peki Trabzonspor'da olacakmı?
Konami'nin yaptığı açıklamaya göre, Pro Evolution Soccer 2009 oyunu 15 Ekim'de Avrupa'da, Kasım ayı içerisinde de Japonya'da piyasalarda olacak. Ayrıca Konami, demo ile ilgili açıklamada da bulundu. Buna göre oyunun demosu, 11 Eylül'de PlayStation Network ve Xbox Live'da yayınlanacak.
BU oyunu merakla bekliyorum...En zevk verici futbol oyunu...
güzel bi haber bu ancak tsnın olması imkansız gibi. bunun için özel başvuru yapması gerek bizimkilerden birinin.ayrıca pes9da tanıtıcı reklam olduğu için lisans felan anlaşması olması gerekli uzun iş Tsnın olması şuanda imkansız gibi
Konu ilhan tarafından (10.09.2008 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.
Artık Turkcell Süper Ligi de olmalı.
Més Que Un Club
adamlar portekiz ve alman 2.ci ligini koymuşlar tsl yok yuh diyorum ya. ama onlarda haklı trde lisanslı kaç tane oyun satılıyo acaba ? biz bu sene şampiyonlar ligine katılalım iyi transfer yapalım seneye belki koyarlar
Trabznspor 'un olması demek Turkcell Super Lig'in olması demek, yani burda önemli olan TSL olucakmı olmıcakmı?
bundan önceki bütün PES sürümlerde BJK FB ve GS vardı.
Konu ilhan tarafından (10.09.2008 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.
Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Trabzonspor yoksa ben bu oyunu oynamıyorum...fifa da coşarım Trabzonspor umla yine![]()
Konu ilhan tarafından (10.09.2008 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.
Sabırsızlıkla PES'in yeni sürümü bekliyoruz![]()
bu görüntü fifa'nın oyunundan daha kaliteli bence..
sağ açığa süper bir pas atacak gibi.. ofsayt da yok
Arjantin de yeniyor hemde, foto süper yaa![]()
Gözünüz aydın Sacitle Barış![]()
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Süper lig olmayınca zevki çıkmıyor ya![]()
O yüzden sadece Fifa![]()
Görüntülerde bir değişiklik olduğunu görüyorum . Bilmem benimle aynı fikirde olan var mı . Grafikler daha gerçekçi olmuş yani . Fifa'nın grafiklerine benzemiş ama oynanabilirlik ve yapay zeka konusunda Fifa'dan çok daha üstün olduğunu düşünüyorum . Bekleyip göreceğiz .
konsol görüntüleri yerine pc görüntüleri olsa ya ...
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Çıkınca hemen alacağım oyunlardan birisidir her zaman PES.Bu sene yine kasıp kavuracaktır ortalığı.Bu seneki oyunda ayrıca daha fazla ligin olacak olması dahada sevindirici ancak TSL'nin olmaması bizler için üzücü ama ben 1-2 yıl içinde ekleyeceklerini düşünüyorum oyuna.Merakla ve heyecanla bekliyoruz Ekim'in ortasını..
Ayrıca Trabzonsporumuz'un BJK-FB-GS gibi oyunda olmamasının nedeni avrupa kupalarında boy gösteremiyor olmamız.UEFA'da veya Şampiyonlar Ligi'nde en azından 1-2 yıl gruplara kalsak oyuna otomatik olarak eklenecektir zaten..![]()
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
evet hadi hayırlı olsun bizler için.. turkcell süper lig falan trabzon olmayabilir ama yamalarla bu açığı kapatabiliyoruz arkadaşlar biliyosunuzdur umarım..
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
ben oynayamıyorum.alışık değilim.siz oynarken izlerim artık.
Sükür kavusturana.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Trabzonspor ve diğer 3 takım da pes 2009 da olacak arkadaşlar yalnız oyun ispanya liginin lisansını almadı. ayrıca oynanışı da 2008 e göre pek farklı değil. bu sene fark yaratacak oyun fifa 2009 olacak şaşırtıcı ama gerçek.
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Merakla bekliyorum![]()
-1461 TRABZON-
Dün Fifa 2008 oynadım,gerçeği söylemek gerekirse "Pes" kat kat daha iyi. Fifa'da oyun zevki diye bir şey kalmamış. Pes 2008 çok iyiydi 2009 da çok güzel olur inşallah.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
ıyı ama bı razda ha kullnıslı olsa oyun ıyı olur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)