Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Play Station Çılgınlığı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Play Station Çılgınlığı

uzun zamandır yaklaşık 10 senedir play station oynuyorum.ilk olarak 98 de winning eleven 3 ile başladık oynamaya.sonraları silent hill,resident evil,metal gear hastası oldum.
    hala winning eleven oynarım.evlenince de çocuklarımla oynayacağıma eminim tabi ozamana kadar Allah bilir play station kaçıncı versiyonu çıkacak o da ayrı mesele.
    play station oynayanlar oynamış olanlar eminim birbirimize tavsiye edeceğimiz birçok oyun vardır.birçok oyunda birbirimizden yardım alabiliriz.

bu silent hill 1 in girişteki müziği mükemmel.zaten sonradan teoman bu müziği "senden önce senden sonra" adlı şarkısında da kullanmıştı.

resident evil 4; oynadığım en güzel 2. oyun. ilki tabi ki silent hill 1.

resident evil 3 ün güzeli. jill valentine.

metal gear solid.

metal gear solid'in karakteri; snake...

medal of honor...2. dünya savaşını en güzel anlatan oyundur.

winning eleven 3.98 de oynardık biz bu oyunu şimdi 12si çıktı

bide buna bakın

İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Metal gear solid , hastasiyim.... ama xbox 360'ciyim
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

Resident Evil benim pc d kurulu. baya bi oynadım çok zevkli.
      hala oynamaya çalışıyorum ama 5-3 e geldim oyunun bitmesine az kaldı ama lanet biryere geldim aylardır orayı geçemiyorum.
      bunun bi sebebide klavye ile oynuyor olmam. bu hızlı olmayı engelliyor bazı yerlerde. sinir oldum epeydir oynamıyorum ara verdim. ama birgün o takıldığım yeri geçeceğim.

Silent Hill in On numara bir oyun olduğunu söyleyen arkadaşlarım oldu. merak ettim aldım oyunu. ama becerip kuramadık pc ye
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resident Evil benim pc d kurulu. baya bi oynadım çok zevkli.
        hala oynamaya çalışıyorum ama 5-3 e geldim oyunun bitmesine az kaldı ama lanet biryere geldim aylardır orayı geçemiyorum.
        bunun bi sebebide klavye ile oynuyor olmam. bu hızlı olmayı engelliyor bazı yerlerde. sinir oldum epeydir oynamıyorum ara verdim. ama birgün o takıldığım yeri geçeceğim.

Silent Hill in On numara bir oyun olduğunu söyleyen arkadaşlarım oldu. merak ettim aldım oyunu. ama becerip kuramadık pc ye
        hocam onu ps de oynayacaksın.bi oyun bukadar mı gerilim dolu olur.bikeresinde 3 arkadaş oynuyoruz.gece saat 1-2 falan.silent hill 1 i oynayanlar bilir okul var çok korkunç.okulda geziyoruz.heryer karanlık bi fener var sadece.bi tuvalete girdik.bomboş.birden bi kız çocuğu ağlaması geldi.o an 3ümüz donduk.kımıldayamadık yerimizden.ben okadar korktuğum bi an daha bilmem
        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

Medal Of Honor'a PS 1'de başlamıştım ve mükemmeldi gerçekten . Hala da çok severim . Wining Eleven 4 ile başladım ben de PS'ye Resident Evil'i da çok severdim . Bunların dışında Spec Ops diye bir savaş oyunu vardı onu da çok severdim .

Yorum

ya ben de ps2 = winning eleven9 olmuş
            bundan kurtulamıyorum. napacam bilmiyorum
            gittikce oyun bayatlıyor tepki çekmeye başlıyorum çevremden ççç
            "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocam onu ps de oynayacaksın.bi oyun bukadar mı gerilim dolu olur.bikeresinde 3 arkadaş oynuyoruz.gece saat 1-2 falan.silent hill 1 i oynayanlar bilir okul var çok korkunç.okulda geziyoruz.heryer karanlık bi fener var sadece.bi tuvalete girdik.bomboş.birden bi kız çocuğu ağlaması geldi.o an 3ümüz donduk.kımıldayamadık yerimizden.ben okadar korktuğum bi an daha bilmem
              Tahmin ediyorum Aynen bu şekilde anlattılar banada. Adrenalini yüksek felan ...
              oyunu kurmadan önce filmini izle dedi arkadaş.
              gittim hem filmi aldım hem oyunu. söylenene göre ilk önce oyun yapılmış. film oyundan uyarlanarak çekilmiş.
              filmde güzeldi. ama oyunu henüz oynayamadım. bi gün oyunu kurmayıda başaracağım inşallah
              Gerçek budur. ☆

Yorum

hey gidi günler hey...

wining eleven 4 ile başladı ps maceram...

artık kaç yaşına kadar oynamaya devam ederiz Allah bilir..

beter bir hastalık

(UEFA)

Yorum

Play Station'da kaç kol iflas etti elimde be!
                  .

Yorum

en sevdigim oyunlar Fifa ve nbalive..nbalive oynamayin derim basketbolda son saniyelerde basket yiyince consolu az firlatmadim yere ama hala sapasaglam , gerci birde maci kazandiran basketi atinca havalara ucuyorum oda var ..

suan bende fifa08 ve nbalive07 var seneye ps3 alacam insallah ondan oyun almiyorum daha ps2ye..
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• Bir tane alamadım yahu..
                      Yakında KoF XII çıkacak ve ben oynayamayacağım...
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Parmaklarımın ağrısından duramazdım oynaya oynaya artık bıraktım sigara gibi bağımlılık yapıyo valla

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

İlk olarak Gökhan Öz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Parmaklarımın ağrısından duramazdım oynaya oynaya artık bıraktım sigara gibi bağımlılık yapıyo valla
                          Benim sağ baş parmağım su topluyordu devamlı
                          .

Yorum

Hey gidi karakutu ilk bunla başlamıştım rüyalarımı süslüyodu

Sonra Micro Genius

Bunların tadı daha başkaydı ama...

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

bunu ekleyince aklıma geldi. eskiden atari salonları vardı. televizyonlarda oynanırdı oyunlar. jetonlu.
                              bi oyun vardı uçaklı. uçak engelleri vurarak ve çarpmadan yukarı doğru ilerlerdi. ne zevkliydi ozamanlar ya
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X