Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aziz Yıldırım

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• süha sıdal abimize inanıyorum sonuna kadar..
    yalnız şu kafamı kurcalıyor..
    gözünün önünde maçı devre arası aldı adam ve sen orda üstüne gitmedin..
    neden sesin çıkmadı süha sıdal..adamın üstüne git bağır çağır..
    neden sustun azizin başkanına şikayet etmesinden korktun..
    istifamı ister diye korktun..
    takımın hocası da çıkmış ofsayttan dem vuruyor..
    sölesene azizin yaptıklarını.mıymıymıy içinden konuşuyor..
    düzenine çomak sokmayın sakın..her şeyi trabzonsporlular yapsın..sizde yiyin!!
    yok ya.

Yorum

• ben o yöneticiyi tebrik ediyorum.bursaspor bizden sonra fenerbahçeye karşı durabilen tek takım.destek olmalıyız.şimdi sosyal medyaya bakıyorum ne besiktaslılar ne de gsliler bu konuda bir şey yapmıyor ama kıcı kırık ofsaytlara yıkarlar her yeri.bu gün yine anladım ki ist. takımları ve diğer takım taraftarları bir hiç.sesi cıkacak diger takımlarda zaten alt kümelerde artık ankaragücü,kocaeli,sakarya felan.yazıklar olsun adi herif.

Yorum

• Hakemleri tehdit etmeye devam ediyor ve Tff ısrar ile izliyor.

Yorum

• aziz yıldırımın durumu için bizim oralarda "köpeksiz köy buldu, değneksiz geziyor" derler.

şikeden, örgütten yaptırım görmemiş, herkesin eteğini öpüp biat ettiği "adam" ne yapsa haktır...

Yorum

• Kızıyorum ama adama cidden aferin diyorum ya...bu nasıl iş adam açıkca tehdit ediyor...

MHK sessiz, TFF sessiz en çokta bana koyan TBMM sessiz.....Kimse çıkıp hesap soramıyor...sen neymişsin be ağa

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• az bile yapıyor... daha o koridorlarda satılık, şereften yoksun hakemleri, federasyonun onursuz, ciğeri 5 para etmez, utanmaz, ahlaksız kuklalarını vede basının haysiyeti, arı, namusu unutmuş, satılık köpeklerini sırayla ............ günleri de görsem anca içim rahat edecek..(kusura bakmayın bardak çoktan doldu)
              Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• Artık bu adama sövmüyorum, alkışlıyorum, Emre'yi de...

Bu ülkeye bu adamlar müstehak, raconlarını kesebiliyorlar, bir Allah kulu da kimsiniz diyemiyor, helal olsun!
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Allah belani versin Aziz bundan sinra hep böyle serefsiz!

Yorum

• Adama helal olsun. Nasıl olsa herkes ettiğiyle kalıyor diyerek raconu kesiyor.

Yorum

• Sike yaptım serbest kaldım mantıgı ile bundan sonra kralını yapacaktır.Birde zaten ismim cıkacagı kadar cıktı,beni herkes sahtekar olarak kafasına bellemis der,madem öyle gel böyle hesabı gene şike yapacaktır.

Yorum

• Allah belani versin Aziz bundan sonra hep böyle serefsiz!

Yorum

• bursa macındaki hakeme karşı kullandığı laf,hakemin ikinci yarı kararı ve hakem raporunun komedi olması ile birlikde herşey acık secik ortadadır bakalım bursa suc duyurusunda bulunacakmı.

Yorum

• guclunun hukuku degil hukukun gucunu getirecegiz diyen bir sahsiyet var ya hani iste bu azizin yaptigi butun pisliklerin gunahi o zatin boynuna olsun..

sikeyi halinin altina supurdun , mazlumu magdur yaptin bari serefsizlik yapanlari ayiklada az da olsa inanalim icinde bir gram dahi olsa Allah korkusu olduguna...

Yorum

• Allah belani versin Aziz! Bundan sonra hep böyle Serefsiz!

Yorum

• İçerik Özeti

İki İstanbul takımı Fenerbahce ve Galatasaray başkanları, Istanbul ve Trabzon kentleri arasındaki şampiyonluk mücadelesi üzerine konuşuyorlar.
                                Konuşanlar
                                Galatasaray başkanı; Adnan Polat (=A.P.)
                                Fenerbahçe başkanı; Aziz Yıldırım (=A.Y.)
                                Band Çözümü

A.P. - "Maçı da istediğin gibi aldın, eğer üç olsa maç dönmezdi."
                                A.Y. - "Bu üç büyüklerden (Üç Istanbul Takımı) birinin şampiyon olması lazım, olamazsak bu Anadolu (Taşra Takımları) ile başedemeyiz, haberiniz olsun"
                                A.P. - "Ama bu federasyondan ben memnun değilim."
                                A.Y. - "Tamam da bu Trabzon’un falan götü kalktı."
                                A.P. - "Ama federasyon bunlara yol veriyor."
                                A.Y. - "Yarın Kayseri de kalkar, öteki de kalkar, hepsi kalkar."

SOBE!
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X