Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Başlıkla ilgili bir problem vardı.Bu mesaj onun için.![]()
Hiçde kolay bi maç değil.gs ye karşı iyi kapandılar.Yattara oynarsa bu maçıda alırız.Oynamazsa zor ama yine galip geliceğimize inanıyorum.
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
kolay mac olmayacak,yattara insallah yetisir bu maca.ama kazaniriz diye düsünüyorum
Bu maci da kazanirsak kimse bizi daha tutamaz![]()
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
1-0 olsun 3 Puan Trabzonsporumun olsunAma Yattara oynarsa 1-0 olmayacak daha fazla olacak
![]()
Bir Gün Mutlaka!!
yattara oynasın veya oynamasın bu maçıda alırız
Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
acelemiz yok yavs yavas![]()
Gitme demek cok da Zor olmamali
maçı alalımda gerisi önemli değil
iyi futbol felan beklemiyorum açıkcası 2-3 hafta daha
1-0 olsun bizim olsun
Demekki Soner'in yerinde iftar ederken maçı da seyir edeceğiz, iki heyecanla herhalde 3 puan gelir İnşallah.
BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Bu ilk haftalarda aldığımız sonuçlart çok önemli..
Açıkçası ben bayağı bocalayacağımızı düşünüyordum ama öyle olmadığı için çok mutluyum.
Zamanında -bak yine ismini anıyorum- Ziya Doğan'ın yapmaya çalıştığını Celaleddinsiz, Keçelisiz kadromuz ile Ersun Yanal çok güzel bir şekilde becermiştir. 4 hafta sonunda kalemize giren tek gol ki o da daha çok son dakikadaki gevşeklikten.. Umut ve Gökhan birbirine alıştıktan sonra çok daha iyi olacaktır.. Mümkünse maçlara -en azından Yattara yokken- 4.3.3 sistemi ile çıkmalıyız.. Isaack girdikten sonra kanat ataklarını gördük. Jalan orta saha oyuncularımız Colman, Selçuk ve Hüseyin ise kanat bindirmeleri yapamadıkları için Yattara'sız 4.3.3 bize ilaç gibi gelir. Zaten üç forvetimiz de ileride çakılı dırmayan, geriye gelen, orta saha ile yardımlaşan forvetler.. Takım oturdukça Hüseyin de ileri çıkar inşallah. Biraz daha ileride basar ve biraz da hücüma yönelirse bu takım tadından yenmez.. Devre arasında mutlaka bir sol açık almalıyız.. Ya da Sami artık o bölgede düşünülmeli. Sol açık şart bize..
İnşallah alırız maçı.
Skor önemli değil ama Denizli ile oynadığımızdan daha iyi bir oyun bekliyorum ben!
Yattara varsa 2-0..
Yoksa 1-0 bizim olsun..
İnşallah bu maçıda alırız...
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
simdi elesdirme zamani deil her kesi cani gönül den kutlarim (SIRADAKI GELSUN
antalya sert oynuyor......ama defansı üzerine abandıkça top çıkaramıyor,oyun kuramıyor...!!! Trabzonun ölüsü bile yener! Ayarımız bir takım değil...rahat yeneceğiz...
İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
her maç 1 - 0 olsun Trabzonumun olsun Trabzonnum şampiyon olsun
Zirve bizim işimizdir...
Yattara oynarsa 4-1
Yattara oynamazsa 1-0(2-1)
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
bu maçı da alırsak kalıyo 30 maç
100 puan istiyorum bu sene![]()
*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Ne olursa olsun 3 puanı almalıyız.
-1461 TRABZON-
kazanırsak lideriz
ama farklı kazanırsak kesin liderir
inşaallahta öyle olur
bir gün mutlaka
İnsallah bu maçıda alacaz ama Ersun hocanın bi sag kanat bulması lazım ya Barışla yada Isaacla bişey yapması lazım .Tayfunla Serkanla olacak iş degil.
tayfun bence defansta serkandan daha iyi.. bence çift forvet yerine tek forvet daha verimli olur.. ısaac i sol acık oynatarak...
antalya macı kadrosu ;
tolga
tayfun song egemen cale
yattara hüseyin selçuk isaac
colman
gökhan
Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Gazamız mübarek olsun Maç konumuz yine Yattara ile başlamış![]()
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Bu mac ta yattara oynamasa saglik ekibimiz "gozden gecirmelik"duruma gelmistir demek.
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)