uzun zamandır yaklaşık 10 senedir play station oynuyorum.ilk olarak 98 de winning eleven 3 ile başladık oynamaya.sonraları silent hill,resident evil,metal gear hastası oldum.
hala winning eleven oynarım.evlenince de çocuklarımla oynayacağıma eminim tabi ozamana kadar Allah bilir play station kaçıncı versiyonu çıkacak o da ayrı mesele.
play station oynayanlar oynamış olanlar eminim birbirimize tavsiye edeceğimiz birçok oyun vardır.birçok oyunda birbirimizden yardım alabiliriz.

bu silent hill 1 in girişteki müziği mükemmel.zaten sonradan teoman bu müziği "senden önce senden sonra" adlı şarkısında da kullanmıştı.

resident evil 4; oynadığım en güzel 2. oyun. ilki tabi ki silent hill 1.

resident evil 3 ün güzeli. jill valentine.

metal gear solid.

metal gear solid'in karakteri; snake...

medal of honor...2. dünya savaşını en güzel anlatan oyundur.

winning eleven 3.98 de oynardık biz bu oyunu şimdi 12si çıktı

bide buna bakın
hala winning eleven oynarım.evlenince de çocuklarımla oynayacağıma eminim tabi ozamana kadar Allah bilir play station kaçıncı versiyonu çıkacak o da ayrı mesele.
play station oynayanlar oynamış olanlar eminim birbirimize tavsiye edeceğimiz birçok oyun vardır.birçok oyunda birbirimizden yardım alabiliriz.

bu silent hill 1 in girişteki müziği mükemmel.zaten sonradan teoman bu müziği "senden önce senden sonra" adlı şarkısında da kullanmıştı.

resident evil 4; oynadığım en güzel 2. oyun. ilki tabi ki silent hill 1.

resident evil 3 ün güzeli. jill valentine.

metal gear solid.

metal gear solid'in karakteri; snake...

medal of honor...2. dünya savaşını en güzel anlatan oyundur.

winning eleven 3.98 de oynardık biz bu oyunu şimdi 12si çıktı

bide buna bakın

Yorum