ayip denen bir şeyvar...bu nasil taraftar böyle..ispat edemezsin biliyorum çamur at izi kalsın senin gibiler senol güneşe aynisınınyapıyor..sonra neden kupa gelmiyor neden şampıyon olamıyoruz.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Dün gece Sion-Rubin Kazan maçıyla avrupa liginde en çok forma giyen Türk oyuncu olmuş.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Gökdeniz az önce biten maçta Krylya Sovetov'a 2 gol attı. Maçı Rubin 2-0 kazandı. Özellikle ilk golü çok iyyidi.
Maçtan sonra rakip teknik direktör dahil herkes tek tek Gökdeniz'i tebrik etti gurur duydum tekrar tekrar.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
neredeyse 1 yıldır topa ayağını değdirmeyen Arda ile gurur duyanlar Gökdeniz'i nedense hiç görmezler....
Avrupa'da daha önce hiç bir oyuncu için Gökdeniz kadar büyük bir panart yapıldığını hiç görmedim...
Ruslar görüyor anlıyor lakin içimizdeki İrlandalılar görmüyor...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Gokdeniz'in yaptiklari cok onemli. Ama her seyde oldugu gibi imPARAtor ve cevresi icaze vermedigi icin gundeme gelmiyor.
Bir de birsey merak ettim.
Rubin Kazan maclarini neden yeni stadinda oynamiyor. Avrupa Kupasi maclarini oynuyorlar ama lig maclari eski stadlarinda. Nedenini bilen var mi?Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer 1 yıl daha uzatmazsa sayılı maçı kaldı yavaştan başlığını nostaljiye alalım. Tataristan'da yaşamaya devam mı edecek merak ediyorum.
kazan uzatacak maddiyata artik sahip degil
[MENTION=51294]castillo61[/MENTION] ins öyle olurEn son selcuk tarafından düzenlendi; 19.12.2017, 19:37."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson 1 yil bize gelirse sasirmam
kazan uzatacak maddiyata artik sahip degil
Yorum
-
Gökdeniz* Karadeniz emekliliğini resmen açıkladı!*Rubin Kazan'da 10 sezondur forma giyen Gökdeniz Karadeniz, emeklilik tarihini duyurdu.
"KARİYERİMİN SONUNA GELDİM"
Son maçına 7 Mayıs'ta çıkacağını açıklayan Gökdeniz Karadeniz, "20 yıllık futbol kariyerimin sonuna geldim. Her şeyden önce aileme minnettarım. Trabzonspor'da 10 yıldan fazla oynadım ve bundan gurur duyuyorum. Sonrasında 10 harika yıl Kazan'da geçirdim. Futbol kariyerimin sonuna geldim. 7 Mayıs'ta Kazan Arena'daki veda maçımda son kez bir futbolcu olarak karşınızda olacağım." ifadelerini kullandı.
Trabzonspor'da 2000-2008 yılları arası forma giyen Gökdeniz Karadeniz, 10 yıldır Rubin Kazan'da oynuyor. 38 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon 20 maçta 2 gol attı ve 6 asist yaptı.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum