Beþiktaþ maçý için bu konuyu araþtýrýyordum ben Olcay abi.Tabi Anadolu yakasýnda biryerlerde.Maltepe, Bostancý olabilir.Anadolu yakasýnda ki herkes rahatlýkla ulaþabilir.O taraflarda bilindik güzel bir mekan varsa ben varým
Baþlýk pek olmadý denebilir.
Amacým þu;
Kadýköyde,cadde maç günleri fb formalý ailelerin,taraftarlarýn bayram alaný gibi.
Bizde istanbulda bu yoðunluðu yaþamak adýna bir yöreyi kendimize bayram yeri belirlemeliyiz.
Maç günleri orda olmak için.
Rengarek formalarla.
Ailelerle.
Çocuklarla.
Arabalarla.
Katký bekliyorum.
En kalabalýk olabileceðimiz yer mesela neresi olabilir?
Beþiktaþ maçý için bu konuyu araþtýrýyordum ben Olcay abi.Tabi Anadolu yakasýnda biryerlerde.Maltepe, Bostancý olabilir.Anadolu yakasýnda ki herkes rahatlýkla ulaþabilir.O taraflarda bilindik güzel bir mekan varsa ben varým
Bence "BEÞÝKTAÞ" ya da "ÜSKÜDAR" olsun...
Diðer yerlerin ulaþýmý hep zorluk çýkartýr...
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Bakýrköy,Taksim ve Mecidiyeköy .
Bu 3 bölgeyede ulaþým yönünden kesinlikle sýkýntý çekeceðimizi düþünmüyorum.
Siyah ile iþaretlemiþ olduðum yer hiçbir 1.lig takýmýnýn bölgesine yakýn olmadýðý için daha uygundur..
Konu Serdær tarafýndan (09.09.2008 Saat 15:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Büyük Takým Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
taksim yada ÜSKÜDAR daha iyi olur sanki genelleme yapmamak gerekir lakin trabzonlu ve trabzonsporlular daha çok anadolu yakasýnda ikamet etmektedir.
anadoluda bir yer seçilebilir kanýmca...
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcularýn,kendini özel hissetmesi ve insanlara biþeyler vermek zorunda olduklarýný bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düþünüyorum.'' Kazým KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---ÝKU TS---
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcularýn,kendini özel hissetmesi ve insanlara biþeyler vermek zorunda olduklarýný bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düþünüyorum.'' Kazým KOYUNCU.
bencede taksim çok uygun...hatta bu maçta bi organizasyon düzenlemeliyiz...
twitter.com/TSerdarSx
anadolu yakasýnda bostacý küçükyalý sahilinde çamlýk kafe var.
maltepe de sahilde kafeler var.
Ýngiltere'de ay yýldýzlý bir takým var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli Ýngiliz Takýmý http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Ýngiltere'de ay yýldýzlý bir takým var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli Ýngiliz Takýmý http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Anadolu, Anadolu yakasýnda, Avrupa, Avrupa yakasýnda toplanmalý. Avrupa yakasý tercihe göre ikiye üçe bölünebilir.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|Ýki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Olcay Hocam, nereden buluyorsun böyle orjinal baþlýklara konu olacak fikirleri? Tebrik ederim vallahi
Zaten forum ödüllerinde bu kategoride oyum da sana gitmiþti
Þu fikirlerinden bir tanesini de PM den bana yollasan da bizim de þöyle fiyakalý bir baþlýðýmýz olsa forumda
Bana kalýrsa Anadolu için Üsküdar ya da Kadýköy, Avrupa için ise Beþiktaþ, hem ulaþým hem de oturulabilesi olarak en uygun yerlerdir..
Hem ulaþýmý kolay, hem de bol manzaralý efil efil boðaz havasý.. Daha ne olsun
"söylediklerin kimseyi rahatsýz etmiyorsa hiçbi' þey anlatmýyorsun demektir"
GW
Bence Metrobus hattý uzerýnde olursa daha faydalý olur.Cunku bu sene baya bý uzatýldý ayrýca bundan sonraký senelerde,bi taraftann Bahçeþehir ve Beylikdüzü diðer taraftan da Anadolu yakasýna uzatýlýcak galýba..Bu hat uzerýnde ortaya yakýn bý yer olursa daha ýyý olur fýkrýmce..O da Bakýrkoy gýbý duruyor sanký ??
perdere la trebisonda
@miractopal
Þey mi demek gerekiyor.
Avrupa Yakasý Anadolu yakasýný döver gibisinden
Anadolu yakasýnda oturan kiþi Avrupa yakasýna gelme konusunda.
Avrupa yakasýnda oturan kiþi Anadolu yakasýnda gelme konusunda sýkýntý yaþar.
Deðerli büyüklerimizin dediði gibi 2 ayrý yerde grup olmak lazým.
Anadolu --> Üsküdar
Avrupa --> B.köy,Taksim,M.köy
2 yerin toplanacaðý yer Avrupa yakasý B.köy,M.köy olsun
Konu Serdær tarafýndan (09.09.2008 Saat 16:27 ) deðiþtirilmiþtir.
twitter.com/TSerdarSx
Benim için fark etmez...Neresi olursa olsun gelmeye çalýþýrým...
Bize her yer Trabzon:tsmeþale:
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir þeye, bedel neyse onada katlanýr. Yarabbi Kahrýnda hoþ, Lütfunda hoþ dedik… iki saniye sonrasýna garantimiz olmayan bir hayatýmýz için fýrýldak olmaya gerek yok, ben fýrýldaklýk istemem…( M . Y )
Evet, Anadolu yakasýnda ki büyüklerimizden(anladiniz siz oni) mekan adresi bekliyoruz.
bence 2'ye bölünmesi daha iyi
avrupa yakasýndakiler için bi yer, anadolu için bi yer ....
avrupa yakasýndakiler için (bakýrköy,taksim,fatih civarlarý)
anadolu için kararlaþtýrýr anadoludaki arkadaþlar...
hem daha zevkli olur maç izlemek bölece
Hakký gel sýrrýný eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme þakir,
Defineye malik viraneler var.
bencede bir an önce mekan yerleri belirlenmeli...
bu arada zeytinburnu-kabataþ tramvay hattýnda yapýlabilmesi gibi bir ihtimal var ise eðer birkaç mekan biliyorum...yardým edebilirim...
Bu mekanlarý seçerken semtinize yakýn olaný seçmememiz lazým. Mekanlarý seçerken Trabzonsporlular tarafýndan siz gitmeden önce uðrak yeri olduðuna, maçlarý burda seyrettiklerine emin olmalýsýnýz.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|Ýki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)