Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23. Hafta I Gaziantep FK - Trabzonspor I 22 Şubat 2026 Pazar Saat:16.00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Lig 23. Hafta I Gaziantep FK - Trabzonspor I 22 Şubat 2026 Pazar Saat:16.00

Yıkılan moralimizi bir an evvel toparlamamız gerek.

Bu mesafeden ilk 2 sırayı takip etmek, 3. sırayı Göztepe ve Bjk tehdidine karşı korumak şart.

Asla bulunduğumuz yeri küçümsememeliyiz. 1. olamayacaksak 2. olamayacaksak 3. olmalıyız. Madara olmamalıyız. Bu camia her sene Avrupa'da olmalı.

Bu takım bu sene de, doğru dokunuşlarla seneye ve sonraki seneler de güzel yerlere gelebilir. Dağılmamamız gerek, kenetlenmek gerek.

Gs maçına kadarki 5 maçlık 15 puan beklentili periyot başlangıcı bu maç.

Rakibimize iç sahada puan vermiştik. Bu maç hata asla yok.

Başarılar fırtınam
    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Derbiler hariç her maçımız ortada, bu maçta ortada. Yensek de yenilsek de şaşırmam.

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Bundan sonra böyle ilerlemeliyiz

Yorum

Ft ayni kadro.ayni degisikleri ve ayni futbolu oynatir. Fatih tekke den tek istifa etmesini bekliyorum. Yenersek oyuncularin yeteneklerinle aliriz
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Elmas şeklinde bouchari
          Falco oulai
          Muci
          Bu sistemde kontra yemezsjn top geçmez.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Farklı formasyonlar denenebilir ama hakkını vererek deneyeceksin. 3'lü dizileyim, dengeli oynayayım, önde basmayayım dersen facia bir şey ortaya çıkar. Formasyonun esprisi kalmaz, güdük kalırsın. Denizli deplasmanında 3'lü oynamıştık hatırlayanlar vardır, skandal bir oyundu

Yorum

Top rakipteyken oulai ve boucharie olması gereken yerlerde olamiyorlar asansio golu atarken kendisini rahatsız eden hiçbir oyuncumuz yok

Yorum

5 maç =15 puan

Bu seriyi başlatacağımız maç olacak inşAllah.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Çok zor bir şey mi istiyorum. Sadece 1 hafta dene yahu 1 kez dene

3-4-1-2

Onana
                  Nwaiwu-Savic-Batagov /// Yedekler Ozan-Okay-Lovik-Taha

Önlerine kimi atıyorsan at ya

Çok mu şey istiyorum, zaten kanadın yok. Yok ve olmayan şeyi parlatıp sağa sola göstermeye çalışıyorsun. 5 tane kanat oyuncun var 5'i de birbirinden istikrarsız veya formsuz. Dön artık şu formasyona

Batagov havadan etkili değil fakat müthiş kat ediyor, çok iyi oyun kuruyor
                  Nwaiwu çok rahat risk alıyor ve istiyor

Bu çocuklar 3 lü stoper kenarı, bunu artık gör. Rica ediyorum artık göbekte Savic veya Okay'ı mı kullanıyorsun. Hatta Folcarelli'yi hatta hatta Bouchouari yi mi kullanıyorsun kullan. Muci'yi forvet istiyorsan ileri 2 lide kullan, 10 numarada Oulai'yi kullanıp sahaya ozan veya Bouchouari'yi at artık. Orta sahada istiyorsan geri çek biraz rica ederim artık hocam

Sana taktik öğretme derdine girmiş değilim, bu oyunculardan yararlanamıyorsun, Batagov ve Nwaiwu 4 lüde %50 maksimum potansiyel gösteriyor, sen 3 lüde oynat bunlara 40 basıp almaya gelmesinler, yüzüme tükürün. Oulai'yi şu stoper- Muçi arasına köprü vaziyetinden çıkar artık öleceğim kahrımdan ya.

2 Forvet oynuyorsun zaten niye 4 lü orta saha ısrarın kenarlara gidiyor? Neden kenarlara bu kadar takıksın hocam? Yok ki kenar oyuncusu ya. Zubkov da forvet, Augusto da forvet, Muci de forvet.

Saçımı başımı yolacağım 4-4-2 çıktıkça delleniyorum, o kadar çok kendimizi yoruyoruz ki. Oyunculara inanıyorsan yine 3-4-1-2 oyna Lovik sol Batagov merkez stoper yap, ona da razıyım ben.

Bu oyuncularımızın atak yediğimizdeki panik hallerinden yıldım.
                  Onuachu'nun seti bozmak için göbeğe gelip pasla dönmesinden yoruldum.

Bunları ezberledi rakiplerimiz, işlemiyor. Biz merkezdeki kuvvetli oyunla bildiğin şamar oğlanına çeviririz rakibi bunu görememeyi anlamıyorum. Bouchouari önlerinde Tim-Oulai ile biz korkunç bir pas ve pres takımı oluruz. Ben artık 4-4-2 izlemek istemiyorum, küçük maçlarda kısır, son 3 derbide 10 gol yiyen bir takımız. Allah kitap aşkına vazgeç şu 4-4-2 den ne olur artık.

Sana kendime inandığımdan fazla inanıyorum, artık inat ediyorsun hocam, yeter. Kaybetmediğimiz dönüm maçı yok, bu oyuncuların inancını koruman için bi silkelemen lazım. Oyuncularının seni tartışmaması lazım
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

3 lü savunma yazan arkadaşlar umarım herşeyin farkındadırlar. 3 lü savunmada kenar bekleri top rakipte iken geri gelip defansı 5 ler top kazanılınca tekrar ileri çıkar defans yine 3 lü kalır. 3 lü savunmalarda kenar beklerinin çok iyi olması ve oyunun her iki yönünü de çok iyi oynayabiliyor olmaları gerekir. Geçen sezon Mourinho Fenerde 3 lü savunma oynattığında Oğuz aydın ile Kostici kullanırken 4 lü savunma çıktığı maçlarda ise Mert müldür Alain saint ve Osayi samuel Tadic ikililerini oynattı. 3 lü savunma için ayrı 4 lü savunma için ayrı kenar oyuncuları tercih etti. Bunun yanında Giray kaçar Abdullah avcının ilk gelişinin sonlarında Adem kılıç mıydı Adem yiğit miydi biriyle canlı yayınında 3 lü savunmadan bahsederken futbolculuğu döneminde o şekilde oynamayı hiç sevmediğini ve 3 lü sistemle oynamak için sezon öncesi bu yönde çok fazla çalışma yapılması gerektiği ve sezon ortasında hiçbir çalışma falan olmadan pat diye 3 lü savunmalı sisteme geçilemeyeceğinden bahsetti.
                    En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

Erto'nun yalaması Mehmet Fındıkçı gene tivit atıp taraftara şarlatan demiş..Erto seni bir tek bu sümüklü fındıkçı savunur halde, başka paralı köpeğin de kalmadı..

Şahsen ben başkan olsam fındıkçı gibi solucanın biri beni savunmaya kalksa istifa ederdim..

Yüzüne tükürerek tükürüğümü israf etmeyeceğim bir sünepenin beni savunmasını istemezdim açıkçası..

Erto ne hallere düştün lan..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Muhtemelen Antep rahat bir galibiyet alacak , ben Samsun maçından da mağlubiyet bekliyordum ama Samsun'un en kaotik ortamından faydalanmış olduk yoksa onlarda bizi rahat geçerdi. Antep yenilgisinden sonra İstifa sesleri daha da yükselecektir yavaş yavaş çöküş dönemi başlıyor bakalım günün sonunda kimler ayıklanacak.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

oynadığı son 13 maçta 2 galibiyet alabilen ligin en istikrarsız, iddiasız takımlarından birisine karşı mücadele edeceğiz. ligin ilk yarısındaki maçta kaleye 1 tane isabetli şut çektiler oda gol oldu. o pozisyonda çok ekstra bir gol çıkmıştı. trabzonspor bu sene üst üste 2 maçta puan kaybetmedi. kağıt üzerinde kazanmamız gereken bir maç gibi duruyor. böyle maçlara puan kaybı yazılmaz artık. daha önce defalarca kez yazdığım anadolu takımarı çok kötü halde. gaziantep'in kötü gidişatı var bu maçı da kaybederlerse burak yılmaz ile tekrardan yollar ayrılabilir. göztepe - beşiktaş birbiriyle oynarken bu maçta puan kaybetmek ilerleyen haftalar için çok büyük sıkıntılar yaratabilir.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 14 saat önce.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Samsunspor maçı gibi alırız.

Yorum

BAŞ aşağıya gideceğimiz maç olur kendisi
                              2-1 kaybedeceğimizi düşünüyorum Burak bizi çözmüştür.
                              Maalesef karamsarım takım beni utandırsın razıyım
                              Başarılar
                              👀

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim