1 Adet gönderilmiþtir.
Trabzon ticaret ve Sanayi Odasý, Ýl'deki meslek kuruluþlarý ve dernekler ile birlikte organize ettiði; 'Trabzonspor'a Desteðe Devam' isimli kampanyayý dün düzenlenen basýn toplantýsý ile baþlattý.
Toplantýya KTÜ Rektörü Prof. Dr. Ýbharim Özen, Gümüþhane Üniversitesi Rektörü Ýhsan Günaydýn ve Mardin Atuklu Üniversitesi'nin Trabzonlu Rektörü Serdar Bedii Omay, Trabzon Ticaret Borsasý Baþkaný Sebahattin Arslantürk, DKÝB Baþkaný Ahmet Hamdi Gürdoðan, TSO Meclis Üyeleri ve meslek kuruluþlarý ile dernek temsilcileri katýldý.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasý'nda konuya iliþkin düzenlenen basýn toplantýsýnda konuþan Yönetim Kurulu Baþkaný Þadan Eren þöyle devam etti:
“Bizler Trabzon meslek kuruluþlarý ve dernekleri olarak; þehirde ve taraftarda var olduðu aþikar bu heyecana ortak olmak ve Trabzonspor Kulübüne maddi destek saðlama amacýyla Trabzonspor taraftarýnca çok arzu edilen kýsa mesaj kampanyasýný baþlatmýþ bulunmaktayýz. Tüm Trabzonsporlular Turkcell, Vodafone ve Avea faturalý hatlarýndan 'TS' yazýp 6761'e göndererek Trabzonspor Kulübü'ne 5 YTL katkýda bulunabilirler. Mesajlar 2 kýsa mesaj olarak ücretlendirilecektir.”
---------------------------------------------------------------------------------
Arkadaþlar, bir önceki baþlýkta SMS organizasyonu çok karmaþýk olduðundan yeni baþlýktan devam etmenizi rica ediyorum...
Konu Badaloðlu tarafýndan (11.09.2008 Saat 17:53 ) deðiþtirilmiþtir.
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERÝR!...
1 Adet gönderilmiþtir.
Kontörlü hatlarýn da kampanyaya katýlmasý desteði önemli oranda katlayacaktýr.
Konturlu hatlar da Katýlýrsa Guzel Olur !!!
Evet ayný þekilde kontörlü hatlarýnda kampanyaya katýlýmý çok daha fazla meblayý kulübümüzün kasasýna katar....
Ayrýca etrafýnýzdaki eziklerin telefonlarýndan kulübe sms atýn çok zevkli ve keyifli oluyor....
Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Katkýmýz sürecek...
...her anlamda.
fatýh tekke ýcýn 10 sms de benden tabý sýmdýlýk
3 adet sms gönderilmiþtir.
2 mesaj attým hemen. dahasýda gelecek. her aile ferdinin telefonundan 2 tane atarsam 20yi bulur![]()
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamýna hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sýrasýnda- bunu açýklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsýlýr ve tartýþýlýr. Tefrika (ayrýmcýlýk, nifak) yaratmýþ olurlar. O nedenle dikkatli olmalarýný tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralýk 1933)
feneri "ampül" aydýnlatýr ancak "güneþ" kendiliðinden ýþýk verir !
1) bu 5 ytl lik ücretin ne kadarý kulübe gidiyor?
2) sadece faturalý hatlara açýlmasý iþin ilk etabý mý? yani ileride faturasýz hatlarada bu servis açýlacak mý?
Ben Kuzeyin Oðlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanýn Baþkenti! Ben TRABZONUM, BÝZ TRABZONSPORUZ!!!
5ytl+2sms ücteri 5 ytl direk klübün kasasýna girer 2 smste Gsm operatörüne..
1 adet mesaj gönderdim.hadi hayýrlý olsun
kulubumüze yapmýþ olduðunuz katkýlardan dolayý teþekkür ederiz diye mesaj geliyor
Eðer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiðini de anlayamazsýn." - House (2004)
Bu kumpanyaya içazet etmeyen kullarýn baþý vurula.....
Profesyonelleþemeyen Kurumsallaþamayan hiç bir kurumun baþarýlý olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yurtdisindan kampanyaya katilmak mümkünmü acaba??
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yaklaþýk 1 ay önce basýnýn haberi yokken,BMN üyeleri bu haberi almýþtý zaten
Davranýn uþaklar!..
Yelkenimizdeki rüzgarý çaldýlar, yýlmadýk...
üvret derken?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Þuan itiabiyle mj atýlmþtýr. gelen cevap ( Klübümüze yapmýþ olduðunuz katkýdan dolayý teþekkür ederiz )
Ýçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
TS yaz 6761'e gönder
Kentimizde bulunan meslek kuruluþlarý ve dernekleri, kulübümüze destek saðlamak için SMS kampanyasý düzenlediler.
'Trabzonspor'a Desteðe Devam' adý verilen kampanyayla taraftarlarýmýz tüm GSM Operatörlerinden ''TS' Yazýp 6761'e göndererek kulübümze 5 YTL katkýda bulanabilecekler.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasý'nda (TTSO) toplantý salonunda gerçekleþtirilen kampanya töreni öncesi kulübümüzün tarihini ve baþarýlarýný anlatan bir video gösterimi yapýldý.
Toplantýya Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Ýbrahim Özen, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Serdar Bedii Onay, Gümüþhane Üniversitesi Rektörü Ýhsan Günaydýn, TTSO Baþkaný Þadan Eren, Trabzon Ticaret Borsasý Baþkaný Sebahattin Aslantürk, Doðu Karadeniz Ýhracatçýlar Birliði Baþkaný Ahmet Hamdi Gürdoðan ve davetliler katýldýlar.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasý (TTSO) Baþkaný Þadan Eren, Þubat ayýnda göreve gelen yönetim kurulumuzun, kurumsallaþma hamlelerini önemli transferlerle süslediðini belirterek "Þehrimize yeni bir hava ve yeni bir heyecan getirmiþlerdir. Kombine kartlarýn satýþý konusunda baþta Trabzon Valiliðimiz olmak üzere tüm kurumlardan destek istenmiþ ve verilen destek taraftarlarýn ilgisiyle birleþince rekor bir sayýya ulaþýlmýþtýr" dedi.
Taraftarlarýn ýsrarla arzu ettikleri kýsa mesaj kampanyasýný baþlattýklarýný belirten Eren, "Trabzon Meslek Kuruluþlarý ve Dernekleri olarak þehirde ve taraftarda var olduðu aþikar bu heyecana ortak olmak ve Trabzonspor Kulübü'ne maddi destek saðlama amacýyla taraftarca da çok arzu edilen kýsa mesaj kampanyasýný baþlatmýþ bulunmaktayýz" diyek onuþtu.
Buna göre tüm Trabzonsporlular Turkcell, Vodafone ve Avea faturalý hatlarýndan 'TS' Yazýp 6761'e göndererek kulübe 5 YTL. katkýda bulunabilecekler. Mesajlar ise 2 kýsa mesaj olarak ücretlendirilecek.
resmi site
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
benimki kontürlü ne olacak þimdi biz katkýda bulanamacakmýyýz.
Arkadaþlar,
Herkes internetin baþýnda olmayabiliyor.
Duyuralým.
Duyurulalým.
Duyurtturalým
Herkes ama herkes potansiyel bir sms'ci adayýdýr unutmayalým.
Annemin ve babamýn numaralarýndan 2þer tane gönderdim bütün akrabalardan göndermeye çalýþacaðým
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)