Maç yarin olsaydi yorumum net olurdu. Ama burasi Türkiye, o maça kadar sampiyonluk iddiasi kalmayan GSye 100.yil teselisi verilebilir..
Dedim ya, çok erken...
walla ben diyorum ki o maçta burasi türkiye degil mokoko olsun biz yeriz onlari.
hem geçen senenin hem ilk yarinin hatiri var.
Bugünkü gazetelerde asy stadinin eski açik tribününün yikildigi ve bjk li taraftarlara kapalida 763 kisilik yer ayrildigi söyleniyor.anlasilan önümüzdeki maçlarda bize ayrilacakbölümde burasi olacak.lig maçi için söylenecek bir sey yok ama kupa maçindada ayni uygulama yapilacak mi? kupa maçlarinda da % 5 uygulamasi adaletsiz olmaz mi?
rahat geçeriz...
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
Özgür elimde kalacaksin az kaldi bu ne simdi kuru kalabaliga gerek yok TS taraftari Istanbul da hiçbirzaman kuru kalabalik olmadi olmazda.Maç seyircisi yari yariya dir kupa maçlarinda stadin yarisida bize verilecek bizde orda olacagiz o kadar.............Edited by: sevgi
yeneriz ya no problem
Zamani geldi artik bitsin bu son zamanlardaki derbi yenilgileri.Gurbet ellerde bu ezik taraftarlari önünde sevinmek gülmek istiyorummm...
Rahat aliriz bu maçida lig maçinida.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)