Trabzonspor sağolsun kariyerimi mahvetti . Önce 4 oyuncu satıp aldığım Muhammet Demirci , daha sonra sözleşmesinin bitmesi için pusuda beklediğim Kamara , Okan Derici ve Sezer Öztürk'ü bedava aldı benden sildim kariyeri
Trabzonspor sağolsun kariyerimi mahvetti . Önce 4 oyuncu satıp aldığım Muhammet Demirci , daha sonra sözleşmesinin bitmesi için pusuda beklediğim Kamara , Okan Derici ve Sezer Öztürk'ü bedava aldı benden sildim kariyeri
Eyvallah.
Bugün yeni oyun açtım bende. İlk sezon transfer bütçemiz 1milyon euro olduğu için bedavaya Tolga Ciğerci'yi 2 yıllığına kiraladım. Stopere Xulu'yu 150 bin euro ya aldım. Ve Romero'yu 550 bin euro ya aldım. Pawel, Piotr, Tayfun, Bora, Sezer, Aykut, Tosun gibi isimler çok cüzi miktarlara elden çıkardım. Yıllıklarından kurtulmak yetiyordu. Ferhat iyi oynuyor sol bekte.
Düz 4-4-2 oynadım. Onur-Celustka-Xulu-Giray-Ferhat(Cech)-Serkan-Zokora-Colman-Adrian-Burak-Romero ideal 11'i şeklinde oynadım. Takımın sistemi oturdu devre arasına 8 puan farkla lider girdim. Şampiyonlar ligindende gelen gelirlerle yönetim transfer bütçemi 3 milyon euro ya çıkardı. Sapara, Alanzinho ve Halil'i devre arasında satarak üçünden yaklaşık 3.5 milyon euro kazandım. Daha sonra Kemal Tokak, Semir Stilic ve Kvekveskiri'yi aldım. Bu sezonu bu şekilde çok iyi şekilde bitiririm.
Sende gelişmeleri yazarsın.![]()
sag bek için kimsenin yazmadigi isimler
Serge Aurier
Sime Vrsaljko
belki bunlar yazildi ama bunu ben yazayim :
Sebastien Corchia![]()
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Uzun süreli oyunlardan alınan fotoğraflar hep ilgimi çekmiştir. Meraklı arkadaşlar için benimkilerden bazılarını paylaşayım
Bu fotoğraf bugünden
2040 itibariyle kazanılan başarılar
Buda Velez'in çocuğu Gabriel. Adamı Arjantinden çıkartamadık. Çağının efsanesi
5 yıl sonunda türk milli yaptığım 2 yıldız
Plaka
vee Fenerasyon
OMG !
![]()
7Cngz_61
vay arkadaş ya
şu sınav işleri bitsin işe bir gireyim var ya sabahtan akşama kadar nefes almadan oynayacam bu oyunu
özledim ulan özledim![]()
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Arkadaşlar cem Kıran sayesinde 2004 versiyonunu oynadığım ama uzun yıllardır oynamayı bıraktığımoyunuma geri döndüm cem'e burdan teşekkür ederken yeni başlayan bu cm oyuncusuna tavsiye edebileceğiniz oyuncular varsa lütfen bana özelden de olsa yazın ...
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Siyanda Xulu, Kara, Mathoho diyorsunuz ben de arama bölümünden aratıyorum ama adamları bulmuyor.
Oyuna yeni başladım ilk kez oynuyorum...
Oyun başlarken oyuncu kapsitesi gibi biyer var geniş yapın orayı
7
Niyeti bozdum beyler yüklüyorum oyunu fm2012.
çok yüksek oranda türkçeleştirmiş bi de yama var onu da yükleyeceğim![]()
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
beyler inat ettim adam gibi Türkçe yama çıkana kadar almayacağım fm 2012 dedim, oynayasım geldi şimdi alacağım oyunu yükleyeceğim ama sizlere bir sorayım buradan,
sağlam bir türkçe yama mevcut mu, yaptılar mı ? oyuncu konuşmaları vs.. oyun her yıl gittikçe karmaşık hale geliyor, Türkçe olmadan anlayamıyorsun hadi eskiden neyse anlıyordun ayrıntı azdı ama artık öyle değil...
oyunu oynarken sıkıntı doğurmayacak bir yama çıkardılar mı 2012 için, ona göre yükleyeceğim oyunu ?
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Daha fazla oyuncu oyununuzda mevcut olması için oyun başlarken huge databaseyi(geniş data) seçin.
fmgrapichin yaptığı hemen hemen %100'e yakın yama bulunmakta googlede arayın![]()
Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
mersin idman yurdu ile kariyerime başladım. basın küme düşeceğimizi söylüyor.
Şu anda durum 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik..
orta sahaya luccin diye bir adam aldım 32 yaşında
Forvete boluspor dan batdal'ı aldım gayet iyi oynuyor 3 golü var
defansta Boum cok iyi sürekli ileri cıkıp kafa ile gol atıyor.
ama transfer bütcem 500 bin euro.
kelepir alabileceğim oyuncu varsa söylermisiniz.
ne kadar karışık birşey olmuş bu oyun, ben bu fm yi sade ve basit diye severdim ama artık asla oynamam bu oyunu. 2008 den sonra benim için fm bitti gibi birşey.
daha ilk günden bıktım, oyun çorba olmuş resmen çok karışık. çok zaman ayırmak lazım çok detay var...
bide şu sağ üstteki arama butonu yok, bende niye yok bu kısım acaba ?
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
yok pampa
hakkını ver
ondan sonra gidersin trabzonspora
böyle mali durumu sıkıntıda olan kulüple başlamak iyidir her zaman...
ben miy bankasyadayken alıyordum(tabi sene 2010 )
çok uğraştırır miy
tesisler filan berbat
altyapıdan oyuncu çıkmaz
zaten gerçektede altyapısı yok miy in bildiğim kadarıyla...
kurulduysa da bu sene kurulmuştur
walla kelepir adam alıp milyondolara satmayı düsünüyorum, antep gibi
ama gelecek vaad eden oyuncu bulmak zor.
para yok takımda
oyuncu tabanını geniş tut oyunun başında
arjantin ligini kendi elin ile gez
brezilya liginide öyle
güney amerika ülkelerine bak onların altyapıları iyi olur,17-18 yaşındakileri almaya çalış(fiyat bakımından)
avrupadan kolay kolay gelen olmuyor
bu yüzden çek cumhuriyeti,bosna,sırbistan,hırvatistan,polonya, ülkelerindeki tkaımların hepsini tek tek gez araştır
rusya,almanya,ingiltere,fransa,ispanya,portekiz filan hayal,ordan alacağın genç yetenekte yetenekli çıkmıyor zaten genelde
birde ben afrika ülkelerinin hepsini,asya ülkelerinin hepsini kendi elimle gezip bütün takımların oyuncu listeesine bakarım
sonra genç oyunculara scout yollarım maç izlemesi için
zaten ordaki oyuncuyla ilgilendiğinde adamın hemen totosu kalkyor,yönetime rest filan çekiyor,gidicem ben diyor
kendini freee ye çıkarıyor
alıyorsun kelepir fiyata
ama baya uğraştırır
asıl olanda bu zaten
2 saat boyunca takım gezdiğimi biliyorum![]()
İBB'nin kadrosu bir kaç takviye ile rahat şampiyonluğa oynatılır. Webo ile Doka çok iyi performanslar sergiliyorlar zaten alıp götürüyorlar takımı.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)