Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24. Hafta I Trabzonspor - Fatih Karagümrük I 27 Şubat 2026 Cuma Saat:20.00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Lig 24. Hafta I Trabzonspor - Fatih Karagümrük I 27 Şubat 2026 Cuma Saat:20.00

Gaziantep galibiyeti karabulutları dağıttı.

Üstüste ikinci galibiyetten başka yolumuz yok. Net bir 3 puanı coşkulu bir oyunla bekliyoruz.

Özgüvenimizin artacağı bir periyodun içindeyiz. Başarılar fırtınam !

Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Önümüzde 4 maçlık güzel bir fikstür var. 4 de 4 yaparsak ilk 4 garanti olur. Olası gs, fb puan kayıplarında ise 5. maç olan gs maçı güzel bir maç olur. Ama yine yeniliriz her türlü.

Yorum

Bu saatten sonra yapılacak tek şey 3.lüğü korumak.
      İşte taraftar budur.

Yorum

Karagümrük’ün ligin dibinde olmasının rehavetine girilmemeli. 16 mağlubiyetleri olsa da rakipleri zorladıkları anlar oluyor. İlk yarıda FB maçı ile GS maçı arasındaki fikstürde bir tek Antep’e karşı berabere kalmıştık. Dünkü Antep galibiyeti bu anlamda çok önemliydi. Diğer 4 maçı mutlaka kayıpsız geçmemiz lazım. Dışarıdaki Alanya ve Konya ile içerideki GS ve Başakşehir maçları durumumuzu belirler. Umarım sondan bir hafta önceki BJK maçınız final niteliği taşımaz. Yenilenen kadrosuyla BJK’yi evinde yenebileceğimizi düşünmüyorum. İçerideki BJK maçını bir şekilde kazanmamız gerekiyordu…
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Samsun ile olan maçlarını ara ara takip ettim ciddiye almazsak puan kaybı yaşarız.

Yorum

Hahahha fener gol sonrası şampiyonluk şarkıları söylerken gol yedi. Ulan bi kaç transferle şunları yensek puan farkı uçan kaçan fenerle 2 olacaktı. Belki 2. olup Cl ön elemeye gidebilirdik. Böyle yönetim ve onu yalayan teknik ekip olduğu sürece hep böyle olacağız. Neyse keyfim yerinde fenerliler zort
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Su fenerden nasil r gol yedik aklim almiyor..ver adamlara topu gol atma sanslari yok...hemde evinde...offfff
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Dün yazdık hesap kitabı gs üzerinden yapın fener asla şampiyon olamaz diye 24 saat geçmeden tasdiklendi.

gs maçına kadar 4te 4 yap o maça şampiyonluk hesaplarıyla çıkarız.

Hoş çorbacı yine kafadan sinip yenilir ama o heyecanı yaşayalım.

Yorum

İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Su fenerden nasil r gol yedik aklim almiyor..ver adamlara topu gol atma sanslari yok...hemde evinde...offfff
                  Eksik yaklanarak 2 gol yedik
                  boş alan bırakmayacaktık kalabalık kompak oynayacaktık kazanacaktık malesef hoca engel oldu

Karagümrük - Samsun maçının özetini izledim. Çok tehlikeli takım. Samsun kaleci ve şans faktörü ile 5 yemesi gereken maçı 0-0- bitirmiş

Yorum

Fener maçına geçiş oyunu oynayıp ortasahaya ekstradan Bouchouariyi atsaydık nottengm forest gibi bizde rahat kazanacaktık. 1 hafta bas bas bağırdık geçiş oyunu diye yazıklar olsun.

Yorum

• Antonio
                      Antonio yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Bunu biz görüyoruz Fatih ne yapıyor acaba?

İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cevap çok basit hocam,kontra atak futbolu. İddia ediyorum Galatasaray'a karşı geçiş futbolu oynansın maçı 2-0 kazanırız. Bizim kadro kalitesi olarak büyük maçlarda başa baş oynamamız mümkün değil.

Yorum

Ulan Tekke . Öyle beleş puanlar verdin ki ?
                      Bjk maçında salmana mı üzüleyim. Fb ye korkaklığına mı ? Yoksa Antalya ya puan vermene mi. Üst üste koysan 7 puan ederdi.
                      Bizim takımın en büyük sorunu yönetim, futbolculardan önce teknik yönetim. Bakmayın olağan dışı Onachu, Oulai, batagov, Muçi sayesinde puanlar aldık. Ama olmayacakta olabilirmiş ama. Yazık çok yazık.
                      13 Vitor Hugo

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fener maçına geçiş oyunu oynayıp ortasahaya ekstradan Bouchouariyi atsaydık nottengm forest gibi bizde rahat kazanacaktık. 1 hafta bas bas bağırdık geçiş oyunu diye yazıklar olsun.
                        Çok basitti. Orta sahayı güçlendirmek. İleride pres yapmayan agustoyu yedeklemek. Ya da Ozanla başlayıp İsmail in sertliğine cevap verip asensioyu Tim ile kilitlemek.
                        13 Vitor Hugo

Yorum

Buyuk maclarda artik folca oluai bouchari ortasahasinda dönmeleyiz ve kontra oynamalayiz...onuachu muci ile birsekilde gol buluruz zaten..4 de 4 yaparsak gs i gecme ihtimalimiz var...
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Bu sene şampiyon olabilirdik. Bilerek oyuncu almadık. GS batıyor içeride adamları Ali Koç destegitile fener transfer yaptı en iyi durumda bizdik yazık oldu.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim