Eskiden Trabzon kaybedince PES'te intikam maçı yapardım. Şimdi hemen FM açıyorum. Nasııl bir rahatlama geliyor inanamazsınız asdasdas.
Ligde işler fena. İlk 7 sıranın puanı 33 33 32 31 31 29 27. Maç içinde gol atıp yemeye göre 1. ve 6. sıra arasında gidip geliyorum
Şampiyonlar Liginde grupta Arsenal, Napoli ve RB Salzburg ile eşleştik. Salzburg'dan gelen 6 puan ile 3. olup Avrupa Ligine kaldık. Devre arası gelmek üzere. Kulüp onca borca rağmen zengin ilan etti kendini. Yapmayın etmeyin yapılandırılan borçlar var onu kapatın diyorum, kasadaki parayı görüp Süleyman'a kalmamış diyorlar. 14 Milyon transfer bütçesi verdiler. Başta yok olmaz dedim ama Yusuf Yazıcı ve Ozan Kabak'ı transfer listesinde görünce yapıştırdım parayı. 1 sen önce 20M €ya sattığım Yazıcıyı 4.4 milyona geri aldım. Terim ile tartışan Ozan 2.5M €ya imza attı.
Stoperlerim taş gibi oldu. Hem yerli hem genç. Ertuğrul Ersoy, Ozan Kabak, Gökhan Gül ve Bilal(regen). Toure sezon sonu istediği yere gidebilir. Akbaş'da var. Milli takımın geleceği benim ellerimde
Nwakaeme ve Onazi ile sözleşme yeniledim. Sezon sonu Sosa, Amiri ve Olcay'da gidecekler. Allahım her şey mükemmel gidiyor resmen. Toure ve Amiri devre arası üç beş bir şey getirip ayrılsa üzerine kaymak olur resmen.
Orta sahaya birini arıyorum şimdi. Ortada ikili oynadığım için her alanda mükemmel olmalı. Şuan Onazi-Madinda ve Bennasser(kiralık) dönüşmeli oynuyor. Kucka gitmeden önce baya iyi oynuyordu o tarz birini bulursam bekle beni Avrupa Ligi.