Biraz erken ama yinede fikirlerinizi almak istedim, Düðünümde ilk dans müziði olarak (Yabancý olmasýn) hangi parçayý seçebilirim, biraz yardým eder misiniz ? Þimdiden Teþekkürler..
BMN TRABZON
BMN TRABZON
güzel fon müzikleri var. Þuan aklýma gelmiyor ama çok hoþ introlar var. Mercan dede'nin parçalardan olabilir. TavsiyemÖmer Faruk TEKBÝLEK I love you olabilir. Allah mesud bahtiyar eylesin bu arada...
Þafak olmuþ comolokko
benim aklýma gelen george michael careless whispers, ama sen türkçe istiyorsun...volkan konaktan feriðim...
ben niþanmda baha : aþk yemini çaldýrtmýþtým,çok hoþ ve güzeldi,düðünümü ise hatýrlamýyorum
baha :aþk yemini favorim
ALLAH mutluluk versin![]()
Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,
ALLAH mesut bahtiyar etsin onur.....ferhat göçer cennet diyorum.....bilmem nasýl olur...
Türkçe olmasýnda abi yabancý bütün þarkýlar olur ama özel birþey olsun ben arþivden bakacam az sonra
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.
emre altuð'dan neyleyim adlý parça güzel adam kendi düðününde geline(çaðla þikele söylemiþti )
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcularýn,kendini özel hissetmesi ve insanlara biþeyler vermek zorunda olduklarýný bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düþünüyorum.'' Kazým KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---ÝKU TS---
Vay Onurum,iþin kabasýný attýn heralde,müziði düþündüðüne göre
Þimdi Scorpions deyip asabýný bozmak istemem o yüzden topu baþkasýna atýyorum,çünkü Türkçe dans þarkýsý bilmem
Ama tavsiyem Ýsmail YK'dan uzak dur,n'olur n'olmaz,parçalar filan karýþýr![]()
T R A B Z O N S P O R
Toni Braxton - Un-Break My Heart - The All Time Greatest Love Songs of the 60s,70s,80s&90s
Þiddetle öneririm inan ben bile kendi kendime dans ediyorum þuanda önerilerim devam edecek bana güvenin.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.
sonsuz mutluluklar, Allah bir ömür boyu ayýrmasýn sizi ve tüm sevenleri...
sadece mutluluk dileðimi iletmek için yazayým dedim; þarký konusunda fikir veremeyeceðim, zira düðünleri oldum olasý sevmemiþimdir... i'm so sorry...![]()
"7 tepeli þehir... bekle... son tepene de dikeceðiz bayraðýmýzý..."
Evlenecek tüm arkadaþlara Allah bir ömür boyu mutlulukla geçecek bir evlilik nasip etsin.
Ýlk dans müziði olarak Zekai Tunca'nýn "Gülü Susuz Seni Aþksýz Býrakmam" þarkýsý üstüne tanýmam. Yaklaþýk iki ay önce bir arkadaþýmýn düðününde de rastladýðým bu þarkýda tüm salon adeta mest olmuþtu.
BÝLMEM ANLATABÝLDÝM MÝ?
Chris De Burgh' den Lady In Red iyi gider aslýnda
Ama kýrmýzý da bir gelinlik lazým o zaman
Bu arada gerçekleþecek bir düðün var mý, yoksa fantezi mi kuruyoruz merak ettim![]()
"söylediklerin kimseyi rahatsýz etmiyorsa hiçbi' þey anlatmýyorsun demektir"
GW
Yabanci olsa bile sözsüz oldugu icin Santana'dan Europe'u tavsiye ederim.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kýþ iþedikleri denizlere/Yazýn yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Elvis Presley - Only you
James Blunt - You're beatiful(Çok uçuk oldu)
Ben kendi düðünümde Elvis'ten See See Rider'ý çaldýrýcam![]()
EÐÝTÝM ÞART!!!
yabancý olmasýn diyo onur
o zaman
ümit besen - nikah masasý diyorum![]()
Bordomavi.net
Nilüfer - Son Arzum (ama eski 45'liklerindeki sesiyle bulabilirsen)
ama yabancýya karþý olmasan ve biraz da tango kývýrýrýz dersen kesinlikle por una cabeza derim![]()
Futbol taraftardýr!
Bu sarki cok hosuma gidiyor kendi dügünümde bunu caldiracagim
Burcu Günes:
Bak yýldýzlar altýnda gözlerimin içine
Duy rüzgarlarýn bize anlattýðý birþey var
Bir fýsýltý gibi bazen o en büyük çýðlýklar
Bilmezler mi gelir geçer en büyük fýrtýnalar
Biz aþký meleklerden çaldýk
Birbirimize sýmsýký baðlandýk
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Onur kardeþ o dans çok gereksiz bence. Mümkünse es geçin,unutmuþ gibi yapýn. Herkes size bakýyor. Siz ise kimse umrmda deðiil biz biribimizi seviyoruz mesajý verme triplerindesiniz. Oysa herkes de bal gibi umrunuzda. Demem o ki boþ ver o dansý balayýnda gideceðin yeri sor bizeZira aklýnda kalacak olan odur...
Trabzonspor taþralý olmaktan gelen ezikliðin, merkez karþýsýnda ikinci derecede veya gölgede býrakýlmýþ olmaktan sýyrýlmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun deðil, otantik inisiyatifin sembolüdür Ýsmet Özel
en ýyýsý kemence dýyorummm![]()
Ýstanbul Yalakasý Degil Memleket Sevdalýsýyýz...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVÝn'LÝ...
bu arada dugunlerýmýzý mumkunse KARAYEMISTE yapalýmm býraz pahalý kacýcak ama......trabzonsporumuzda býseyler kazansýnnn.........yaný ben olsam meselaaa..........
![]()
Ýstanbul Yalakasý Degil Memleket Sevdalýsýyýz...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVÝn'LÝ...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)