Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Atkinizi Takin - Formanizi Giyin !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atkinizi Takin - Formanizi Giyin !

Özellikle Trabzon disinda ikamet eden arkadaslar atkiniz devamli yaninizda olsun ve mutlak suretle de takin...

Bu adaletsiz arena da dik durusu temsil ediyorsunuz ve varliginizi da hissettirmeye mecbursunuz.. Is te okulda her yerde atkinizi takin, takmayanlari uyarin... Edited by: Külünkoglu
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Kesinlikle... Bir keresinde GS'yi yendigimiz bir maçtan sonra Ankara'da atkili bir arkadasa "naber" demistim gülerek, "iyi, sende mi bizdensin" diye karsilik vermisti yillardir tanisiyormusuz gibi. Insan kendini iyi hissediyor böyle durumlarda...

Yorum

Walla ben TRABZON disina çikacagim zaman yanima alacagim 2 tane önemli esyam.Bir formam 2 atkim.Olmazsa olmaz benim için sehir disinda.Göhsümü gere gere formamida giyerim atkimida sayarim.
      [b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

o kutsal renkleri üzerimizxden çikarmak çok zor.her zaman üstümüzde.heleki son zamanlarda bizim semtte trabzonspor atkisi takanlarin sayisi gittikçe artmaktA bu kesinlikle gurur verici bi sey
        düsLeRiN ReSSaMi...

Yorum

Iyide aga hangisini takayim?Zira bende bir sürü var; hepsi birbirinden güzel[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
            Iyide aga hangisini takayim?Zira bende bir sürü var; hepsi birbirinden güzel[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ahmet abi sen bana bir tane GG atkisi ayarlasana.Seninle degis tikus yapalim Gençler maçinda.
            Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

Atkisiz sokaga çikmam. Sirf yazlari da atki takmak için yazlik atki aldim cafcafli bi se.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak Faruk tarafından gönderildi

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Ahmet abi sen bana bir tane GG atkisi ayarlasana.Seninle degis tikus yapalim Gençler maçinda.

Faruk, Gurbetçigençler'in yeni atkilarini bende daha görmedim.Turan reis çiktidiyor ama daha görmedik.Ama benim özel olarak dizayn ettigim atki var onu yaptirabilirsem dehset olacak.O zaman sana 1 tane ayarlarim olurmu?
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Ahmet abi su yaptigin tasarimlari maille gönderir misin söz kimseye göndermeyecegim.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

14.oldugumuz sezonun 14.haftasiydi yanlis htirlamiyorsam,Ramazan ayinda Avni Akerde FB ile oynuyoruz..Sinifin iftar yemegi var bu yüzden maçi seyretmeye gidemedim ama içim içimi yiyo..Gözüm sürekli telefondan gelecek gol haberinde..Ilk yarida ve 2.yarinin basinda Zafer'in attigi goller var,uche'de 90'da atiyo,2-1 kazaniyoruz..Haliyle müthis bir sevinç var bende,,sonuçta FB galibiyeti..Maç bittikten sonra sultanhmet'te bulundugumuz mekandan çikiyoruz,üstümde TS atkisi var..Tam çikarken TS atkili bir kardesimle karsilasiyoruz..Onun da gözlerinin içi gülüyor galibiyetten dolayi,bi an birbirimize bakiyoruz ve simsiki sariliyoruz birbirimize...daha önce hiç tanimadigim bi insan..

bu olay beni hayatimda en çok duygulandiran olaylardan biridir ve bence bu olay bizim diger takimlardan farkimizi ispatliyor..TS taraftarlarinin birbirine olan bagliliginin bir göstergesi..

biz farkliyiz,bizim 3takimi tutan taraftarlardan büyük farkimiz var,biz sürüye dahil olmamis insanlariz..bundan dolayi içimizde tasidigimiz heyecani disa yansitmak için mutlaka TS ile ilgili bir aksesuar tasimaliyiz..Atki da olabilir forma da..Hiç bisey yapamiyosaniz mavi kot pantolonun üstüne bordo kazak giyin..Üstünüzde mutlaka bordo-mavi renkleri tasiyin..Hali saha maçlrinda mutlaka TS ile ilgili bi kiyafet giyin..Insanlarin gözünde asinalik olusturun..bunlari herkes uygularsa hem Metin Abi'nin dedigi gibi dik durusumuzu göstermis oluruz,,hem de Bizans takimlarina ve taraftarlarina karsi gözdagi vermis oluruz...Edited by: Berat Tekke
                    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

aynen metin abiye katiliyorum hatta su yaziyi yazarken bile boynumdaki atki sicakligini artttirdi.
                      Medeniyet demek açmak ise bedeni
                      Desenize hayvanlar bizden daha medeni

Yorum

İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Özellikle Trabzon disinda ikamet eden arkadaslar atkiniz devamli yaninizda olsun ve mutlak suretle de takin...

Bu adaletsiz arena da dik durusu temsil ediyorsunuz ve varliginizi da hissettirmeye mecbursunuz.. Is te okulda her yerde atkinizi takin, takmayanlari uyarin...

Atkiyi tak ve taktir...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

takariz yigitler gibi hemde
                          <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

Disarda da Trabzonda da sürekli olarak takiyorum...Ve özellikle gösteriyorum...

Saygilarinla...

Yorum

sadece atki degil tesbih çakmak anahtarlik telefonunuzun logosu vs..

özelliklede maglup oldugumuz zaman çok takmisimdir.. takimi kötü durumdayken takimina küfreden takimini savunamayan mümkün oldugu kadar takimindan bahsetmeyen ve kaçan bizansla aramizdaki farkta budur..
                              Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X