Sayfa 483 Toplam 490 Sayfadan BirinciBirinci ... 383 433 473 481 482 483 484 485 ... SonuncuSonuncu
Toplam 12234 adet sonuctan sayfa basi 12,051 ile 12,075 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Football Manager

Forum Yöneticisi Yiğit SARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Ara transfer dönemindeyim 1. gidiyoruz. Canım başkanım bana sormadan transfer döneminin bitimine 3 gün kala itiraz etmeme rağmen Yusuf Yazıcı'yı Benfica'ya bir hayli de ucuza sattı. Onur da 1 ay sakatlandı yedek kalecim olmadığı için aceleyle genç bir kaleci kiraladım. Pek istediğim gibi geçmedi transfer dönemi

Önümüzdeki sezon için de bir sağ açık(Federico Ricci) bir de stoper(Wilfried Kanon) ile anlaştık. Ricci'den oldukça ümitliyim.

Brendan Chardonnet ve Iker Hernandez adında 22 yaşında iki oyuncuyla da anlaştık sonraki sene için. Biri stoper biri forvet yedek sözleşmesiyle. Brendan potansiyelli duruyor.
    Konu Yiğit SARI tarafından (16.06.2017 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.

Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Koca bir sezonu devirdik ama tabi ki şampiyon olamadık Bayern sürpriz yapmadı ve Dembele transferi ile ikinci yarıyı yenilgisiz kapattı. Biz ise Dortmund'un başına geçen Şenol Hocam ile 2.lik yarışına girdik. Takımım ikinci yarı düşüş eğilimine girdi. Son günlerde 3.lüge düşsek de ilk yarı deplasmanda yendiğimiz Dortmund'a evimizde de acimadık ve 2.liği geri aldık. Son maçta aldığımız Leverkusen Mağlubiyeti moralleri bozsa da ligin averajı en yüksek 2.ekibi olarak yerimizi koruduk ve 15. Olması beklenen kulübümüzü 2. Sırada şampiyonlar ligine sokmayı başardık . Tek tesellimiz Bayern Münih'ten iki maçta 4 puan alabilmemiz ve 3. Dortmund'a puan vermememiz oldu. Bayern ise 82 helal puanla () 18 puan fark atarak rahat bir şampiyonluk ilan etti.
    Konu Fatih Çelik tarafından (17.06.2017 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Arda' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ben de Trabzonda 3 sezon oynadıktan sonra istifa ettim Hamburga gittim ilk sezon kümeden kurtardım takımı 8. olduk 2. sezon şampiyonluk direkten döndü 2010-11 sezonu Trabzonu gibi hissettim rekor puan toplamama rağmen Bayernin şikelerine kurban gittik.

Oyunun en iyi taktiği kesinlikle 4-4-1-1 beyler bunu anladım FM 15-16-17 oyunlarında hep bu taktiği oynuyorum ve hep başarılı oluyorum kanatta kesinlikle ters ayaklı oyuncu oynatmıyorum sağ kanada sağ ayaklı sol kanada sol ayaklı oyuncu olmazsa olmazım. Not: Forvetim Regen barçadan kiralık. İç sahada gelene geçene 4-5 attım 17 maçta 16 galibiyet var gol manyağı yapıyorum rakipleri içerde

Bu taktikle ve talimatlarla başarılı olmayan gelsin yüzüme tükürsün o derece iddaalıyım. Ama dediğim gibi kanatlara kesinlikle ters ayaklı oyuncu oynatmayın Gregoritsch ve Filip Kostic efsane bu arada
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler
    Konu Arda' tarafından (17.06.2017 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.

Mustafa YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

yeni kariyer açtım Trabzon'la ilk sezon şampiyonluk zor geldi bjk 81 puan aldı biz 82. ikinci sezon doumbia ve louis schaub bedelsiz geldi. botafogo'dan emerson santos'u aldım imkanı olan kaçırmasın bu adamı stoper gözüküyor ama sağ bek'de oynuyor bi kariyerimde aldığımda stoper'de kötü olunca sağ bek yapmıştım muazzam katkısı vermişti iyi paraya göndermiştim. şuanda gayet iyi gidiyor. river'dan driussi'yi aldım forvete alışma evresinde seneye fazlasını verecektir. gs'den koray'ı aldım ve feyeenord'dan bilal başakçıoğlu'nu. yerli olarak gayet iyiler. yaşı gelmişlerin alayını gönderdim. 30'u göreni tutmuyorum takımda. doumbia'yıda almayacaktım ama malum reel'deki transfer sezonu can çekti birde liver'dan andre wisdom'u aldım fiziksel olarak çok iyi durumda. bonservislerde bonus olayını yüksek tuttuk. ilk sezon sadece dinamo'dan angelo henriguez'i almıştım hayli işimi görmüştü hugo ile.

en ayar olduğum husus çalışan alamıyoruz maaş faktöründen o yüzden yalan yok satamadığım adamı maaş'tan kurtulmak için menejer ekleyip yolladım. ibnelik mi ibnelik ama çok fena can sıkıyor personel alamamak takıntılıyım bu hususta.ki yinede maaş çok düşük verebiliyor takım. fm16'da böyle değildi. nalet olası uefa kriterleri.

alt yapıya yine önceki sayfada yazdığım elemanı aldım ilk sezon iki tane 5 yıldızlık adam çıkardı yine ama real harbi çakal hemen konuyor teklif yaptı 5 milyona kadar çıktı vermedim ofansımı. o alt yapı elemanını napın edin alın ben bütün bonusları verdim ancak öyle aldım.

okay'la onazi'yi değişerek kullanıyorum. yusuf'la abdülkadir'i. bero sağ açık oyunda onuda bilal'le. yusuf yazıcı muaazam verimli oynuyor. az sonra şl maçında basel'le oynayacağız. zenit'i deplasmanda yendik psg'ye içerde yenildik. büyük ihtimal çıkarım gruptan zira şu kadro çok üstün oyunda. sezon sonu bi stoper ve iki kanatla şl'de daha iyi iş yaparız tabi oyuncular sal beni daha büyük lig daha fazla maaş diye yakamıza yapışacak zor iş

edit: gruptan çıkarım dedim ama unuttum ben Trabzonspor'um hep şanssız. böyle bir şey olabilir mi ? 36 şut 0 gol dağlara taşlara halbuki rakip ceza sahasına paslaşarak gir komutu etkin

Konu Mustafa YILMAZ tarafından (17.06.2017 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir.
    sadece aşk bizimkisi

Pshycologist41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

270 saat oyun süresi yapmışım daha 1 sezon bile bitiremedim. Ben sitelerde paylaşılan taktikleri hiç kullanmadım kullanmakta istemem. Kendim bişeyler yapmaya çalıştım sürekli. Farklı takımlar farklı kombinler falan derken sonunda bir taktik tutturmayı başardım sanırım. Şüphesiz herkesin kendi taktiği vardır yinede denemek isteyen arkadaşlar olursa ben bunu daha geliştiririm diyen olursa diye taktiğide paylaşıcam.

Henüz gol yemedim.

Lorenzo insigne taktiğe uymuyordu Tottenham tarafından da izleniyordu dembele ile takasa soktum üste 9m e verip dembeleyi aldım tek transferim.

Taktik
    https://www.mediafire.com/?fug5kt3sh9df3gd

Murat' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

@Pshycologist41

İndirdim, bakalım nasılmış. Hiç gol yememen enteresan.

Nereden
    Kocaeli

Alıntı Murat' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Pshycologist41

İndirdim, bakalım nasılmış. Hiç gol yememen enteresan.
    Sonucları bildirirseniz sevinirim.

Nereden
    Ankara

İlk sezonu şampiyon tamamladık. İkinci sezon kadrom:

s.jpg

Türk oyuncu bulmak çok zor para da yok mecbur 2-3 ucuz alternatif almak durumunda kaldım. Yusuf'u Benfica'ya satmıştı yönetim hemen ardından şikecilere kiraladılar ben de bu saçmalıklara dur demek adına 2 yıllığına kiraladım Bunların yanında kadro kalabalığından kurtulmak müthiş bir his gerçekten bir de Demir'i sattım diye taraftarlardan trip yemeseydim iyiydi de... Transfer hedefimiz sağ bek, stoper, orta saha ve sol açığa bir kaç gömlek üstü oyuncu alabilmek. Yabancıları daha iyileriyle değiştirmek şeklinde olacak bu da çünkü iyi Türk oyuncular bir hayli pahalı. Ricci, Lautaro, Bero ve iyi teklif gelmezse Mas, Onazi belki de Konan dışındaki yabancıları elden çıkarmayı düşünebilirim. Perreira'yı yanlışlıkla şampiyonlar ligi kadrosuna almayı unuttum onla da atıştık zaten sözleşmesi de bitecek. Gabriel'e sağ bek çalıştırıyorum ama o da kısa vadede zor gözüküyor.

2.jpg

Nereden
    İstanbul

Alıntı Yiğit SARI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk sezonu şampiyon tamamladık. İkinci sezon kadrom:

s.jpg

Türk oyuncu bulmak çok zor para da yok mecbur 2-3 ucuz alternatif almak durumunda kaldım. Yusuf'u Benfica'ya satmıştı yönetim hemen ardından şikecilere kiraladılar ben de bu saçmalıklara dur demek adına 2 yıllığına kiraladım Bunların yanında kadro kalabalığından kurtulmak müthiş bir his gerçekten bir de Demir'i sattım diye taraftarlardan trip yemeseydim iyiydi de... Transfer hedefimiz sağ bek, stoper, orta saha ve sol açığa bir kaç gömlek üstü oyuncu alabilmek. Yabancıları daha iyileriyle değiştirmek şeklinde olacak bu da çünkü iyi Türk oyuncular bir hayli pahalı. Ricci, Lautaro, Bero ve iyi teklif gelmezse Mas, Onazi belki de Konan dışındaki yabancıları elden çıkarmayı düşünebilirim. Perreira'yı yanlışlıkla şampiyonlar ligi kadrosuna almayı unuttum onla da atıştık zaten sözleşmesi de bitecek. Gabriel'e sağ bek çalıştırıyorum ama o da kısa vadede zor gözüküyor.

2.jpg
    Trabzonspor ile devam edeceksen mutlaka Altınordu'yu kedine bağla geçen sene fm16 da world class tüm Türk oyuncular onların alt yapıdan çıkmıştı. Bizim alt yapidan gelişince sağlam oyuncular çıkıyor. Fb ve gs de iyi özellikle gsden de iyi yerliler çıkıyor

Nereden
    Ankara

Alıntı Fatih Çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trabzonspor ile devam edeceksen mutlaka Altınordu'yu kedine bağla geçen sene fm16 da world class tüm Türk oyuncular onların alt yapıdan çıkmıştı. Bizim alt yapidan gelişince sağlam oyuncular çıkıyor. Fb ve gs de iyi özellikle gsden de iyi yerliler çıkıyor
    Tavsiye için teşekkür ederim belli bir kulübe nasıl pilot kulüplük teklifi atılıyor? Daha önce yapmamıştım hiç.

Bu arada kadrodaki kiraya verdiğim Soner Şener de iyi çıktı potansiyelli duruyor.

Nereden
    İstanbul

Alıntı Yiğit SARI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiye için teşekkür ederim belli bir kulübe nasıl pilot kulüplük teklifi atılıyor? Daha önce yapmamıştım hiç.

Bu arada kadrodaki kiraya verdiğim Soner Şener de iyi çıktı potansiyelli duruyor.
    Yönetimden istedikten sonra senin seçmeni istiyorlardi sanırım güven yüksekse veya başka bir tane daha önerme seçeneği vardı net hatırlamıyorum. Pilot kulüp yapamazsan bile alt yapılarını takibe alıp, potansiyelli oyuncuları hakkında transfer istediğin yönünde demeç vermek ise yarıyor bayağı. Özellikle de sözleşme bitimine 1 sene kala oyuncuyu huzursuz edip üzerine çökmek gibisi yok

Nereden
    İstanbul

Ben de taktiğimi sizlerle paylaşmak istedim FM 15 zamanında 4-6-0 şeklinde başlayıp evrile evrile bu noktaya gelmiştir. Kaleyi görünce vur talimatı saç baş yoldursa da 36 şut 0 gol ihtimali barındırmıyor Sevmesem de oynatıyorum isteyen revize edebilir FM 15 ve 16 da Trabzonspor'u Orkan Çınar ile CL şampiyonu yapabilecek düzeyde efektifti ancak FM 17'de henüz konuşmak için erken ama Ligde gayet iyi verim veriyor. Taktikte en önemli Mevki kanatlar; bitiricilik, hız, orta yapma çok önemli zira tüm yükü onlar çekiyor forvet ise daha çok kritik anlarda sahneye çıkıyor.Buna ek olarak ters ayaklı kanat kesinlikle kullanmayın Orta saha üçlünüzde mutlaka uzaktan şut atacak bir oyuncu bulundurun.İki yönlü orta sahalardan biri mutlaka teknik açıdan iyi olmalı ki takım kısır kalamsın. Takımda genel dikkat edilecek özellikler ise 1. pas 2.güç 3. top kapma şeklinde sıralanmalı.

Şu an ligde 39 puanla averaj ile Bayern'in arkasınday 2. sıradayım en yakın rakibimle aramızda 5 puan fark var.17 Maçta 12 G 3B 2M almış bulunmaktayım. 2. sezonumda transferim ise bu arkadaşlar:

Konu Fatih Çelik tarafından (18.06.2017 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.

Murat' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Oyun oynarken bir save dosyası aldım ve takımdan istifa edip tatile çıktım ilerleyen zamanlarda ne olacağını görmek için. Trabzonspor dört yıl üst üste şampiyon olmuş. Ligi domine etmiş ama Avrupa'da yokları oynuyor. Gönderdiğimiz Alim Öztürk'ü 18 milyon liraya geri almışlar. Arda Turan'ı da serbest oyuncu olarak kadroya katmışlar. Yazıcı , Okay, Onazi ve Onur takımın bel kemiği.

Birtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Leipzig ile oynadım en son, yaklaşık bi 1 aydır da açmıyorum oyunu.

İlk sene 3. ikinci sene şampiyonluk ve beraberinde uefa kupasını aldım. Kadro zaten potansiyelli gençlerden oluşuyor altyapıda acayip çocuklar var.

Ki yönetimde başarı arttıkça parayı döküyor resmen önüme. Şampiyon olduğum seneye 76 milyon euro bütçe verildi ama genç oyuncu transferi isteniyor hep al sat stratejisi yani bende 23 yaş üstü hiç transfer yapmadım zevkli bir serüven olmuştu öneririm bu takımı.

Nereden
    Ankara

Asın bayrakları renktaşlar Az önce, Real Madrid ve Napolinin arkasında olympiakos un önünde 3.olarak tamamlayarak Avrupa Liginde devam ettiğim serüvenin finalinde, Arsenal i dk 12de Patrick Roberts in attığı golle 1-0 yenerek 2023 yılı Avrupa Ligi şampiyonu oldum. Gs liler artık susacak
    TRABZON SPOR

Furkan Tütüncü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

İsabetli şut çekemeyen fb
    Transfer dönemi de ayrı keyifli oluyor bu oyun Bu sefer fena taktik tutturdum.

B61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

2 yıldır şampiyon oluyorum, geçen sene ŞL'de gruptan çıkıp Madrid ile eşleştim, 1-1 iç saha 0-3 dış saha mağlup oldum. Onlar da ŞL'yi aldılar zaten

Bu da 2018/19 senesinin kadrosu. Grubum; Juve-Liverpool-SLB

İlk maç Juve deplasmanı 1-1.

Konu B61 tarafından (22.06.2017 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

bordomavi1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

@Pshycologist41

3lü savunma oyunda gayet başarılı. Ben de Conte'nin oynattığı futbola benzer bir sistem ve dizilişle oynuyorum.

Taktiğiniz de geriden oyun kurma konusunda sıkıntı çekmiyor musunuz?

Nereden
    İstanbul

Şanlı Hamburg'umuz son maçta Bayern'i deplasmanda yenerek 6 puan fark ile şampiyonluğunu ilan etti. Detaylar iftardan sonra.

B61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı bordomavi1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Pshycologist41
    3lü savunma oyunda gayet başarılı. Ben de Conte'nin oynattığı futbola benzer bir sistem ve dizilişle oynuyorum.

3 stoperli taktiklerde stoperdeki isimler 'pasör stoper' olarak oynar. Bu da defanstan gerek uzun, gerekse kısa pasla çıkmayı kolaylaştırır. Tabii orta sahada veya ileri üçlünün herhangi birinde(en azından benim taktiğim için) iyi bir pasör bulunması gerekiyor. Bende o görevi Yusuf Yazıcı üstleniyor.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

bordomavi1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı M.Berke Gayretli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 stoperli taktiklerde stoperdeki isimler 'pasör stoper' olarak oynar. Bu da defanstan gerek uzun, gerekse kısa pasla çıkmayı kolaylaştırır. Tabii orta sahada veya ileri üçlünün herhangi birinde(en azından benim taktiğim için) iyi bir pasör bulunması gerekiyor. Bende o görevi Yusuf Yazıcı üstleniyor.
    Bana nasıl oynadığım hiç farketmiyor. O stoperler her türlü pasör olur. Ben arkadaşın taktik de ortasahaların hepsini iki yönlü görünce şaşırdım. Taktiği de çok başarılı olmuş ilgimi çekti ondan. Oyuncunun pasör olması falan da oyun da çok etkili değil zaten ona doğru rolü vermedikten sonra.
    Konu bordomavi1 tarafından (22.06.2017 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.

Ertan1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

tekara sale de 34 tl
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Nereden
    Kocaeli

Alıntı bordomavi1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Pshycologist41

Hocam taktikte tempo yüksek oldugu için elbette ki topla oynama yüzdeleri %65 70 leri görmüyor ama hiç sıkıntı yaşamadım. Defanstan kısa pasla çık açık oynuyorum ortasahalar zaten pire gibi çalışıyorlar iki yönlü yapınca. Çok yönlü bekler ise ofans anlamında çok katkı yapıyorlar. Bu taktikle atak yaparken 7 kişi saldırıyoruz 3 lü defans ta orta sahaya kadar yaklaştıgı için biz atak halindeyken rakip takımın olası bir top cıkarma çabasında da anında bu 3 lü defansımız topu orta sahada kapıp atagımızın devam etmesine vesile oluyorlar. Adeta bogucu bir baskı. Tabi maç motorunun dengesizliğine değinmeye gerek yok sizin şut istatistiğiniz 30 şut kaleyi bulan 15 şut direkten dönen 2 top mutlak gol pozisyonu 3 falanken bile adamlar 1 kere ya da 2 kere gelip gol atıp gidebiliyorlar. Adamın attıgı sut 3 kaleyi bulan 2 maçtaki skoru 2 olabiliyor.

Ben taktiğin linkini paylaştım. Daha geliştirebilenler benden daha iyi bilenler olur diye denemenizi varsa sizden de birşeyler katmanızı isterim.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Zaten geçenlerde 33e düşmüştü. Şimdi daha da düşer diye bekliyordum az geldi bana

Furkan Tütüncü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten geçenlerde 33e düşmüştü. Şimdi daha da düşer diye bekliyordum az geldi bana
    uzun süre daha fazla düşmez şimdi kaptın kaptın yoksa baya beklersin gerçi şuan yoğunluktan girilmiyor steame

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)